DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 şu ana kadar aldığım tüm kulaklıkların ya sağ ya da sol kulaklığı, kulaklık girişindeki tel kopmasından dolayı çalışmaz hale geldi. ha çok para vermişmiydim hayır max 40-50tl. alırım 150-200tl ye bi kulaklık 5 ay sorna tek kulaklığı bozulursa kendime fena söverim diye cesaret edemedim açıkçası. bundan dolayı bana bir kulaklık önerin ki girişinde tel koptuğu için bozulmasın. bana bir kulaklık önerin ki 2 kulaklığı da bir ömür boyu benimle birlikte yaşasın. ya da bana bir önlem söyleyin ki girişteki tel kopmasını/kırılmasını engellesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Konusu var. Kopmayan kulaklik istiyosan sporcu kulaklikalrina bakacaksin, sennheiser in rugged olanlari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Philips O'Neill en saglam kulakliklari yapiyor, ses kaliteleri o kadar saglam degil ama. Hep 40-50 TL aldiysan gerci seni keser rahat. Fiyat cikabilirsen bu cok iyi, ustelik her kulagi ve kablolari degisiyor: http://www.somermuzik.com/urun/shure-se215-cl/q?urunid=576 Ben de bunu kullaniyorum disarda. Uzerine de sunu takiyorum: http://www.complyfoam.com/products/P-Series/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Ve evet 300-500 lere cikarsan kablosu degisen iem ler var, bozuldu mu at kabloyu yenisini al. Ama kablo fiyatlari da 100 150 lira tabi. Fakire muzik yok abi. Bu piyasa boyle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Ne alirsan al bu arada Comply oneririm. Bit 3'lu paket 5-6 ay gidiyor ama ses kalitesi ve yalitim konusunda basarili silikonlara gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Comply güzelmiş. hem estetik hem de köpük olduğundan dolayı yalıtım konusunda daha iyidir muhtemelen. ayrıca sporcu kulaklıklarının o arkadan dolanan zımbırtısı çok kıl bi durum değil mi abi? Shure'nin kulağın üstünden dönmesi de keza o şekilde. bir de cidden fakire kaliteli müzik dinlemek haram.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Oneillar rugged deil mi, onlara bi bak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 2 senedir bunu kullanıyorum her gün cebimde. Haftada 3-4 gün spora maruz kalıyor bana mısın demedi çok memnunum. Fiyatı da 30-40 gibi bişey. http://images02.olx.in/ui/11/09/67/1312510117_236080267_2-Philips-in-ear-sports-headphones-Bangalore.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 GERGE said: Philips O'Neill en saglam kulakliklari yapiyor, ses kaliteleri o kadar saglam degil ama. Hep 40-50 TL aldiysan gerci seni keser rahat. Fiyat cikabilirsen bu cok iyi, ustelik her kulagi ve kablolari degisiyor: http://www.somermuzik.com/urun/shure-se215-cl/q?urunid=576 Ben de bunu kullaniyorum disarda. Uzerine de sunu takiyorum: http://www.complyfoam.com/products/P-Series/ önce kulaklığın ucuna takılan şeyi açtım, bi ucu için 17 dolar veren adamlar varmış lan dedim daha sonra kulaklığı görünce vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 kullanan var mı bunu, alınır mı? pepsi kodu ile 85 lira http://www.aralgame.com/beta/index.php?route=product/product&product_id=2106 http://blog.aralgame.com/aralgame-com-pepsi-kampanyasi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 eski açtığım konudan devam edeyim. şu kulaklığı aldım ağustos ayında. o zamandan beridir kullanıyorum baya memnunum. fakat medium boy tamponunun tekini bi yerde düşürdüm mü naptım bilmiyom kayboldu. GERGE'nin dediği 15USD lik kulak tamponcusunun sitesine baktım orda da yoktu bu modelin. napayım ben? small çok small large çok large. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 creative 630 alıyorum 4 senede 4 tane gitti. her sene kesin bozuluyor. şimdi sony mdr ex 37 denicem. ama aklım bunda da kalmadı değil.. al bence 630'dan farkı kablosu güzelmiş. belki bozulmaz. http://www.hepsiburada.com/liste/creative-ep-660-beyaz-kulakici-kulaklik/productDetails.aspx?productId=bd500693&categoryId=60004547 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 bu arada sony geldi kullanıyorum. mid tonları creative ep 630 dan çok az daha iyi olabilir, o da bass'ı creative'e göre daha az olduğundan kaynaklanabilir. hz aralıkları sonuçta aynı idi 6-23 gibi bişi tam hatırlamıyorum. fakat ses 100db sony'nin creative'in 110db idi. ve bu farkeden bişey. ayrıca kulaklık slikonu daha kötü sony'nin.. uzun süreli kullanımda ne olacak bilmiorm ama ep 630 660 alırım bi dahakine gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 In ear kulaklık alacağım artık tak etti yolculuk esnasında stüdyo kulaklık taşıma aygırlığı. Gerge mesela Shure Se215 falan diyor hep ama ben daha çok stage ve nötrallik açısından DT990 eküvelantı bir şey arıyorum. Nedir öneriler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Dt990 neutral degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Özellikle o örneği vermemin sebebi o. Ath-50'ye kıyasla DT990'un hafif amped up hali daha çok hoşuma gidiyor benim, o yüzden ona benzer bir şey arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 SE215 de o kadar neutral degil, onu onermemin nedeni de su anda (yillardir goruyorsunuz, onerdigim sey degisiyor hep) Turkiye'de resmi olarak bulunan en saglam kulaklik olmasi 200TL civarina. Hic bir Beyer urununu kullanmadim ama, denemedim bile. O benzer ne olur bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 200 lirası kalmadı ya o kulaklıgın 350 lira civarına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Zamlandi mi? Dolardandir ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 http://www.somermuzik.com/urun/shure-se215-cl/q?urunid=576 bu dimi indirim olmuş biraz 290 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Gerge, bu konudaki Se215 fanatikliğini biliyorum. Senin önerilerine güvenmem bir yana ama insanın kendi kullandığı, zaman geçirdiği ve duygusal bağ kurduğu bir ürüne karşı da tarafsız kalamaması gibi bir durum da var. Nötrallik yönünden biraz daha amped up bir karakteri var, tamamen su terazisi nötralliğinde değil diyorsan gönlümü çalarsın ama. Biraz daha bilgiyle elim "Satın Al"a gidecek Somer Müzik'ten (Amazon'un shipping'ini falan da hesaba katarsak neredeyse aynı fiyata denk geliyor, büyük hizmet). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Gerge'nin Shure tank gibi sahiden saglamliga bakilirsa. Ben aradigim karaktere daha yakin oldugundan vsonic gr07 mkII aldim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Darqainu said: Gerge'nin Shure tank gibi sahiden saglamliga bakilirsa. Ben aradigim karaktere daha yakin oldugundan vsonic gr07 mkII aldim ama. Anlatır mısın biraz. Nasıl karakteri, stage'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Öm attim yanlislikla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Yine Gergelendim ve 215k siparişi verdim Somer'den. 30 dakika içinde kargoya verildi. Herhalde yarın elimde olur. Bakalım nasıl olacak. Burn in'i için 400 saat demişler. WAT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar