paramecium Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Selam, Hanımın HTC Sensation artık eskidi gibi. Onu 5"lik modellerle güncellemeyi planlıyoruz. Alternatifimiz ne var? -Ekranı adam gibi olsun; güneşte falan sönük kalmasın okunsun. -Cihaz ağırlıklı internet, facebook, twitter ve youtube paneli olarak kullanılacak :) -Çanta içinde anahtarlıklarla beraber yaşamaya dayanabilecek (mevcut aletin ekran dayandı ama gövde çizildi) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 note 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 xperia z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 htc one 4.7 ama en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 S4 + ekran koruyucu kapak Tam kiz isi. Htc one icin de var mi bilemiyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 hanım içinse htc one, daha güzel vs. S4 çıkabilen pilli, SD kart yuvası gibi fonksiyonellikleriyle öne çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 htc one, galaxy s4, xperia z.. yerinde gorun kullansin kendisine uygunu secsin. buyukluk vs bir cok faktorleri degisik. 4,5 - 5 inch arasi ekranli telefonlarda sunlar : http://www.gsmarena.com/results.php3?sName=&idMaker=0&idAvailability=0&YearAnnounced=0&nPriceLow=0&nPriceHigh=0&idCurrency=0&idFormFactor=0&idSIMType=0&idDualSIM=0&idQwerty=0&HeightMax=0&WidthMax=0&ThicknessMax=0&WeightMax=0&idOS=0&idOSVersion=0&idOSWhen=0&nminCPUMHz=0&nCPUCores=0&nminRAMMB=0&nminInternalStorageMB=0&idExpansionCard=0&idDisplay=0&nminDisplayX=0&nminDisplayY=0&nmaxDisplayX=0&nmaxDisplayY=0&fminDisplaySize=4.5&fmaxDisplaySize=5.0&nPixelDensity=0&idDisplayTech=0&idTouchscreen=0&idAccelerometer=0&idGyro=0&idCompass=0&id35mm=0&idCamera=0&idCameraFlash=0&idVideoRecorder=0&idSecondaryCamera=0&idGPS=0&bWLAN=0&idNFC=0&bEDGE=0&bGPRS=0&idBluetooth=0&bIR=0&bEmail=0&bWAP=0&bJava=0&idRadio=0&bMMS=0&idRingtones=0&sColor=&nBatteryCapacity=0&StandBy=0&TalkTime=0&sFreeText= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 s4 ekrana 0.15mm tempered cam alabilirsin çok güvende hissetmek istiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Selam, Çıkartılabilir batarya, hafıza kartı takma imkânı falan gibi detaylar bizim hanımı ilgilendirmiyor :P Xperia Z'nin ekranı çok iyi değil diye duydum, biraz "koyu" kaçıyormuş sanırım. HTC One, eski bazı alışkanlıklarını devam ettirmesi açısından da iyi olabilir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 HTC One (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 htc one ucuzlasın diyecem de ucuzlamaz ki meret, verdirecekler 1800 tl'yi ağlayarak kullanacam bir ömür telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 paramecium said: Selam, Çıkartılabilir batarya, hafıza kartı takma imkânı falan gibi detaylar bizim hanımı ilgilendirmiyor :P Xperia Z'nin ekranı çok iyi değil diye duydum, biraz "koyu" kaçıyormuş sanırım. HTC One, eski bazı alışkanlıklarını devam ettirmesi açısından da iyi olabilir. Saygılar. valla note 2 derim ben de. ha tek el kullanacaksa olmaz o. bende note 2 var genelde kadınlar beğeniyor. zaten çanta da yanlarında daima taşıma sorunu olmaz. sony'nin üzerinde bi koruyucu şerit var (cıkmıyor) koyuluğu ordan geliyor. güneşte her telefon kötü gördüğüm kadarıyla (htc one, s4 nasıl bilmiyorum). Işığı yansıtmayan malzeme kullanıyorlar mı yeni telefonlarda bilmiyorum. Dik açıdan güneş vurmadığı sürece çok sorun yaşamıyorum ama dik vuruyorsa ekran parlaklığını full'e çekmek gerekiyor. bir de kadınlarda user experience önemli. erkek dediğin alttan girer üstten cıkar halleder de bayanlarda öyle değil.htc'den farklı bir telefon düşünüyorsanız almadan önce bi yerde kullandırt eşine kaç saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Selam, Sanırım HTC One olacak yeni telefon : Fiyatı gerçekten şu aşamada yüksek yahu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 S3 al abi? Yani cok onemli degilse "son cikan telefonu kullanicaaaam" diye bir temenni yoksa. Fiyati da cok uygun, s4 ten de asagi kalir yani yoktur kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 olay sağlamlıksa sony xperia z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Kartın limit dolu, asla da boşalmayacak gibi, tek seferde 2k'ya yakın para da vermek istemiyorum. O yüzden sanırım Vodafone'dan alacam cihazı, bu durumda da ödemeler açısından Xperia Z- HTC One - S4 arasında fark yok gibi(Bir tek Z alırsam 15 tl ucuz o da önemsiz). Bu durumda peşin almayacağımı varsayarsak HTC One mı, s4 mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 HTC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 lumia 920var 4,5inc ama ekrani bircok android telefondan iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Gerge bile birakti lumia yi. Bosa onerme bitti o telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Pardon GERGE. Yanlis oldu kucuk harfle yazinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Hala kullaniyorum Lumia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Damn ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 lumia guzel arkadasim ben de gecicem onumuzdeki gunlerde GERGE onerilerini bekliyorum app konusunda panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 aente said: Kartın limit dolu, asla da boşalmayacak gibi, tek seferde 2k'ya yakın para da vermek istemiyorum. O yüzden sanırım Vodafone'dan alacam cihazı, bu durumda da ödemeler açısından Xperia Z- HTC One - S4 arasında fark yok gibi(Bir tek Z alırsam 15 tl ucuz o da önemsiz). Bu durumda peşin almayacağımı varsayarsak HTC One mı, s4 mü? Gecen hafta ayni kararsizlikla gittim ve xperia Z alip ciktim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 xperia z nin OS sinde problemler var. işte kendi kendine kapanmalar, kamera sorunları vs. yaşanıyor. su geçirmeyen özelliği var, şık bir tasarımı var. birde galiba oyun kolu takıp oynuyorsun. htc one çok şahane bir telefon aslında. ekranı çok iyi, ses kartı var üstünde ama kamerası ip4 ten bile kötü. s4 en mantıklısı gibi duruyor. malzeme biraz kalitesiz olmasına rağmen ısınma dışında görünürde sorunu yok gibi. 5" takıntın yoksa iphone5 al. ekranı da iyi, ısınma sorunu vs. yok. 16:9 ekranı var görünüşü vs. de gayet güzel. mesela benim android cihazlarda sevmediğim özelliklerden birisi markalarını hep ön yüzüne yazarlar. geceleri film izliyorum gözüm oraya gidip duruyor. iphone böyle şeyler yapmıyor daha kaliteli bir cihaz kullandığın hissini başarıyla veriyor. android cihaz alınca 1 sene sonra iki kuruşa satıyorsun ama hala iphone 3gs satılıyor bunu düşün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar