Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soylesin biri, usendim arastirmaya

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Nereden geliyor bu Adnan Hoca'nin degirmeninin suyu? Oyle hem kabloda, hem uyduda kanal acmak filan kolay degil, kanali da sadece YouTube'a video koymak icin izliyor insanlar. Reklam filan yoktur diye dusunuyorum.
Mesaj tarihi:
free masonry azalari ve bircok think tank bunun disinda cfr ve ilimli islam project ve new africa project te yer alan aileler ile arasi iyi ve cok iyi kontaklara sahip.
Mesaj tarihi:
Evanjelistlerin yapmaya çalıştığı şeyi, burda islamı kullanarak yapmaya çalşıyor deniyor. Yani para dışardan geliyor.

Ha ayrıca "motor" tabirini kendileri katmıştır lügata. Üstelik mahkeme zapıtlarında dahi geçer :).
Mesaj tarihi:
adam londrada otobüslere bile reklam verdi. 2000 lerin başında cuvalla evrim aldatmacası isimli kitapları basılıp millete bedava dağıtılırdı. hakkaten sağlam geliri var adamın.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Nereden geliyor bu Adnan Hoca'nin degirmeninin suyu? Oyle hem kabloda, hem uyduda kanal acmak filan kolay degil, kanali da sadece YouTube'a video koymak icin izliyor insanlar. Reklam filan yoktur diye dusunuyorum.

bin kere yazdım heralde ama okuyan yok heralde

bu adamın tarikatına girmek için zengin okumuş ve güzel/yakışıklı olmak lazım. zengin bebelerin paralarında falan yiyo sürekli biriktiriyo kendine. kendi evlerini soydrutuyo falan
Mesaj tarihi:
bi ara bunun panpası Oktar Babuna bağış mağış ayağına kan toplayıp Amerika'ya verdiydi. belki ordan esaslı bi kıyak geçiyolardır. gerçi o kıyak bunca yıl sürer mi bilmem.
Mesaj tarihi:
Killer said:

GERGE said:

bin kere yazdım heralde ama okuyan yok heralde

bu adamın tarikatına girmek için zengin okumuş ve güzel/yakışıklı olmak lazım. zengin bebelerin paralarında falan yiyo sürekli biriktiriyo kendine. kendi evlerini soydrutuyo falan

Norak said:

zamanında (80lerden günümüze) uni öğrencisi olup şimdi zengin olan çok bağlantısı var

BonePART said:

YAratılışçı örgütlerden bağış alıyo
Motorları pazarlıyarak tarikata soktuğu adamlardan bağış alıyo

PARA KAYNAĞI
  • Yeni Oluştur...