Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 http://sites.temple.edu/visualcomm/files/2012/09/yamato1.png http://www.ourstarblazers.com/vault-images/696_2199charaguide/69616.JPG 22. yüzyılın sonunda insanoğlu uzaylılarla karşılaşır. plüto açıklarında beliren gamillas filosu, dünya'dan gönderilen filoyla çatışmaya girince, insanoğlunu yokolmanın eşiğine getiren bir ölüm-kalım savaşı başlar. savaş boyunca gezegen bombası saldırılarıyla yaşanılmaz hale gelen dünya'da kalan nüfus, yeraltında inşa edilen şehirlerde saklanmaktadır. bu esnada bir diğer uzaylı medeniyet olan iscandar, insanlığa dünya'yı yeniden yaşanır hale getirebilmek için bir şans sunar: elçileriyle gönderdikleri ışıktan hızlı seyahati mümkün kılan wave motion motoruyla çalışan bir gemi, iscandar'a seyahat edip dünya'yı eski haline döndürebilecek bir aygıtı teslim alacaktır. insanoğlunun soyunun tükenmesine bir yıl kaldığı hesaplanmışken, uzay gemisi yamato ve mürettabatı yola koyulur ve gamillas'a karşı yalnız mücadelesine başlar. eski space battleship yamato serisinin remake'i bir ova, prodüksiyon değerleri, güncellenmiş ama aslında sadık karakter tasarımları, seiyuu kadrosu, (alyen amiral wakamoto'dan u-boat kaptanı joji nakata'ya efsaneler geçidi) olayların ilerleme hızı vs hepsi şahane. 18 bölüm çıktı, 18-22 çıkmak üzere ve kalanlar da bu yaz tamamlanacak. çok olumlu eleştiriler aldı ve şahsen de herkese şiddetle tavsiye ederim, her bakımdan çok beğendim. http://livedoor.blogimg.jp/sokudokuex/imgs/a/3/a382dc73-s.jpg GÖEEEEEERRRRRRRRRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜVVV
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 anten sac modelleri disinda gayet iyi bence de. 13'tu gerci izlemeyi biraktigimda, biriksin demistim. 5 bolum gelmis anca.
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 cgi dışında epey iyiydi biraz bakmıştım bitince toptan toplu gösterim yapıcaz biz herhalde
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 cgi da iyidi aslında baya. ilk 3 bölümdeki aksiyonlar olmasada bu bölümlerde canavardı
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 yalnız serinin konusunun water chip meets geck gibi olduğunu farkedince eğlenmeden edemedim. :P hani "ya iyi midir şimdi eski köhne birşey izlemeyeyim" gibi düşünen varsa içi rahat olsun, her bakımdan yeni olduğunu hissettiriyor seri.
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 18 bölüm izledim devamını bekliorum ne zaman çıkacak? ağustos fln diyorlar
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ağustos 25 son bölümler, aslında bir önceki volume çıktı haziran'da. birileri alıp net'e koyar herhalde bu ay.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Milamber said: 18 bölüm izledim devamını bekliorum ne zaman çıkacak? ağustos fln diyorlar 19-22 çıkmış.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 abi trt'de yayınlanan bölümlerinin sonunda ağlamıştım ben ya. of hala gözümün önünde o sahneler. ismini bilmediğim için yıllarca aradım ben bunu. ben bunu çok fena izlerim.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 http://media.tumblr.com/9773e8213d77c677b7f4c704ed81a771/tumblr_inline_mjhaqriXmY1qz4rgp.jpg http://i1.ytimg.com/vi/09Lf0w9LOK4/hqdefault.jpg buradaki okita, öbürü yamamoto, hangisini diyorsun. ikisi de ayrı badass gerçi. (:P)
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ahmedinejad said: abi trt'de yayınlanan bölümlerinin sonunda ağlamıştım ben ya. of hala gözümün önünde o sahneler aynen ya trt yayın editörü resmen izlemeden ÇİNLİ ÇİZGİFİLMİ LAN İŞTE KOYUN İZLESİNLER diye yayına eklemiş bi yamatonun son bölümü bi de transformersın moviesi çocukluk travmaları
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Gece oturdum filmini izledim. Hiç fena değilmiş ha.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 nyaa'da x4subs diye arat.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ya ben bunun orjinalini izlemek istiyordum hep, bir türlü fırsat olmadı. Bundan başlasam sorun olur mu? Bir şey kaçırmam, birebir aynı mıdır?
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 izleyenler eskisine sadık diyor gördüğüm kadarıyla.
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 aynısı değil, hd tekrar çekim falan hiç değil reboot gibi düşün
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 20. bölüm şahaneydi, cidden süper bir seri oldu. son bölümler de uzak değil sanırım.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ilk seri hakkında ağır spoiler abi tam hatırlayamıyorum ama en son bölümde sadece sudan ibaret bir gezegen dünyanın yanından geçecekti. dünyayı da su basacaktı yok olacaktı dünya. o hikaye de var mı acaba bunda?
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 son blu-ray'deki bölümler de çevrildi, bekletmeden izleyin. :) 26 okita reis'e (çakma değil hakiki reis) selam olsun. gar dedeler valhalla'sına varmıştır. ne varsa dedelerde var işte. dedeler. arthur c clarke'dan alıntı da tam yerinde girdi. işte budur dedirtti. sci-fi içinde duygu bombardımanı böyle olur. son bölümde gözlerim yaşardı ya, muhteşem bir seri oldu. helal olsun.
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ilk yamatoyu ne izlerdim ya küçükken..bayram günlerinin vazgeçilmez animesiydi kendileri.
Öne çıkan mesajlar