hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 melih gökçek tier'e düşmüş sipeys sabah yine iyi rte tier'di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 sipeyskeyk said: cempostaci said: di'nin trde fakirlikten olmek uzere olup, sonra ingiltereye para kazanmak icin gidip hala fakir olmasina ragmen insanlara laf atmasi komigime gitti Neyse cempostaci durumu aylar öncesinden özetlemiş, başka laf koymaya gerek yok. İyi geceler. insanlarin en buyuk fakirligi egolari olmasidir. Egolarinizi biraktiginizda birbirinize daha dostca ve kardesce yaklasabilirsiniz. Cipetpet said: Ninja said: ben icki ikramida yapabilirim yada kebakura hanim dostlarimiz bize icki servisi yapar hemde sizi iyi hissettirir H. sama. Bir gun bu toplanti umarim gercek olur cunku birbirimize katacagimiz cok sey olduguna inaniyorum. kebakura Benle tanışmak istermisin ninja sama? Tabikide tanisiriz Cipet sama ;) DoGMeaT said: Ninja said: Sipeys sama siz ozunde gercekten iyi bir insansiniz dilinizdeki tek sorun biraz keskin olmasi. Ama size dostca tavsiyem o keskinligi herkese kullanmayin gerektiginde kullanin. Size soylemek isterim ki kisilerin yasam bicimleri ayni olmadigi derecede guzel ve anlamlidir. O sebeble kisilerin kisiliklerini degerlendirerek yolunuzda ilerlerseniz daha az sorun ve daha cok dost edinirsiniz. abi sen gerçek misin senin gibi insanlarla tanışmak istiyorum vayanasını be Evet sizin kadar gercegim ve evet tanisabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 AHAHAHAHAHAHAHAHA ABIIII ADAM POST SAKLIYOR LAN! YERI GELIR GECIRIRIM BEN BUNU BI YERDE DIYE POST SAKLIYOR! Nasil bir acizlik bu yarebbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 sipeys canı sıkıldıkça gelip tekme tokat dayakla ring dısına atılıyor, ama doymuyor geri gelip kendini daha da rezil ediyor, ilginç bir fenomen,ilgiyle takip ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 di said: Ve sipeys kendine itiraf edemediklerini millete giydirmeye devam ediyor. =) Cok ciddi sorunlarin var be. edit : fotograf ne alaka lan ? baya baya kafa gitmis elemanin.sen bu kafayla aç gezmeye devam edersin ama, benim hayatım gayet iyi sorunum da yok çok şükür. Sen takma kafana bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 şu tarz ayıp bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 abi adam herkese çirkince saldırıyor. sonra başka konularda en akıllı benim, buralarda beni kimse sevmez ;)) tarzında dolaşıyor ya o çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Psikolojik olarak sorunlu kisilerin sorunlarini farkedememeleri, dertsizim gamsizim diye dolanmalari normal bir durum ya. Kesin bilgi bu arada. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Flassh said: yoo vanı seviyoruz, daha akıllı ahahahhahaha one alınmasın bu arada, genel olarak bakıyorum. yoksa normal bi kardeşimizdir esasında, geyik yapılası şeyler söylemiştir ama linç etme gereği duymadım hiç bi zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 konuyu dağıtmayın, adam direnmeye istanbula gelmiş finansör arıyor, meydana inemeyen ama yardım yapmasını istediğiniz tanıdığınız varsa haber verin adam izmirden kalkıp gelmiş. ben de madde kullanyor olmasını tasvip etmiyorum ama konu o değil o yüzden konuyu baltalamadan devam lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ya adam sen de tam ay sonunda yardım istiyorsun iki gün daha bekle maaş yatsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 di said: Psikolojik olarak sorunlu kisilerin sorunlarini farkedememeleri, dertsizim gamsizim diye dolanmalari normal bir durum ya. Kesin bilgi bu arada. sdf Ya bırak allahaşkına :) neyse umarım hayatın yoluna girer ve komplekslerinden kurtulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Babacum haklısın, adamın konusu sonuçta. Vandal team bana başka bir konuda saldırmaya devam etsin lütfen, tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Sen beni birak kendini kurtar da hepimiz kurtulalim. Cidden yazik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 BabacumMostors said: ya adam sen de tam ay sonunda yardım istiyorsun iki gün daha bekle maaş yatsın! 3 degil mi lan ? Persembeden mi yatcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Ben kurtardım kendimi, sağlık sorunu yaşamadığım sürece hayatım baya iyi. Oturup benim veya bir yakınımın rahatsızlanması için dua edebilirsin, malesef tek şansın bu :/ hoşçakal di :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 insanlarin maaslari var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 lan di nasıl hayatında bişi başaramamış oluyor lan.kendisiyle direk tanışmadım ama forumdan gördüğüm kadarıyla örnek alınası biri :P biraz agresif ama olur o kadar yazılımcı sonuçta neyse konuyu dağıtmayalım :P noyan inan yollamak isterdim ama durumum çok kötü.elime bir miktar geçersede yollamayı düşünüyorum ama benden fazla para bekleme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Noyzura sama Western Union dan onumuzdeki hafta para yollayacagim size. ayrintiyi sonra konusuruz. Ama umarim birsey olmadan dikkatli davraniyorsunuzdur cunku degerli birisiniz bizler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Ninja said: Noyzura sama Western Union dan onumuzdeki hafta 15.000 en yollayacagim size. ayrintiyi sonra konusuruz. Ama umarim birsey olmadan dikkatli davraniyorsunuzdur cunku degerli birisiniz bizler icin. dayı sen naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 iyi para. iste dis mihraklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ne oldu H sama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ninja'ya title için de para toplayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Diyorum ya adam kucuk Tayyip. Kendi iyi, kendi super, geri kalan herkes kotu. =) Tayyip de babasindan kacmis miydi acaba boyle. Merak ettim simdi. Bi arastirayim. edit : ne ara attiniz lan o aradaki 3-4 mesaji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ne kadar ediyor lan 15k yen ahah offf türklüğümü hissettim damarlarımda birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar