BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 PrudenT said: abi bu kadar büyütmeyin gözünüzde sil baştan falan olmuyor ya bi tane içince. ben valla rakı içerken gayet içiyorum hicte sabah kalkıyım devam ediyim demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 içiyorsan zaten sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Dun capulcu gibi 1 paket sigara ictim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 İçmeyen birisi olarak tavsiyen hastaneye gidin özel ve hastane sizde bir ton eksik bulur ve onlaru gördükten sonra paşa paşa bırakırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 İbrahim Yücel Sigara içmemek için başını kafese kilitliyor http://www.haberkita.com/sigara-icmemek-icin-basini-kafese-kilitliyor_77283.html#.UdH8xBaBg4Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 temizinden bir pipo al , bide mini nargile öyle çok devasa olanlardan değil. arada bir tüttürürsün hem hobi olur haftanın belli günü dumanlanma günü yaparsın. Pipoda zaten akşamları çakarsın 2-3 kapak hesabı. yada siktiret abi güzel weed bul günde 1 slim iç sigara içme daha temiz askdlasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 pipoyu başkası içince daha çok zevk alıyorum ben niyeyse. böyle ufak bir sapıklığım var. böyle tek sapık ben miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zorba Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Yok öyle bişi. Ara verirsin yada mecburen ara verirsin. İçindeki istek hiç kaybolmayacak çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Uzun süreli daha önce bi kere bıraktım 1 yıl felan olmuştu mal gibi geri başladım. Başta konuda da dendiği gibi "yaee bi taneden nolecek yaaee" diyosun ama birisi yazmış hakkaten o bi sigara her şeyi resetliyor. Belki ciğeriniz zart diye pörsümüyor ama tekrar nikotin bağımlılığı döngüsüne girmenizi sağlıyor. 4-5 ay içtikten sonra ekim gibi tekrar bıraktım. Şu an Paris'teyim ipneler neredeyse Türklerden fazla sigara içiyor. Burda bi canım çekti fekat durmak yok yola devam.. Bi de Paris'in havası manzarasız zartı zurtu sigara içmeye itiyor adeta insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinotakao Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 git sigara paketlerinin hepsini yak, sonrada bir sürü ıvır-zıvır alıp eve dön. Bir kaç gün sabret, sakın alma. Daha sonra canın çekerse eğer git aldığın abur cuburlardan ye. Eğer çok zorlanırsan dayandığın günleri düşün, onların boşa gitmesi ve o kadar vaktinin boşa gitmesi seni avutur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 İçmeyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 1 hafta oluyor birakali. Aslinda aklima gelmiyor pek fakat geldigi zaman cok zorlaniyorum normal sakiz falan atiyorum agzima. Yine de pek inancli degilim kesin ilerde icecem yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 bi aydir icmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ohoo birakicaksaniz hic baslamayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 22 yasindayim 6 sene ictim. Sigara icmedigim zamanlar aklima bile gelmiyor. Hayatimda yaninda sigara olmadan icki bile icmedim adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 25 yıldır içiyorum hala bağımlı değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 gercekten birakmak isteyen birakiyo. biraksam mi yaee biraksam iyi olur aslinda, ama ickili ortamda 1 tane icerim, millet icerken de icmeden durulmaz ki ya da azaltiyim biraz bari tarzi dusunceler varsa bosuna akupunktura falan para sacmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 sigarayı bıraktıran video var youtube da onu izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 -Tiksinecek kodar çok iç. -Spor'a başla, açık havada koş yüz. -Evde kesinlikle paket bulunmasın. -Sıgara içen insanlarla fazla bir araya gelme. Tabi bunlar iradesi olan, güçlü karakterli, ne istediğini bilen kişilerde daha sağlıklı sonuç verir. Kendisiyle yüzleşemeyen, kendisini tanımayan, her olumsuz şeyden sonra kabahati başkasında arayan, başarısızlıklarını kamufule etmek için sürekli mazeretler uyduran, stres anında tötünden sağlık problemleri icat edip acınası bir hale gelmekten keyif alan, sorumluluklardan kaçan insanlar kolay kolay bırakamazlar. Çünkü canları sıkılır sıkılmaz bir sıgara yakacaklardır. Sıkıntıyla, başarısızlıklarla yüzleşmek de ayrı bir erdemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Sigara seni bırakıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Fistan said: yeterli iradeye sahip degilsen yöntem bol ben 10 yildir iciyorum, istedigimde çat birakabiliyorum Slm şu en büyük yalan.istediğinden vazgeçemediğin için bu bahane ile devam ediyorsun.süre akıp gidiyor gelirsin 70 yaşına hadi artık bırakayım dersin iş işten geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 İçmeyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 2 günde 1 paket içiyordum iki haftadır hiç sigara içmiyorum bağımlı değilim aslında tek tük içen biriyim ama tatil bende sigarayı unutturdu. Yalnız çok yiyen biriydim şimdi daha çok yiyorum ağzım boş durmuyor kilo almaya meyilli değilsen yiyerek sigara çok rahat bırakılıyor tavsiye ederim Bu arada ben de az içiyorum istediğimde bırakabilirim diyordum öyle olmadığını anladım. Günde 10 adetle sınırlayabiliyorum sadece o da ağır sigara içerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Cigerini bicakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Bırakılmıyor, bırakamadım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar