SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Viktor said: Mortis said: pokemon cahili olduğum için soruom merak ettim bu pokemon red, pokemon white black diamond bik bik zıp zıp bunlar ana karakterin ve bununal bearber dünyanın ve pokemon türlerinin değiştiği oyun serileri mi red de olan pokemonları çizgi filmden tanıom mesela ama yeni çıkan oyunlardaki pokemonları hiç görmedim eskiler gidiyor mu yenisi çıktıkça nedir olayı bunun expansion gibi dusun, jenerasyon jenerasyon gidiyor her oyun ilk jenerasyon televizyonda oynayan red/blue uyarlamasi 1-151 idi misal, sonra gen2 silver/gold ile 250 kusur oldu, sonra her jenerayson 100 100 geldi yeniler her oyun bir regionda geciyor (yenisi fransa misal), o regionin bi pokedexi var atiyorum onceki jenerasyonlardan karma eklemeler ve yeniler ile 250-300 pokemon hazir oluyor. Oyunu bi kez bitirince veya bunu ngibi bi sarti tamamliyinca national dex aciliyor onda hepsi var simdiye kadar cikmis bide GTS isleri degistirdi, artik oyunun ortasinda bile tradele atiyorum charmander bulabiliosunuz, hackerlari filan gectim oturup 30-40 charmander breedleyip trade e veren tipler var ki ben bile leaf greende 10 ar tane breedlemistim her bulbasaur/charmander/squirtle uclusunden, hala stoktan kullaniyorum ahahaha bur uclude bana saklasana ya alacam oyunu ciktigi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 simdilik bi onceki jenerasyondan ansil transfer yapilicak belli degil, global trade station oldugu gibi kalicak ve ortak database mi kullanicak yoksa X-Y nin database ayrimi olcak oda belli degil. Cok bilinmeyen var yani oyuna hack yapmadan eski uclu ile baslamak hayal direk afdfssd zaten bayada gucsuzler, drough bulabilirse tek turnde attigi solar beamlerle venasaur anca oynanabilir duzeyde, blastoise de charizard da cop ki charizardin 2x rock weakness yuzunden, entry hazard krali stealth rockli ortamda cikarir cikarmaz yari hp gidiodu nerdeyse heueheu http://www.smogon.com/bw/tiers/ou daha liste yokta OU pek degismiyor en fazla borderline a dusuyor veya yeniler cikiyor, hangi pokumanlar is yapio bakin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ha bide bitane sey bulmak lazim multiscale li http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2012/218/6/7/dragonite_practice_by_fer_gon-d59zjfy.jpg said: Multiscale Reduces damage by 50% if the wielder is at full health. one hitlere immune direk entry hazard yoksa, leftoverla sahane is yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 X & Y hype hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Viktor said: bide GTS isleri degistirdi, artik oyunun ortasinda bile tradele atiyorum charmander bulabiliosunuz, hackerlari filan gectim oturup 30-40 charmander breedleyip trade e veren tipler var ki ben bile leaf greende 10 ar tane breedlemistim her bulbasaur/charmander/squirtle uclusunden, hala stoktan kullaniyorum ahahaha Şu olay nasıl oluyor? Katakulimsi bir şey mi? Green'i iki kere bitirmeme rağmen ben bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Hatırladığım kadarıyla leaf green'i bitirdikten sonra bölge bölge spawn oluyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 breed dunyanin en kolay seyi daycare e istediginiz pokemon + ditto koyuyorsunuz, ondan sonra belirli bi sure egcince egg geliyor eggden dusuk level yavru cikiyor iste dittonun guzel yani starterlar gibi rare pokemonlarla ciftlesebilmesi, onun disinda baya optimal breeding icin guide lar var egg grouplar icin, bebege gecen movelar vs var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 dittoya herkes kayiyo yani. ne sacma lan farkli turlerin ciftlesmesi filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Eskiden bir RTS serisi vardi, koyluleri eve koyuyorduk, cocuk cikiyordu. Hangisiydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Village lı bir şeydi tam hatırlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Böyle şeyler olduğunu hiç bilmiyordum güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bide efsane wailord var tabe, google: hot skitty on wailord action http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4fe9mW4vR1r2dm5uo1_500.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 GERGE said: Eskiden bir RTS serisi vardi, koyluleri eve koyuyorduk, cocuk cikiyordu. Hangisiydi o? black&white mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 GERGE said: Eskiden bir RTS serisi vardi, koyluleri eve koyuyorduk, cocuk cikiyordu. Hangisiydi o? populous the beginning ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Kendim hatirladim: http://img.gamespot.com/gamespot/images/2004/reviews/914563_20040408_screen004.jpg http://img.gamespot.com/gamespot/images/2002/pc/str/cultures2/cultures2_screen002.jpg Northland aka Cultures 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 sırf bunu yapabilmek için sordun di mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 PAX'daki demoyu oynayıp kaydetmiş bi eleman. Yıllarca hayalini kurduğumuz pokemon oyunu budur gerçekten de ya,savaş animasyonları harika ^_^ http://kotaku.com/watch-me-play-the-new-pokemon-game-1230211881?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Starter pokemonların ilk evrimleri revealed olmuş http://pokemondb.net/news/117/localisations-for-september-corocoro-pokemon-revealed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 oha outfit change filan cok iyimis, kawaiiiiiii~~~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Yurtdışından şu x y edition'ın 3ds xl versiyonlarını getirebilecek var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Almanyada 199 Fransada 179 İtalyada 169 euro. İtalyan bir tanıdığı olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 abi bastim preorderi wild pikachu var ya arkanda pokemon gezdirmede olursa of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 vaperon said: Almanyada 199 Fransada 179 İtalyada 169 euro. İtalyan bir tanıdığı olan var mı?ney 199 euro oyun mu olur o ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 oyun degil la alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar