Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Of tamam süper eyw, oyunu da hard copy alıcam sanırım, koleksiyon akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 offf thunder stone'u yanlış harcadım allah kahretsin başka nerden bulunyor bilen var mı super trainingden geliomuş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 nickname değiştiren adam nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paris'den ciktiginda ilk vardigin sehir. Ilk ciktiginda, ikinci badge'den once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ulan yanlışlıkla mewtwo'yu dövdüm ya yakalayamadım, geri geliyodur heralde dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Oyunu kaydetmeden kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 şimdi de ditto'yu öldürdüm zaten yakalarken sdfs kaydetmedim sanırım ya, tekrar gelmiyosa kapatıp açayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ne oyunla alakam var ne de 3ds sahibiyim ama öyle çektirdinizki :D sorular 3ds i bulması ayrı sorunda , yukarda eshop diye geçen nintendonun konsolundan erişip oyun alıp indirebildiğimiz biyer mi psn gibi ? şuraya girip bakim dedim http://www.nintendo.com/games/gameGuide?download=threedsware ama pokemon için http://www.pokemonxy.com/en-us/root/ a yönlendiriyor eğer aleti aldıktan sonra direk konsol üstünden satın alıp indirebiliceksem direk yarın ilk iş alıcam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Evet eshop aynı psn store gibi, 45€ oyun orada avrupa regionlu aletler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 flaafy var mı kimsede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 olm çok özendiriyosunuz lan. güncelde her gördüğümde içimi çocuksu bi heycan kaplıyo.kim neyi yakaladı acaba amk diye girip bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Sanırım bende Flaafy'nin evoluation serisinin ilk pokemonu mareep vardı wonder trade'den gelen. Bilmiyorum belki de yanlış hatırlıyorum. Bakmam lazım boxlara. Şu anda battle arenadayım. Sıradan geçiriyorum herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 paticik sells Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Pil sorunu var doktor.. Uzundur ilk kez oyun oynuyorum boyle.. Su linklenen nesnedenmi alsam 24 saat nefis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 XL aldiysan al, normal aldiysan benim dedigimi al. Bu arada gumruk sinirim ustunde XL icin olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 hamsilipilav said: flaafy var mı kimsede Evet Mareep var. :) Ditto ile tokuşsunlar. Çıkan yumurtadan sana veririm bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Yuh ships on november 8.. Nasil bir istek varsa o mugen pile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 3ds icin 5000!! Mah pil. http://www.amazon.com/gp/aw/d/B005NJ2UEW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Kanuni said: Pil sorunu var doktor.. Uzundur ilk kez oyun oynuyorum boyle.. Su linklenen nesnedenmi alsam 24 saat nefis olabilir. dedigim kadar var değil mi en azindnan yillardar tok karnına yediğimiz mainstream oyunlardan farkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 oh 30 topta falan yakaladım mewtwo'yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Aynen reampage oyun gibi oyunlar.. Ozu oyun, grafik bok pusur degil. C64 amiga vs gibi hissiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 önceki versiyonlarda olduğu gibi bunda da shaking grass/fishing spot vb şeyler var mı yoksa çıkarana kadar dolanıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 walla japon bir arkadas ditto yolladi wonderdan cok tesekkur ediyorum. dedigim gibi starterlardan bir istegi olan varsa ozel mesaj atsin vereyim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Kurbaga eksin bende bir, uretebiliyorsan ve bir tane yollarsan cok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Redditten birisi bana dişi togepi verdi de bebek pokemonlar çiftleştirilmiyormuş. Uğraşamadım ona happiness kazandırmaya oyun bitince çoğaltacam artık dağıtırım burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar