xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Vine'dan sonra guzel hareketti iyi girisiverdi bi anda. fakat bir sorum var. elimde ki bir video yu zannedersem 15 saniyelik kesme yapip atabilme sansimiz yok herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 cinemagram vardi echograph mi ne var bi suru var vine var vs instagramda geri kalmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 filtreleri çok dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Bence çok iyi filtreler. En iyisi yine instagram'da. Cinemagram kullandım baya yani. Vine'ı şu haliyle siliyor instagram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ben de eyeem kullanıyorum entel oldugumdan. Vine'ye mi geçsem acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 vine app'inden çok daha iyi çalışıyor bu arada, ona sevindim. iphone 4'te bi vine izlemek bile delirtiyor insanı yavaşlıktan. bye vine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 yemeğimin videosunu çekip koyuyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Hem filtreleri var, hem cut ettiin alanları teker teker silebiliyorsun, 15 saniye kayıt etmek zorunda değilsin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 üç kere vidyo yüklemeyi denedim üçünde de kapak resmi mi ne seçmemi istedi o an gitti. halbuki ilk çektiğim negzeldi. vine şu anki haliyle çöp. bi de instagram'da odaklama yapamıyo vidyoda. fotoğrafta çatır çatır yapıyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 http://instagram.com/p/a3NJADLTlL/ Instagram'ı seviyorum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ikisi de bok gibi olmuş tekrar izledim ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar