Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Nereden geliyor bu Adnan Hoca'nin degirmeninin suyu? Oyle hem kabloda, hem uyduda kanal acmak filan kolay degil, kanali da sadece YouTube'a video koymak icin izliyor insanlar. Reklam filan yoktur diye dusunuyorum.
chrome Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 amerikadan geliyor abi. amerikaya da israilden geliyor. israile de xioxfr diye bir gezegenden geliyor. oradaki bir bakkal organize ediyormuş bütün bunları.
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Ben de tarikat kurucam, bana da para lazım.
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 free masonry azalari ve bircok think tank bunun disinda cfr ve ilimli islam project ve new africa project te yer alan aileler ile arasi iyi ve cok iyi kontaklara sahip.
Law Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Evanjelistlerin yapmaya çalıştığı şeyi, burda islamı kullanarak yapmaya çalşıyor deniyor. Yani para dışardan geliyor. Ha ayrıca "motor" tabirini kendileri katmıştır lügata. Üstelik mahkeme zapıtlarında dahi geçer :).
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 adam londrada otobüslere bile reklam verdi. 2000 lerin başında cuvalla evrim aldatmacası isimli kitapları basılıp millete bedava dağıtılırdı. hakkaten sağlam geliri var adamın.
riglous Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Bence artık üye olmayanlar yazılanları okuyamasın. Bir süre de üye alımlarını durduralım..
Seru Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 abi adamın kolpa yaratılış atlası sadece türkiye'de paralıydı, diğer ülkelerde kapıya bırakıyolar.
Killer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 GERGE said: Nereden geliyor bu Adnan Hoca'nin degirmeninin suyu? Oyle hem kabloda, hem uyduda kanal acmak filan kolay degil, kanali da sadece YouTube'a video koymak icin izliyor insanlar. Reklam filan yoktur diye dusunuyorum. bin kere yazdım heralde ama okuyan yok heralde bu adamın tarikatına girmek için zengin okumuş ve güzel/yakışıklı olmak lazım. zengin bebelerin paralarında falan yiyo sürekli biriktiriyo kendine. kendi evlerini soydrutuyo falan
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=pMizU7FWAm8
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Abi bunlar seviştiği erkeği öldürür sonrada kıyma diye bim de satar
ugurz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 benim bi yerlerde okuduğuma göre türkmenistan mı kırgızıstan mı o tip bir ülkede inşaatları filan varmış
telnedim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bi ara bunun panpası Oktar Babuna bağış mağış ayağına kan toplayıp Amerika'ya verdiydi. belki ordan esaslı bi kıyak geçiyolardır. gerçi o kıyak bunca yıl sürer mi bilmem.
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Adamın dişi tercihleri çok acayip. Yatakta ne yapıyor bunlara düşünmek bile istemiyorum.
Norak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 zamanında (80lerden günümüze) uni öğrencisi olup şimdi zengin olan çok bağlantısı var
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 YAratılışçı örgütlerden bağış alıyo Motorları pazarlıyarak tarikata soktuğu adamlardan bağış alıyo
Killer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Killer said: GERGE said: Nereden geliyor bu Adnan Hoca'nin degirmeninin suyu? Oyle hem kabloda, hem uyduda kanal acmak filan kolay degil, kanali da sadece YouTube'a video koymak icin izliyor insanlar. Reklam filan yoktur diye dusunuyorum. bin kere yazdım heralde ama okuyan yok heralde bu adamın tarikatına girmek için zengin okumuş ve güzel/yakışıklı olmak lazım. zengin bebelerin paralarında falan yiyo sürekli biriktiriyo kendine. kendi evlerini soydrutuyo falan Norak said: zamanında (80lerden günümüze) uni öğrencisi olup şimdi zengin olan çok bağlantısı var BonePART said: YAratılışçı örgütlerden bağış alıyo Motorları pazarlıyarak tarikata soktuğu adamlardan bağış alıyo PARA KAYNAĞI
Öne çıkan mesajlar