Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Direniş için destek

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

cempostaci said:

di'nin trde fakirlikten olmek uzere olup, sonra ingiltereye para kazanmak icin gidip hala fakir olmasina ragmen insanlara laf atmasi komigime gitti

Neyse cempostaci durumu aylar öncesinden özetlemiş, başka laf koymaya gerek yok.

İyi geceler.

insanlarin en buyuk fakirligi egolari olmasidir. Egolarinizi biraktiginizda birbirinize daha dostca ve kardesce yaklasabilirsiniz.

Cipetpet said:

Ninja said:

ben icki ikramida yapabilirim yada kebakura hanim dostlarimiz bize icki servisi yapar hemde sizi iyi hissettirir H. sama.
Bir gun bu toplanti umarim gercek olur cunku birbirimize katacagimiz cok sey olduguna inaniyorum.

kebakura

Benle tanışmak istermisin ninja sama?

Tabikide tanisiriz Cipet sama ;)

DoGMeaT said:

Ninja said:

Sipeys sama siz ozunde gercekten iyi bir insansiniz dilinizdeki tek sorun biraz keskin olmasi. Ama size dostca tavsiyem o keskinligi herkese kullanmayin gerektiginde kullanin. Size soylemek isterim ki kisilerin yasam bicimleri ayni olmadigi derecede guzel ve anlamlidir. O sebeble kisilerin kisiliklerini degerlendirerek yolunuzda ilerlerseniz daha az sorun ve daha cok dost edinirsiniz.

abi sen gerçek misin

senin gibi insanlarla tanışmak istiyorum vayanasını be

Evet sizin kadar gercegim ve evet tanisabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

lan di nasıl hayatında bişi başaramamış oluyor lan.kendisiyle direk tanışmadım ama forumdan gördüğüm kadarıyla örnek alınası biri :P biraz agresif ama olur o kadar yazılımcı sonuçta

neyse konuyu dağıtmayalım :P

noyan inan yollamak isterdim ama durumum çok kötü.elime bir miktar geçersede yollamayı düşünüyorum ama benden fazla para bekleme :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...