Suark Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 sprit worlde de bending yapılabiilo yalnız wan yapıodu çatır çutur
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 spirit worldü göstermedi, o mekan kesişim noktası işte de unalak nasıl giriyo zart zurt diye
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Güneydeki spirit portaldan giriyor işte... Meditasyonla girince bedenini geride bırakıyorsun ruhun giriyor sadece. TLA de Aang de öyle girmişti. Portalda iki dünya birleşiyor, o sayede Unolak komple giriyor işte. Yani spirit world de Unolak bending yapabiliyor bedeni de spirit world e geçtiği için, ama Korra yapamayacak mesela (Yanlış hatırlamıyorsam, veya retconlamadılarsa tabii. Aang de bending kullanamıyordu sanırım)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 spirit world değil ora işte ya birleşme noktası bi mekan heralde.
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Onu ben de tam anlamadım ama spirit world ün içerisinde bir yer filandır diye düşünmüştüm. Zaten 2 tane portal var, 2 si de material worlde gidiyor. Spirit world başka bir yerde olsa onu nasıl bağlasınlar?
Fly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 tam ortasinda gercek dunyanin kuzeyiyle guneyini baglayan bir spirit world bence o
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Somon said: zuko kan bükücüsü olduki bu bölümde bide niye yaşlanmamış anlamadım http://0.tqn.com/h/humor/1/H/m/M/-/-/Wat.jpg
haydari Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 benim kaldığım yer 5. bölümmüş. 6789'u izledim :)
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 FUKIN MEELO CANT HIT RITE STUPD FUK IM
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 tenzin i seri boyunca fazla hakir gorduler. Artik biseyler yapip toplamalari lazim. Utanmasalar keline kas goz cizecekler.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 korra gittikçe çirkinleşiyor mu bu arada
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ya sırf yüzü değil kolları falan da baya halterci gibi
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ilk sezondan beri alman gülle takımı oyuncusu gibi zaten
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 e adamlar dedi "amarigan güreşçilerinden esinlendik yaratırken" diye.
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 nienna said: avatar'ı izlemeyen bunu anlar mı? Avatar The Last Airbender'ı hala izlememiş olan varsa Korra yerine direk onu izlesin. En iyi çizgi filmlerden biriydi TLA.
Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 said: zuko kan bükücüsü olduki bu bölümde bide niye yaşlanmamış anlamadım lol ne
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Sparkcaster said: ilk sezondan beri alman gülle takımı oyuncusu gibi zaten O kadar da değil. Biraz barbarik bir görüntüsü var, sürekli egzersizten vücudu da güçlenmiş. Gülle takımı dediğin top yumağı gibi oluyor, bu boksör gibi olmuş.
Öne çıkan mesajlar