NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 MUHAHAHAHAHAHAHAHAHA KELLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Minoxil kullanan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 yok yok yemez hiçbiri döküleceği varsa dökülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Bir yerde okuduğum şeyi aktarayim Saç hassas olduğundan yikarken veya kurularken yapilan hareketlerden çok kolay etkilenirmis. Bump bump şeklinde hafif hafif yüzü durular gibi durulamak bayağı faydaliymis. Denemedim tabii ben bunları ama mantıklı gelmişti hafızama almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bioplas boktan yani. napalım en kötü saç ektirirm artık sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 daha önce yazıldı mı bilmiyorum da. Her gün düzenli duş al. Bende de kepek ve saç dökülmesi vardı, 1 gün duşu geciktirince hemen başlıyo gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Artariel said: yattığım yerde günde 3-4 tel görüyorum. seni döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Saeros said: Artariel said: yattığım yerde günde 3-4 tel görüyorum. seni döverim asdfasdfdasfdasf önceki sayfada düzgünce yazdım ama aslında verdiğim tepki buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Saeros said: Artariel said: yattığım yerde günde 3-4 tel görüyorum. seni döverim birinin saç problemi var a ow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 en kötü diktirirsiniz canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 x tel dökülmesi normal diye bi şey yok abiler. milyon tane de dökülebilir önemli olan arkasından yenisi geliyor mu, yoksa daha ince daha küçük mü geliyor yeniler. zira sıkıntı ordan çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ulan keşke SICP okuyup emacs kullanmaya başlamasaydım uyarmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar