Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 o bianchiden uzak durun. ayrica bence butceyi biraz daha genis tutmak lazim bu fiyatta yapilabilecekler belli, asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik. Bi yerden kismak zorundasin ve kistigin yerler hep onemli komponentler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 110 kilo biri olarak 1500 tl ye bana bisiklet önerin desem ahanda bu diyebileceğiniz bişi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bianchiden nasıl uzak dur sersin abi anlamıyorum şöyle demen lazım tansaş migros ve beyaz eşyacı da satılan bisikletlerden uzak durun desen anlarım da ne bianchiler var yeminlen piyasada ağzınız uçuklar bisiklet alırken markadan ziyade fiyatla donanım uyumluluğuna bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Liebe said: 110 kilo biri olarak 1500 tl ye bana bisiklet önerin desem ahanda bu diyebileceğiniz bişi var mı https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1003915_10151915492633217_1960627824_n.jpg en sağdaki arkadaş 110dan da çok olabilitesi var altındaki bisiklet dandik ama gitti cube şehir bisikleti aldı gayet taşıyor kilo bazlı değil bisikletler sadece karbon yalıtımlı alma ki zaten para yetmez ona hepsi taşır seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 o arkadaş rahat 125. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ben bi yerde bianchi miles veya discovery modeliydi şu an tam hatırlayamadım resimlerden, inanılmaz beğenmiştim çok güzel duruyordu bisikletler tavsiye eder misiniz bu modelleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Llama said: bianchiden nasıl uzak dur sersin abi anlamıyorum şöyle demen lazım tansaş migros ve beyaz eşyacı da satılan bisikletlerden uzak durun desen anlarım da ne bianchiler var yeminlen piyasada ağzınız uçuklar bisiklet alırken markadan ziyade fiyatla donanım uyumluluğuna bakın O bianchiden uzak durun dedim abi Yarislarlarda gordugun kadrolari bianchi uretiyor zannediyorsan yaniliyorsun. O adamlar yiteli cok oldu. Merak etme senelerdir hem biniyorum hem tamirini yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Liebe said: 110 kilo biri olarak 1500 tl ye bana bisiklet önerin desem ahanda bu diyebileceğiniz bişi var mı nasil böyle kilo aldin. hikayeni bana anlatir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 KHaRoN said: O bianchiden uzak durun dedim abi Yarislarlarda gordugun kadrolari bianchi uretiyor zannediyorsan yaniliyorsun. O adamlar yiteli cok oldu. Merak etme senelerdir hem biniyorum hem tamirini yapiyorum. hangi fırma kendi kadrosunu üretiyor o zaman bana söylermisin bebişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Seele said: Liebe said: 110 kilo biri olarak 1500 tl ye bana bisiklet önerin desem ahanda bu diyebileceğiniz bişi var mı nasil böyle kilo aldin. hikayeni bana anlatir misin? babam sigortasından dolayı senede 3 günlüğüne almanyaya gider gelirdi çocukluğumda, her gelişinde 1 bavul dolusu çikolata alırdı çok seviyorum diye. sonrası hep 90-110 arası gidip gelen bir hayat işte sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Llama said: hangi fırma kendi kadrosunu üretiyor o zaman bana söylermisin bebişim Offf suna giricek miyiz gercekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Scott, specialized, cube, corratec, cannondale, whistle, giant(bi kismi) , trek etc.... Bianchilerin turkiyede cok cok rezalet kalite kontrol mekanizmalariyla kontrol edilip komle seri disi komponentlerle sadece eye candy olarak satis yaptigi senelerdir commonsense. 90 oncesi satilan bianchiler 20 seneyi askin suredir yok, yanlislikla aldiysan uzgunum yapicak bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 KHaRoN said: o bianchiden uzak durun. ayrica bence butceyi biraz daha genis tutmak lazim bu fiyatta yapilabilecekler belli, asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik. Bi yerden kismak zorundasin ve kistigin yerler hep onemli komponentler. Whistle falan demişsin de whistle'ın bomboş hiç özelliksiz modeli bile BU bianchiden pahalı. Ben öyle 2000 liralar veremem bisiklete. Üstelik de daha tipsiz. Kadroları falan da su borusu gibi görünüyor. Biraz daha açar mısın noolur bu bisikleti alırsam? Ne gelir yani başıma? İkna olursam whistle'ın basic moduna dönebilirim. Fulün fulu, sunroof, klima,mp3 çalarlı clio mu? Cant kapaklı boş mersedes mi gibi oldu sanki bu durum. Eğer böyleyse ben clio alıyorum çünkü, merso diyenleri de kınamıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 http://www.sportsdirect.com/everlast-triathlon-bike-933098?colcode=93309846 Bu nassi hosuma gitti. havali bisi. yurt disindatim posta 10 euro falanmis benim buraya. Baska model de bakabilirsiniz siteden. Ben city bike tarzi seviyorum agir oldugumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Indirim kuponu a buldum. KArgo falan300 euro'ya geliyor. Bisiklet hosuma gitti. Bu fiyata bence cok iyi. Yarin alacam gibi bakalim gonderecekler mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 city değilde yarış bisikleti bence bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Triathlon Bike yazio. Onlarin tekeri yaristan birraz kalin oluyor doru gorduysem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 çok güzel fixie olur bu bisiklet ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 hunty said: Triathlon Bike yazio. Onlarin tekeri yaristan birraz kalin oluyor doru gorduysem. teker değil olay sadece gidon olayı handlebars takmışlar birde işte bisiklete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Drieksiyon yuzunden evet ama gecen yaz gormustum bunlardan bir spor magazasinda. Farkli bir ismi vardi. Yaris bisikletinden biraz kalinca bunlar. Tahminim bu oyle bisey iste. Yaris bisikleti degildir tam umarim. Gencken bir klup'te yapmistim bisikletcilik. Fuji marka cok hafif bir bisikletim vardi. Hizlaninca Zangir zangir titriyor ama altinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Bir tek nokta kafami karisitiryor. Bana uygun iki boyu var. 56cm frame: 29 - 35 inches 59cm frame: 30 - 36 inches Internette arastirdim biraz. Boy 180cm benim. Seleye oturunca baka arasindan topuga back uzunlugu 80-81 cm. Diagramlara baktim 55-56 cm Frame diyor. 56 siparis vericem ama acaba 59cm frame mi alsam? Yarin bir spor magzasina gidip soriyim birisine. Ama buradakiler cok mal hep yanlis info veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Neyse bisiklet b.ktanmis. Hybrid olsa alirdim belki ama bu Road modeli tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=GZfuS5GA4kw Yeni konu açmayım dedim. Yurtdışında olan bisiklet anlayışına feci şekilde özeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar