vaperon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 AKP pokémonu da ele geçirmiş... Ice Gym'de millet buz gibi şerbet takılıyor :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Ilk oyundan beri en tiksindigim kismina geldim oyunun Victory road Lutfen magra olmasin ya, cidden wild pokemon ayri trainerlar ayri, repel parasi ayri oluyor hep Tiksiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Şu oyunda bi kere repel kullanmadım shiny pokemon çıkar diye ama boşa hepsi çıkmadı bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Sam said: Yalnız öğretilen hm'yi unutamıyorum, o sinir etti beni. Gereksiz şeyler kaldı. route 16 nın sonundaki şehirde girdikten sonra en yakın evde 1 adam HM leri dahi tüm moveları silebiliyor, sağındaki kadın da forget lediğin moveları yeniden kazandırabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Kanuni said: ya birde sunu bulamadim. onumuze bazen tas veya agac cikiyor, o anlarda sen bunu kesemessin veya itemessin ama pokemonun bunu yapabilir diyor, bunuda beceremedim. bir turlu pokemonlardan birine agaci kestiremedim. ya da tasi itekleme olayi vs. kayaları rock smash mıydı stone smash mıydı bir TM ile yıkabiliyorsun hatta bazı duvarları. Yolu kaplayan bitkileride CUT HM sini pokemona öğreterek. Şu oyun biraz daha incik cincik edilsin yakında databaseler hangi tm nerden bulunuyor vs herşeyi yazar. Serebii ye bakarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Sağolun evet oraya gelmek üzereydim tam. bu arada, dükkanlardaki giysiler hergün değişiyor renk ve desen olarak. GOTTA CATCH EM ALL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Şimdiye kadar 2 tane nest buldum geniş mağara olarak ama hep boş... :( İlla victory road sonrasında mı çıkacak bu legendaryler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bu special training ne ayak ya saçma sapan top falan atıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Sam said: Sağolun evet oraya gelmek üzereydim tam. bu arada, dükkanlardaki giysiler hergün değişiyor renk ve desen olarak. GOTTA CATCH EM ALL! animal crossing tadı katmislar hem gorsel olarakta su cok ii olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 hamsilipilav said: bu special training ne ayak ya saçma sapan top falan atıyoruz 4 ev puanı kazanıyosun. 4 ev = 1 stat. Her stat maximum 252 ev olabiliyor. Toplam 510 ev. Yani 2 statı maxlarsın anca. Sokaktaki pokemonlar da 1-2 ev veriyor cinsine göre atak defans filan. Special attack kullanan pokemon boşuna attack kazanmış oluyor. O yüzden yeni yakalanan pokemon takımda kullanılacaksa önce ona göre ev puanlarını training yaparak dağıtmak daha verimli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 çok karışık mevzu ya. bu arada zap plate yada magnet mesela ikiside electric powerlarını boostluyor ama farkları var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 http://www.serebii.net Bu sitede aratabilirsin. Sağlam ayrıntılı databaseleri var herşeyi bulursun. Baktım 2si de %20. Plate olanı arceusa verince tipi elektrik oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Viktor said: Ilk oyundan beri en tiksindigim kismina geldim oyunun Victory road Lutfen magra olmasin ya, cidden wild pokemon ayri trainerlar ayri, repel parasi ayri oluyor hep Tiksiniyorum Seni çok çok iyi anlıyorum. Yoldayım şimdi. En azından skarmory geldi. Bir ona sevindim. En azından bu sefer kısayolları eklemeyi akıl edebilmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 dun aksam wonder tradeden ditto geldi. Saat farki yormazsa sizi istediginiz starterin yumurtasini verebilirim. ama yumurta halinde veririm cinsiyeti sansiniza. (yumurta beklerken yurumekten biktim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Birisi wt istedi kabul ettim lvl 50 offerladi bende sacma bisii verdim anlastik lvl 50 gelir gelmez evolve oldu sonrasinda ayni cocuk defalarca trade istedi kabul ettim verdim geri lvl 50 yi, sanirim olmasi gereken bu degilmi ? Ustune yatilir bu sekilde sonra 59 lvl teklif etti cancellayip ciktim ne guvenmis arkadas.. Vermesen vermessin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 yabanciyla zor o is, tanidikla daha da zor, ibne cok asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Düz trade cidden garip, offer diyorum sonra adam çekiliyor, değiştiremiyorum filan. GTS hariç patlak gibi ticaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Off bitti. En sevdiğim oyun olan Pokemon Platinum'un pabucu dama atılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 abi ne kadar hızlı bitirdiniz ben daha ikinci badge almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 13 saat gameplay, daha ikinci badge'i almadim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Sürükleyici oyun. Baya dikti başına oynattı resmen. Bu arada sadece konu üzerinde de kalmadım hani. Exploring, pokedex doldurma, yan görevler (oteliydi, berrysiydi), 20 tane charmander, 10 tane bulbasaur ve 4 tane squirtle yetiştirdim. 5 tane de Eeve var ki yumurtalar çatlayana kadar sen çatlıyorsun. Baktım 51 saat oynamışım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Bende az once aldim daha ikiyi :) 11 saat 42 dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 LAN 3DS ile oynayıp da performans sıkıntısı çeken yoksa 200'e buldum alıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Kojiroh said: LAN 3DS ile oynayıp da performans sıkıntısı çeken yoksa 200'e buldum alıyorum sdf 3ds te oynuyorum eshop download 16gb class falan bilmiyorum. bazı savaş sahneleri hariç performans sıkıntısı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 51 saat oynadım. Performans düşüklüğü görmedim. (3DS e-shop download) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar