Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biyik said:

şu spoilerları koyuyorsunuz bari açıklayın.
ben önceki salak kel çocuğun avatar olduğu seriyi izlemedim.

salak dediğin çocuk kapitalizme karşı savaşan bir keşiş bıyık
Mesaj tarihi:
Biyik said:

bu zâhir'in derdi ne?

zamanında, azula'dan kızını istemiş, oda "avatarı yakalarsan, kızımla evlenebilirsin." zahir'de bu yüzden, aang'ın yanına sızdı. aang olmayınca, bu sefer korra ile şansını deniyor.
Mesaj tarihi:
dergul said:

Biyik said:

bu zâhir'in derdi ne?

zamanında, azula'dan kızını istemiş, oda "avatarı yakalarsan, kızımla evlenebilirsin." zahir'de bu yüzden, aang'ın yanına sızdı. aang olmayınca, bu sefer korra ile şansını deniyor.

azula kim? ben retarded kelin avatar olduğu seriyi izlemedim.
Mesaj tarihi:
http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2012/057/0/b/poor__not_rich_anymore_azula_by_marleythefirebender-d4r21gz.jpg

bunu gördüm de azula hiç olmayacak galiba korra'da.
Mesaj tarihi:

Spo degil kendimce tahminler

Acaba bu fantatik dörtlü Avatarin ölümünden mi sorumlu... Aksi halde Aang bunlari hapse tikmazdi. Bendinglerini alirdi. Yada kacirdigim bi nokta mi var?

Mesaj tarihi:

Hapse tıkmalarının sebebi Korra yı daha küçükken kaçırmaya çalışmalarıymış diye bi laf geçmişti arada, yani Aang in ölümünden sonra oluyo olaylar.
Ama sırf fantastik dörtlüden ibaret gibi gözükmüyorlar, böyle alakasız yerlerde bile üst düzeyde adamları casus diye koydularsa altından daha derin bir şeyler çıkar herhalde, organizasyon veya main villain filan gibisinden. Öyle bir şey varsa da olaylar Aang dönemine de sarkıyordur muhtemelen. Dediğin de olabilir yani.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...