Fin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 dizimagde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 insan gibi indiriverin torrentten işte bide ufak olan northen tribe deilmiydi ya? hangı ara bu adar macro kasmıslar gemi basmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 ufak olan south dı, çok tırt bölüm, resmen hiçbişey olmadı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 ufak olan south TLA'dan beri katara southtandı işte kuzeye gidiyorlardı book1'in sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 dandik geciyo bayaa bi umarim biseyler olur bidahaki bolumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 http://i.imgur.com/p7pL1ZP.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 so this is how liberty dies with thunderous waterbending ejej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 sarmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 3 korra şu uneleğine bir korsun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 dark side ile light side arasında kaldı korra :D acaba ikki ye noldu heykeli görünce ona bişeyler olmuştu :D trailer lardan çıkardığım teori ; spo fragmanda korra ile ikki beraber ruhlar dünyasına geçip ilk avatar ile falan konuşuyorlardı belki ikki gittiği yerde yeni bi yetenek öğrenmiştir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Tıraş bölümdü. Geçiştirmişler resmen. Sabah cnbc-e'de izlediğim TLA bölümü daha çok sardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 TLA ile baglantili bolumleri iyi (bkz aang'in kotu bir baba olusu), gerisi berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ilk iki iyiydide son bölümü çok sevemedim spo ikkinin gördüğü Damnatio memoriae yemiş bi avatar herhalde, biraz ünalaq a benzettim ben. işin o kısmı heyecanlandırıo. bu arada, adam akıllı bendingler görmeye başladık ( akıllıca yapılanlar, kaçan motorluyu düşürmesi mesela korranın , ya da merdivenlerden kayması gibi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=aRoboCNxzLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 yalnız bırının cıdden korraya adam gıbı bendıng oretmesı lazım boulder gıbı su anda hehe http://www.youtube.com/watch?v=yCu5ZFzpcA4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ne kadar iyi bölümmüş 3. en iyi bölümü falan. (tu)(tu) avatar olmanın zorlukları temalı, hem tarih sunan hem de ilerisi için zemin hazırlayan dört dörtlük bir bölüm. hem düşündürdü nereye sıçacaklar diye, hem sevgili derdinde bile avatardan medet umulması güldürdü (+ aubrey plaza) hem de duygulandım. büyük kutup projesi (tu) unkapanı amcabeni çok net ters köşeye yatırdı. dedi hem spiritler coşar savaş olursa, hem öbür nationlar birbirine girer, hem de sen avatarsın tarafsız olmak zorundasın falan. DEDİM VAY ABİM BENİM BÜYÜKSÜN. sonra en duygusal sahnede sith lord oluverdi. trailerdaki kimliği belirsiz şahıs book 2 trailerda bi tip vardı hani yeni karakter. adı Wan. ilk avatar. korra'dan 10000 sene önce yaşamış. the walking dead'de glenn'i oynayan eleman seslendirecekmiş. bu sezon yetişkin aang'i göremeyiz diye tahmin ediyorum. bu arada myepisodes'un yalancısıyım sezon sadece 8 bölüm gözüküyor, the fuq... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 3. bölüm düstü mü ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 cumartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 İlk hafta 1. ve 2. bölümler vardı, 2. hafta 3. bölüm işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Dogru. 2 bölüm ayni anda cikmisti. edit: arcane bölümü övünce sasirdim. Lesti halbuki. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 20 küsür bölüm yapmışlardı hani ? WTF ! Bir de bence yetişkin Aang'i göreceğiz. Şu çocukluğa inme muhabbeti devam ederse eğer.. Korra'sız sahneler nedense güzel zaten şu dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Suark said: yalnız bırının cıdden korraya adam gıbı bendıng oretmesı lazım boulder gıbı su anda hehe Boulder bile Korra'dan daha iyi şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Hadi Korra'yi gectim. Adam gibi bir yan karakter olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 herkesin haksız olup arcane'in haklı olduğu günü de görecekmişim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar