Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Plot bolum cok iyi, kadro cok cok iyi http://www.imdb.com/title/tt2249007/?ref_=sr_1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Hemen indirelim bakalım nasılmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 kadro baya başarılı hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Pilot bölümü çok beğenmedim ama kadro sağlam, önümüzdeki maçlara bakacaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 şu iş bitirici adam konusuna bayılıyorum ya. hafif de mafya vari oluşumlarda var. ben çok sevdim ilk bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 -seni kovmamam için bi sebep söyle Ray *kovabileceğin türden bi adam değilim. olum çok güzel dizi lan izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 steven bauer varmis uhuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Çok iyi diziymiş lan , kadro baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 severek takip ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 dizinin set up ı iş bitirici adam ama konu sürekli aile draması dizimage eklenen bölümlerde baydı açıkcası beni ha karakterler falan inanılmaz hele o eski boksör falan çok iyi bi karakter ama işte dizinin konusun yazdığı şeyi diziden bekleyip aile draması izleyince hayal kırıklığı oldu biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 adam iş bitirecek türlü türlü iş bağlayacak diye izliyoruz ama hep aile sorunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 fuk me ray fuk me!!! sahnesinde hepiniz bi iç geçirmediniz mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 tabe lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Dizi bok gibi bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 İlk sezonu izliyorum şu an, iyi gibi. Baya iyi oyuncular var izlemesi keyif veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Aket-Atum said: adam iş bitirecek türlü türlü iş bağlayacak diye izliyoruz ama hep aile sorunları. Türü family drama demişler zaten? bunu 4sezon+ izleyen var mı? Spoiler vermeden izle veya uzak dur diyebilir misiniz? Sopranoz tadı alabilir miyim crime ve aile draması olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 2. sezonun ortasına kadar geldim. Bazı sahneler pronografik denebilir, aileyle oturup izlenir mi bence izlenmez. Eşinle, kız arkadaşınla izlersin o kadar sorun olmaz tabi. Genel olarak bence iyi içerik, aile sorunları da var, arkada adam işini de yapıyor, millet poposunu iyi topluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Bıraktığına göre çok da sevmedin sanki. Deneyeyim 1 2 bölüm bakalım. Ozark, sopranos, breaking bad falan çok sevdim öyle bişeyler arayışındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 sostizm said: Aket-Atum said: adam iş bitirecek türlü türlü iş bağlayacak diye izliyoruz ama hep aile sorunları. Türü family drama demişler zaten? bunu 4sezon+ izleyen var mı? Spoiler vermeden izle veya uzak dur diyebilir misiniz? Sopranoz tadı alabilir miyim crime ve aile draması olarak. Son sezon hariç genel olarak iyi. Kimseye izlemesi için tavsiye etmem AMA izlemeyi düşünenlere "izleme" demem. Garip bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 sostizm aslında bırakmadım, ama araya çok dizi giriyor. Ben dizleri anneyle izliyorum genelen, polisiye, bilimkurgu çok sever. O nedenle de kafa uyuştuğundan bu tür içerikleri birlikte takip ederiz. Şuraya baya bir polisiye tavsiyeyi yapmıştım - https://forum.paticik.com/read.php?62,8665399,page=3 Ray'in ilk sezonu aktı gitti sonra başka şeyler girdi araya, Americans'ı mesela ilk sezon izledim çekip, sonra başka bir yere geçtik, sonra Ray 2. sezona başladık ama farklı diziler girdi, öyle olunca kopuluyor. Ozark gibi tek sezonda olay başlayıp biten diziler araya girince yeni bir şey deneyeyim derken kayboluyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar