Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokémon X-Y

Fin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zoark super ya
eger partide zoark varsa parti sirasinda sonuncu olan pokemon gibi gozukuyor. Mesela son pokemon charizard benim. Charizard olarak cikiyor ama sudan falan etkilenmiyor ahhahaha

tam trolluk
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Wobbuffet
Aegislash
Blaziken
Dragalge
Gardevoir
Gyarados

Bu takimi kurayim diyorum. Oyle en guclu takim degil ama sevdim hepsini, iyi nkotu idare eder bence guzel de breed ettikten sonra.

Yorum?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
zipzip said:

benim oyunun mağaralarla derdi var.ne zaman mağarada pokemon çıksa karşıma hata veriyor, supporta mail atayım fotoğraf çekip.

Senin heryerde bir sorun var. eShop'da baska SD dene istersen, alet filan da bozuk olabilir. Oyunu bir tekrar indir ya da save backup tool var.
Mesaj tarihi:
ettim ya black içinde etmiştim hatta, farklı sitelerde ama herhalde merge olucak banka ve kalan featureların acılmasıyla. iyi bari sd kart mantara baglarsa patlamasın pokimonlar
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Wobbuffet
Aegislash
Blaziken
Dragalge
Gardevoir
Gyarados

Bu takimi kurayim diyorum. Oyle en guclu takim degil ama sevdim hepsini, iyi nkotu idare eder bence guzel de breed ettikten sonra.

Yorum?

Wobbuffet niye var mı bir olayı? Güçsüz değil miydi o
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
En sevdiklerimden. Ek olarak Destiny Bond ile normalde yenemeyecegin adamlari alabiliyorsun. HP'si cok yuksek oldugundan counter'lariyla iyi gidiyor ayrica.

Zayif degil bence.
  • Yeni Oluştur...