Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokémon X-Y

Fin

Öne çıkan mesajlar

151 den sonrasını ben de çok bilmiyorum pek
type a bakıp ona göre combate sokuyorum mesela ilk 5 saat oynadım saveleyemedim ilk badge aldıgım gym leader water püsür var sende grass type çıkarıp yamulttu dark passagede fire type tradeleyen kız vardı gittim ondan fire type alıp 1 saat falan grass spamledim 20lvl fire typela pokemon değiştirmeden badge aldım falan fsd
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni pokemonlara alışma problemi bende de oluyor ya, açıkçası mantığım statlarına ya da move listine yönelse de bir şekilde görünüşü içime sinenle ancak oynuyorum. Ama alışılıyor yani baya bi oynadıktan sonra yenilere de. Biraz da animelere bakarsanız arada oda ısınmanıza yardımcı oluyor.

X&Y yi bende deli gibi bekliyorum ya. Ve iyi olucak gibi duruyor hakikaten şu pokemon transferi olduğundan önceki oyunlardan böyle ev falan kastığım pokemonları aktarırım diye arada hala black2 kasıyorum. Turnuva kısımlarında kullanırım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Birde orjinal oynuyorsanız poke kliniklerinin üstünde 3 tüp var bunların en sağındakine girerseniz online trade yapabiliyorsunuz milletin koyduğu pokemonlarla. Hatta sizde 1 pokemon bırakıp üstünede istediğiniz pokemon adını yazıp ah gibi trade e bırakabiliyorsunuz. Böylece mesala black oynuyorsanız whitte taki pokemonlara ulaşabilirsiniz. Mesala growlhite sadece blackde var magmadarmıydı neydi oda sadece whitte. Ben bu ikisini tradele elde etmiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

tkaıldığım şu konu var.pokemonları hiç bilmediğim için tiplerine bakarak seçiyorum internetten.bazılarında 'trade edilirken elinde şunu tutarsan evolve olur', 'şunlar trade etmezsen evolve olmaz' falan yazıyor.bunları pcde emulatorle oynarken yapamıyoruz dimi?

Küçük bir kısmı öyle evet fighting modeli vardı bitane mesala illa trade gerektiriyor. Serebii.com dan taktiklere bakabilirsiniz evolvelarla ilgili. Bazı pokemonlarında evolve i sadece taşlarla oluyor mesala growlhite fire stone ile sadece arcanine olabiliyor. Yalnız şunuda unutmayın bu taşla yapıcağınız upgradeleri düşük levelda yaparsanız pokemonun ilk halinin bazı yeteneklerini kazanamıyabilirsiniz o yüzden evolveden önce pokedb yi kontrol edin ben 1 kere fail oldum öyle
Sosyal ağlarda paylaş

Yok 1 i oynamak gerekmiyor bence de white 2 i pokemon açısından daha avantajlı özellikle kyuremi daha iyi special attack statlı olduğundan. Bölgelerse sadece 3 köy görüntü olarak farklı 1 de işte black city muhabbeti ayrı. Ama dediğim gibi black 2 de hard mode açılıyor oun bitince white 2 de easy mode açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Pokémon Black 1 var. Çölü geçtim, Tema parktayım şu anda. Level kasamıyorum. Bir de pokemon oynayıp takım yazmamak ayıp...

Benim ilk 6'ım

Servine Lv. 27 Grass

Simipour Lv. 30 Water

Zebstrika Lv. 30 Electric (+1 Fire type attack)

Sawk Lv. 21 Fight

Tirtouga Lv. 25 Water+Rock

Yamask Lv. 21 Ghost

Oyunu bitirip Platinum'dan Giratina'mı almak için sabırsızlanıyorum. Abi onun gibi stat manyağı başka pokemon yok resmen.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...