Sacros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Çok communication error vermeye başladı bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Aynen. Bu arada trade için thx. Slowking'i nereden buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Az önce yaptık leoparla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 slowking bende var bir yerlerde bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 zoark super ya eger partide zoark varsa parti sirasinda sonuncu olan pokemon gibi gozukuyor. Mesela son pokemon charizard benim. Charizard olarak cikiyor ama sudan falan etkilenmiyor ahhahaha tam trolluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 yalnız aegislash cidden şu oyunda en beğendiğim pokemon oldu. hem konsept, hem görüntü, hem gameplay olarak 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Oha breede gel... Brerrerrr eq1 deki grindden beter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aeN5vO5_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Badgeleri yeni bitirdim, Fantastik dörtlüyu alacam bugun sonra breede vericem kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 beter ol GTA5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 benim oyunun mağaralarla derdi var.ne zaman mağarada pokemon çıksa karşıma hata veriyor, supporta mail atayım fotoğraf çekip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Wobbuffet Aegislash Blaziken Dragalge Gardevoir Gyarados Bu takimi kurayim diyorum. Oyle en guclu takim degil ama sevdim hepsini, iyi nkotu idare eder bence guzel de breed ettikten sonra. Yorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 zipzip said: benim oyunun mağaralarla derdi var.ne zaman mağarada pokemon çıksa karşıma hata veriyor, supporta mail atayım fotoğraf çekip. Senin heryerde bir sorun var. eShop'da baska SD dene istersen, alet filan da bozuk olabilir. Oyunu bir tekrar indir ya da save backup tool var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 tekrar indiricem şimdi.aletde bişey varsa aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Su karikatur guidelar enfes.. More please.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Viktor said: beter ol GTA5 sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 abi global link sync aynı zamanda savelerimizi kayıt ediyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Eğer GTS kodunu kaydettirdiysen http://www.pokemon-gl.com/ 'a evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ettim ya black içinde etmiştim hatta, farklı sitelerde ama herhalde merge olucak banka ve kalan featureların acılmasıyla. iyi bari sd kart mantara baglarsa patlamasın pokimonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 GERGE said: Wobbuffet Aegislash Blaziken Dragalge Gardevoir Gyarados Bu takimi kurayim diyorum. Oyle en guclu takim degil ama sevdim hepsini, iyi nkotu idare eder bence guzel de breed ettikten sonra. Yorum? Wobbuffet niye var mı bir olayı? Güçsüz değil miydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 En sevdiklerimden. Ek olarak Destiny Bond ile normalde yenemeyecegin adamlari alabiliyorsun. HP'si cok yuksek oldugundan counter'lariyla iyi gidiyor ayrica. Zayif degil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 blaziken çok tatlı pokemon.tip olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Wobbuffet bir tanedir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 legendary pokemonların IVleri otomatik yüksek mi oluyo yoksa bana mı öyle denk geldi, hepsinde 3 tane perfect IV var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar