Feamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ya daha 4. bölüm toplamda kaç bölüm olacak ki? 10 mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ayrıca kaplumbağa dokununca avatar olduğuna inıyorsun da, ağaca dokununca iyileştiğine niye inamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 icinde hala zehir varken katara'nin kurtarmasi silahla 8 kere vurulup mermilere cikarmadan pansuman yapmaya benziyor. yani sadece olmaz oyle yazacaktim ama guzelleme yapayim dedim. 4 sezonda yeterince karakter gelisimi yapti. ilk serinin tamamindan daha cok gelistirdi hatta meseleyi fjdksfjs. 1 bolumluk goz ardi ettim ben. 1.5 bolume falan yaysaydi iyi olurdu. sorun degil ama. her sey hizli olup bitiyor seride. pace'e alistim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 kaplumbağa dokununca avatar olmadı ki nerenle izliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Guzel bolumdu, PTSD ne kadar kolay da geciyormus ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/854/997/51a.jpg - KUVIRA SATSUKI! - KORRA RYUKO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Darklight1903 said: icinde hala zehir varken katara'nin kurtarmasi silahla 8 kere vurulup mermilere cikarmadan pansuman yapmaya benziyor. yani sadece olmaz oyle yazacaktim ama guzelleme yapayim dedim. 4 sezonda yeterince karakter gelisimi yapti. ilk serinin tamamindan daha cok gelistirdi hatta meseleyi fjdksfjs. 1 bolumluk goz ardi ettim ben. 1.5 bolume falan yaysaydi iyi olurdu. sorun degil ama. her sey hizli olup bitiyor seride. pace'e alistim ben. Abi Katara fark edemiyo vücutta bir dengesizlik oldugunu beni rahatsiz eden bu. Olay senin zihninde diyip kestirip atiyo. Zehrin bir kisminin hala vücudunda oldugunu tahmin edebilseydi en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Zehir dediginiz civa be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ya avatar olabilir ama master of 4 elements deil. olsa bile master var master var yani. 20 senedir metal büküyo 2 beifong, onlarda sezememişler mesela. Toph sezio, işin erbabı çünkü. Nasıl aang bi iroh bi toph bi katara veya bi zaheer gibi olamadıysa korra da olamayacak. Ha tabi avatar state te iken olur ( zaten aang de avatar state e geçince uçabiliodu, bunu hiç air bendingin supreme özelliği olarak düşünmemiştim ben ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 nasıl uçabiliyordu abi? air bubble sayılmıyor edit:he gerçi ozai ile dövüşte uçuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 air bubble niye sayılmasın abi, varmı başka onu yapabilen air bender =). bu arada umarım kuvira ana villian değildir ya, başka bişiler çıkar altından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Gizli said: nasıl uçabiliyordu abi? air bubble sayılmıyor edit:he gerçi ozai ile dövüşte uçuyordu Orda Comet'in gücünden de faydalaniyo. Yani Turbo Avatar State gibi bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 dakika 5'ten itibaren http://www.youtube.com/watch?v=0KhBcABRI1c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 iyi de aang, air bubble ile zehir'in yaptığı gibi sinek gibi uçamıyor. yerden 2-3 metre o yarattığı rüzgarın gücüyle havalanıyor o kadar. zehirin ki apayrı bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ozai ile dövüşünde uçuyor demişsin ben de aynı şekilde uçtuğu bir yeri daha gösterdim işte. sonrasında kristalli mağarada da göğe yükseliyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 zaheer in ki tamamen ağırlıksız oluyor yani nasıl diyimki adam tüy gibi uçuyor bu ise eski avatarların gücünden yararlanıp hava bükerek uçuyor. tıpkı ozai ın ateş bükerek uçtuğu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 zaheer eriyor, evliya oluyor. aang ise basit bir avatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Suark said: bu arada umarım kuvira ana villian değildir ya, başka bişiler çıkar altından. çikilop gibi villian. hatta "legal" bir villian üstelik, en iyisi. gelenekçilerle yenilikçiler savaşacak işte. meydan savaşı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 crossroads of destinyde aang zaheer gibi ucuyordu videodaki kisim dogru. tabi normal durumda degil avatar state te ucuyor. air bubble vs degil direkt havalaniyor oncesinde hatirlarsaniz aang guruyla gorusuyordu. guru da dunyevi bagliliklarini tamamen terketmen lazim, katarayi vs unut diyordu. sonrasinda aang avatar state e gecmeden ayni islemi yapiyordu. ayni durum zaheerde de gerli. o da sevgilisi olunce tum dunyevi baglantilarindan koptu. enter the void dedi uctu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 bir irohman değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Zaheer de o kadar iyi değil yani, tenzin 1'e 1'de dövüyordu hatırlıyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 sonuçta bebelerin yarattığı hortuma yenildi uçarken bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Sam said: bir irohman değil ama. sen şöyle karakter yarat, 1dk screentime verme. allahları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Claiborne said: Sam said: bir irohman değil ama. sen şöyle karakter yarat, 1dk screentime verme. allahları yok. kuvira gözlerini cumhuriyet şehrine diktiğinde, irohman'i bol bol görürüz. tek sorun, kuvira dışındaki elemanlar çok silik olduğundan, doğru dürüst rakibi olmayacak. bir kaç mecha'yı eritmesiyle(veya çarpmasıyla) yetinebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar