Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 official episode 9 trailer ı gelmiş ama atmıycam sonra şikayet yiyorum isteyen pm atsın atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 asdasfas içerletmişsiniz adamı sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Episode 9 Sneak Peak diye spoiler başlığıyla koyarsan sorın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 şu spoilerları koyuyorsunuz bari açıklayın. ben önceki salak kel çocuğun avatar olduğu seriyi izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 HarveyQuinn said: 8. bölüm sonrası mı var bunda ona göre izleyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Biyik said: şu spoilerları koyuyorsunuz bari açıklayın. ben önceki salak kel çocuğun avatar olduğu seriyi izlemedim. salak dediğin çocuk kapitalizme karşı savaşan bir keşiş bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 kurguya dünya görüşlerimi karıştırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Biyik said: HarveyQuinn said: 8. bölüm sonrası mı var bunda ona göre izleyecem. var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Episode 9 Sneak Peak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 bu zâhir'in derdi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Biyik said: bu zâhir'in derdi ne? zamanında, azula'dan kızını istemiş, oda "avatarı yakalarsan, kızımla evlenebilirsin." zahir'de bu yüzden, aang'ın yanına sızdı. aang olmayınca, bu sefer korra ile şansını deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 HarveyQuinn said: Episode 9 Sneak Peak edit: Yalnız yanlış yazmışım episode 9-13 ün fragmanı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 dergul said: Biyik said: bu zâhir'in derdi ne? zamanında, azula'dan kızını istemiş, oda "avatarı yakalarsan, kızımla evlenebilirsin." zahir'de bu yüzden, aang'ın yanına sızdı. aang olmayınca, bu sefer korra ile şansını deniyor. azula kim? ben retarded kelin avatar olduğu seriyi izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 O serinin en guclu karakterlerinden biri. Ama deli biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2012/057/0/b/poor__not_rich_anymore_azula_by_marleythefirebender-d4r21gz.jpg bunu gördüm de azula hiç olmayacak galiba korra'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 azula kesin çıkar bi yerden zuko ile bi daha kapışırlar zuko'yu döver intikam soğuk yenen bi yemektir der sonra avatar gelir döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 döğer yazcaktın galiba yalnış yazdın kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 avatarlar bloodbending öğrensin ya bu kadar düşmanları varken. tansiyonlarını düşürüp bıraksınlar, hiç uğraşmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 biyik hep türöllüyör lütfen banlansın:(((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 BEYENMEYEN ModeZ TAKSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Spo degil kendimce tahminler Acaba bu fantatik dörtlü Avatarin ölümünden mi sorumlu... Aksi halde Aang bunlari hapse tikmazdi. Bendinglerini alirdi. Yada kacirdigim bi nokta mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Hapse tıkmalarının sebebi Korra yı daha küçükken kaçırmaya çalışmalarıymış diye bi laf geçmişti arada, yani Aang in ölümünden sonra oluyo olaylar. Ama sırf fantastik dörtlüden ibaret gibi gözükmüyorlar, böyle alakasız yerlerde bile üst düzeyde adamları casus diye koydularsa altından daha derin bir şeyler çıkar herhalde, organizasyon veya main villain filan gibisinden. Öyle bir şey varsa da olaylar Aang dönemine de sarkıyordur muhtemelen. Dediğin de olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 VIllain degiller bence, daha farkli seyler donuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Avatar ile alip veremedikleri nedir bi ögrenebilsem rahatliycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 spoiler avatar duzenin adami. kahrolsun fasizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar