Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ray Donovan

Gladmir

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
dizinin set up ı iş bitirici adam ama konu sürekli aile draması dizimage eklenen bölümlerde baydı açıkcası beni ha karakterler falan inanılmaz hele o eski boksör falan çok iyi bi karakter ama işte dizinin konusun yazdığı şeyi diziden bekleyip aile draması izleyince hayal kırıklığı oldu biraz
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Aket-Atum said:

adam iş bitirecek türlü türlü iş bağlayacak diye izliyoruz ama hep aile sorunları.

Türü family drama demişler zaten? bunu 4sezon+ izleyen var mı? Spoiler vermeden izle veya uzak dur diyebilir misiniz?

Sopranoz tadı alabilir miyim crime ve aile draması olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

2. sezonun ortasına kadar geldim. Bazı sahneler pronografik denebilir, aileyle oturup izlenir mi bence izlenmez. Eşinle, kız arkadaşınla izlersin o kadar sorun olmaz tabi. Genel olarak bence iyi içerik, aile sorunları da var, arkada adam işini de yapıyor, millet poposunu iyi topluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Aket-Atum said:

adam iş bitirecek türlü türlü iş bağlayacak diye izliyoruz ama hep aile sorunları.

Türü family drama demişler zaten? bunu 4sezon+ izleyen var mı? Spoiler vermeden izle veya uzak dur diyebilir misiniz?

Sopranoz tadı alabilir miyim crime ve aile draması olarak.

Son sezon hariç genel olarak iyi. Kimseye izlemesi için tavsiye etmem AMA izlemeyi düşünenlere "izleme" demem. Garip bir dizi.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm aslında bırakmadım, ama araya çok dizi giriyor. Ben dizleri anneyle izliyorum genelen, polisiye, bilimkurgu çok sever. O nedenle de kafa uyuştuğundan bu tür içerikleri birlikte takip ederiz. Şuraya baya bir polisiye tavsiyeyi yapmıştım - https://forum.paticik.com/read.php?62,8665399,page=3

Ray'in ilk sezonu aktı gitti sonra başka şeyler girdi araya, Americans'ı mesela ilk sezon izledim çekip, sonra başka bir yere geçtik, sonra Ray 2. sezona başladık ama farklı diziler girdi, öyle olunca kopuluyor. Ozark gibi tek sezonda olay başlayıp biten diziler araya girince yeni bir şey deneyeyim derken kayboluyor :).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...