reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 abi furfrou bulucam diye route 5de bakmadıgım çalı dibi kalmadı ya scraggy ordusu buldum oda bir kere çıktı ama kaçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 trade yapsana abi ne kasiyon asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 abi trade yapınca üvey trainer muamelesi yapıolarmış ya sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 trade yaptıktan sonra breed yapacan yavruyu büyüteceksin o zaman sıkıntı olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ya ben o dükkanlara girmek için istediler diye kasıorum, yoksa ilk 6ya girmezde işte ne bilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 bende kartus var takilio, optimizasyon sorunu var direk ancak sadece belli bolgelerde hissettim bunu 7. gymdeyim, son 2 sehir kaldi acilmadik, 700k falan biriktirmistim ancak butikten umidi kesince 50k ya ust bas yaptim kendime genede acamadim yeni sac stillerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Abi bana her route5 geçişimde bir tane furfrou denk geliyor. Şaşırdım senin işe. Ama Klefki kadar şahane pokemon görmedim. Bir pokemon bu kadar kıçtan uydurarak yapılabilirdi. Pil konusuna gelirsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 abi varsa versene bana furfoomudur nedir tüylü köpekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 vaperon said: Ama Klefki kadar şahane pokemon görmedim. Bir pokemon bu kadar kıçtan uydurarak yapılabilirdi. ] hiç biri şu olamaz ya http://seeyouattheparty.files.wordpress.com/2011/01/ice-cream-pokemon.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 evet wondertrade'den gelen nickler değişmiyor Ralts var dişi japon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Zipzip zipzip said: vaperon said: Ama Klefki kadar şahane pokemon görmedim. Bir pokemon bu kadar kıçtan uydurarak yapılabilirdi. ] hiç biri şu olamaz ya http://seeyouattheparty.files.wordpress.com/2011/01/ice-cream-pokemon.png Anahtarlık pokemon. Are you fucking serious? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 böyle bi gym lazım. marangoz. pokemonlar şamdan anahtarlık vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Neyse anahtarlığı chespin için gts'e koydum. Yerse. Oha yedi 10 dakikada geldi bir tane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=fyfDN2m366g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ahah çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 vik, yarın elbise alıp yeni video yapmaya çalışacağım, yazarım buraya yapınca ehu. 3 saat filan paris dükkanı için kastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 http://nintendocu.com/classifieds/view/772 şu alınır dimi? neden ucuza satıyor ki kıllandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 o satıldı bile çoooktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 satılmadı, ben dün gece konuştum işte bir takas haberi bekliyorum dedi. Eğer o olmazsa 2 arkadaş daha satın almak istemişti vs. diyip sıraya sokmuştu. Herif tok, halen satmadı keyfini bekliyor millet asdfasd Ben beklemeden nasılsa gelmez diye DH'den buldurdum birine işte, benim eleman yine satmaktan vazgeçti o buldu daha doğrusu ki eğer DH'deki herifin dediği gibiyse ürün sıfır 3DS aldım 200TL'ye asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 bir iki hafta evelinden çok ucuza 2-3 tane satıldı ya hep, xl'e geçenler yok pahasına sattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ya keşke çıkışa bir hafta kala değil de önceden meraklansaydım şu olaya asdfads sokim origins'in bölümleri 1 hafta önce yayınlansa daha erken gaza gelir o furyada kapardım bir tane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 DarKRideR said: satılmadı, ben dün gece konuştum işte bir takas haberi bekliyorum dedi. Eğer o olmazsa 2 arkadaş daha satın almak istemişti vs. diyip sıraya sokmuştu. Herif tok, halen satmadı keyfini bekliyor millet asdfasd Ben beklemeden nasılsa gelmez diye DH'den buldurdum birine işte, benim eleman yine satmaktan vazgeçti o buldu daha doğrusu ki eğer DH'deki herifin dediği gibiyse ürün sıfır 3DS aldım 200TL'ye asdfads hoomie sen misin? öm attım ynalışlıkla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 bi pokemoncu friend code konusu acin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 abi ash pokeman ustası oldu zaten 99 yılında dln bentvde izledim neyin oyunu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Bu işte sen de istiyorsan sen de pokemon trainer olabilirsin oyununun şimdiye kadarki en iyi versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar