reampage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 kthxbye said: Gözünüzü mü korkuttum noldu heveslenmişti 3-5 kişi oynıycam diye vaz mı geçtiniz :p :/ ben 3.cü badge aldım ilk büyük şehirden çıktım fakat 2 gündür bakamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 black oynuyorum bu arada luxray kasıyorum sadece ya dsfsdf it gibi oldu şerefsiz https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTXCoyxceukkLRTmBN8wAnR7Kj8q5pf6JzKR5tJoupx5SSwwoM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 yeni pokemonlara alışamıyorum bi türlü.4 gündür deli gibi oynuyorum, tam alışacakken shelmet çıktı karşıma yine soğudum yeni pokemonlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 benim pokemon kültürüm olmadığı için ilk evrim geçiren lavukla herkezi dövüorum köpek olan, iki skill var zaten work üstüne retaliton yada touch mı ne vurunca bayıltıorum her cins pokemonu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Pokemon oyle bir oyun abi, tun oyunu tek pokemon ile bitirebilirsin ama bir gidim zevk almazsin asil oynanis ile kiyaslarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 151 den sonrasını ben de çok bilmiyorum pek type a bakıp ona göre combate sokuyorum mesela ilk 5 saat oynadım saveleyemedim ilk badge aldıgım gym leader water püsür var sende grass type çıkarıp yamulttu dark passagede fire type tradeleyen kız vardı gittim ondan fire type alıp 1 saat falan grass spamledim 20lvl fire typela pokemon değiştirmeden badge aldım falan fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 abi var 6 topum var ötekileride kasıorum tabikide, ama sıkıştığım yerde salıorum kopeği dümdüz edip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 level gasp e dikkat et abi bide bi pokemon 30lvl diğeri 11lvl kalmasın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bende 2 green 1 bug 1 fire 1 normal bir tanede water var. 2 tanesi tier 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Fin said: level gasp e dikkat et abi bide bi pokemon 30lvl diğeri 11lvl kalmasın falan. bu oldu gibi yani 11 olan yokta min pokemonum level 20, max 32 felan 40 level badgei aldım işte en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 tier1 lere oluyorsa azure stone falan bas abi. hatta bi fightta hepsini combate rotasyonla sok hepsi xp alsın.gym leaderlerde falan yapabilirsen yap ordan daha çok geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Yeni pokemonlara alışma problemi bende de oluyor ya, açıkçası mantığım statlarına ya da move listine yönelse de bir şekilde görünüşü içime sinenle ancak oynuyorum. Ama alışılıyor yani baya bi oynadıktan sonra yenilere de. Biraz da animelere bakarsanız arada oda ısınmanıza yardımcı oluyor. X&Y yi bende deli gibi bekliyorum ya. Ve iyi olucak gibi duruyor hakikaten şu pokemon transferi olduğundan önceki oyunlardan böyle ev falan kastığım pokemonları aktarırım diye arada hala black2 kasıyorum. Turnuva kısımlarında kullanırım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ya upgrade taşı 2 tane var biri bi adam verdi şehirde limanda water typeları evolve ediyor sadece sanırım, ama bunu basarsan yeni skill öğrenmesi zorlaşır o yüzden en uygun skillerini oturtuğun zaman bas evolve felan dedi, attık çantaya. bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 eski pokemonlardan hiç yok.bi psyduck çıktı şimdiye kadar.bi de sanki çok az pokemon çeşidi çıkıyor karşıma. yeni combatlar çok zevkli ama.3lü olsun turntable olsun.ayrıca film çekme, pokemonları dans ettirme nedir dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 black 2 de mi var bunlar dün ebayda 21 dolara gitti black 2 35 dk kala giricektim üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 evet değişik aktiviteler var.daha 4.badgedeyim sanırım.bunlar çıktı şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 O movie ve dance olayı facepalm ya sakın bulaşmayın :p dediğin gibi 3 lü combat ve turnlü olan çok zevkli. Bir şehirde bunlarla ilgili turnuvalar var hemde güzel rewardları olan onları yapın kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 neyse artık x ve y kısmet olur, zibilyon tane oyun oldu pokemon oynuorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 tkaıldığım şu konu var.pokemonları hiç bilmediğim için tiplerine bakarak seçiyorum internetten.bazılarında 'trade edilirken elinde şunu tutarsan evolve olur', 'şunlar trade etmezsen evolve olmaz' falan yazıyor.bunları pcde emulatorle oynarken yapamıyoruz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Birde orjinal oynuyorsanız poke kliniklerinin üstünde 3 tüp var bunların en sağındakine girerseniz online trade yapabiliyorsunuz milletin koyduğu pokemonlarla. Hatta sizde 1 pokemon bırakıp üstünede istediğiniz pokemon adını yazıp ah gibi trade e bırakabiliyorsunuz. Böylece mesala black oynuyorsanız whitte taki pokemonlara ulaşabilirsiniz. Mesala growlhite sadece blackde var magmadarmıydı neydi oda sadece whitte. Ben bu ikisini tradele elde etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 zipzip said: tkaıldığım şu konu var.pokemonları hiç bilmediğim için tiplerine bakarak seçiyorum internetten.bazılarında 'trade edilirken elinde şunu tutarsan evolve olur', 'şunlar trade etmezsen evolve olmaz' falan yazıyor.bunları pcde emulatorle oynarken yapamıyoruz dimi? Küçük bir kısmı öyle evet fighting modeli vardı bitane mesala illa trade gerektiriyor. Serebii.com dan taktiklere bakabilirsiniz evolvelarla ilgili. Bazı pokemonlarında evolve i sadece taşlarla oluyor mesala growlhite fire stone ile sadece arcanine olabiliyor. Yalnız şunuda unutmayın bu taşla yapıcağınız upgradeleri düşük levelda yaparsanız pokemonun ilk halinin bazı yeteneklerini kazanamıyabilirsiniz o yüzden evolveden önce pokedb yi kontrol edin ben 1 kere fail oldum öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 black 2 mi yoksa white 2 mi iyi? şöyle birşey buldum white 2 hoşuma gitti benim https://i.chzbgr.com/completestore/12/10/5/EfEwBQa7SEu1MYeN8_StFg2.png birde 1. oyunları oynamamıza gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Yok 1 i oynamak gerekmiyor bence de white 2 i pokemon açısından daha avantajlı özellikle kyuremi daha iyi special attack statlı olduğundan. Bölgelerse sadece 3 köy görüntü olarak farklı 1 de işte black city muhabbeti ayrı. Ama dediğim gibi black 2 de hard mode açılıyor oun bitince white 2 de easy mode açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Competitive oynicaksaniz smogon a bakin, tier list, populer buildler ve min/max stratejileri acisindan en iyisi Tabi yeni jenerasyona sadece aylar kaldi, butun o vilgiler heba olcak gene aehahahaha, en az mart-nisana kadar touryneyfagler birbirlerini bogazlicak cunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bende Pokémon Black 1 var. Çölü geçtim, Tema parktayım şu anda. Level kasamıyorum. Bir de pokemon oynayıp takım yazmamak ayıp... Benim ilk 6'ım Servine Lv. 27 Grass Simipour Lv. 30 Water Zebstrika Lv. 30 Electric (+1 Fire type attack) Sawk Lv. 21 Fight Tirtouga Lv. 25 Water+Rock Yamask Lv. 21 Ghost Oyunu bitirip Platinum'dan Giratina'mı almak için sabırsızlanıyorum. Abi onun gibi stat manyağı başka pokemon yok resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar