Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokémon X-Y

Fin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende kartus var takilio, optimizasyon sorunu var direk ancak sadece belli bolgelerde hissettim bunu

7. gymdeyim, son 2 sehir kaldi acilmadik, 700k falan biriktirmistim ancak butikten umidi kesince 50k ya ust bas yaptim kendime genede acamadim yeni sac stillerini
Mesaj tarihi:

Abi bana her route5 geçişimde bir tane furfrou denk geliyor. Şaşırdım senin işe.

Ama Klefki kadar şahane pokemon görmedim. Bir pokemon bu kadar kıçtan uydurarak yapılabilirdi.

Pil konusuna gelirsek...

Mesaj tarihi:
vaperon said:

Ama Klefki kadar şahane pokemon görmedim. Bir pokemon bu kadar kıçtan uydurarak yapılabilirdi.
]

hiç biri şu olamaz ya

http://seeyouattheparty.files.wordpress.com/2011/01/ice-cream-pokemon.png
Mesaj tarihi:

Zipzip

zipzip said:

vaperon said:

]

hiç biri şu olamaz ya

http://seeyouattheparty.files.wordpress.com/2011/01/ice-cream-pokemon.png

Anahtarlık pokemon. Are you fucking serious?
Mesaj tarihi:
satılmadı, ben dün gece konuştum işte bir takas haberi bekliyorum dedi. Eğer o olmazsa 2 arkadaş daha satın almak istemişti vs. diyip sıraya sokmuştu. Herif tok, halen satmadı keyfini bekliyor millet asdfasd

Ben beklemeden nasılsa gelmez diye DH'den buldurdum birine işte, benim eleman yine satmaktan vazgeçti o buldu daha doğrusu ki eğer DH'deki herifin dediği gibiyse ürün sıfır 3DS aldım 200TL'ye asdfads
Mesaj tarihi:
ya keşke çıkışa bir hafta kala değil de önceden meraklansaydım şu olaya asdfads

sokim origins'in bölümleri 1 hafta önce yayınlansa daha erken gaza gelir o furyada kapardım bir tane...
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

satılmadı, ben dün gece konuştum işte bir takas haberi bekliyorum dedi. Eğer o olmazsa 2 arkadaş daha satın almak istemişti vs. diyip sıraya sokmuştu. Herif tok, halen satmadı keyfini bekliyor millet asdfasd

Ben beklemeden nasılsa gelmez diye DH'den buldurdum birine işte, benim eleman yine satmaktan vazgeçti o buldu daha doğrusu ki eğer DH'deki herifin dediği gibiyse ürün sıfır 3DS aldım 200TL'ye asdfads

hoomie sen misin?

öm attım ynalışlıkla :D
  • Yeni Oluştur...