ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Dizimag'de 20 yok di mi henüz. 19 vardı sade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Ya düzgün malum yer linki yok pm'den atabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Ne güzeldi be bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 İki bölüm de mükemmeldi. Hep görmek istediğimiz şeyler aha bu işte, Korra'nın kezbanlığı değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 neyse şu bölümler önceki 16 bölümün tırtlığını affettirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 2 bölüm de harbiden muhteşemdi,soluksuz izledim...tabi Korra'nın görünme sayısı minumumdaydı onla da alakalı olabilir...neyse umarım bu yolculuğundan sonra şu salak ergen tavırları bırakacak Korra.. spo şimdi düşünce, Korra,koskoca Rava'nın gücünü (avatar state) abuk sabuk yarışta falan kullanıyordu...yuh be dedim, günahtır ayıptır, umarım mantıklıbir avatar haline dönüşür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Sadece korra degil ya. Ortam da bozuyormuş havayı. Steampunk siyaset is adamları cart curt. Uymuyor bu mistik havaya. Makine olmayınca ortada mis gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 evet doğru aslında, Avatar'ı sevmemizdeki en büyük faktör o mistik hava idi, old fashion bir tarzının olması. Zaten yaşadığımız ortam bu yeni avatardakiyle aynı olduğundan o yüzden de baymış olaiblir. gene de korra'nın etkisinin daha fazla olduğunu düşünüyrum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ya paticikte istememek lazım böyle şeyleri de şuan malum izleme kanalları düzgün çalışıyor ama internetin geri kalanı sıfır malum izleme kanallarından direkt linkini birisi malum özel mesaj şeklinde atabilir mi yasal olarak indirip izlesem :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Korra 19 Korra 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 oraya bile giremiyorum, dizimag, yabancidizi 0 net. türkiyedeki seedler üzerinden indirebilirim diye umut ettim :D aha isviçre yedi çalışıyor şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 torrentz den aratsanıza abi max. 10 dk lık iş google dns le bile giriliyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Gogoanime. Ayrıca steampunk gayet iyi ya. Ama hikaye dandik veya kotu işliyorlar. Hikayenin akışında sorun var. Tutturamiyorlar altın oranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 19'u su gibi izledim de arkadaş 20 çok zor doluyor ya. Lanet olsun .ru sitelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Sparkcaster said: neyse şu bölümler önceki 16 bölümün tırtlığını affettirdi. Oğa sen bile böyle dediysen merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 valla bence tepki aldılar, iki bölüm birden o yüzden çıkardılar. çok beğendim ben. çok güzel bağlamışlar hikaye daha anlamlanıyor. o diil de, korra gerçekten "legend" olucak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 100mbit bağlantı var dizimagte saniye saniye yüklüyor on samiye izlemek için 48 saniye dolmasını bekliyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 şöyle bişey olcak sonda bence ilk avatar harmony bilmemne döneminde oluştu, sonuncusu da sıradaki harmony bilmemne sırasında ölecek veya görevini tamamlayacak ve avatar döngüsü tamamlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 8 ne kadar mükemmel bi bölüm ya. sabahtan beri kaç kere açıp izledim. 7nin çizimleri niye o kadar kötü anlamadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Serinin zirve noktasını izledik sanırım, bundan sonra düşüse geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 hayır 1. sezonu rahatça buralara kadar bağlayabilirlerdi, niye aptalca bi şekilde blood bendinge bağladılar olayı orda anlamadım ben ya, belkide önceleri buraya bağlamayı düşünüyolardı sonradan devamı gelmez diye aptalca bir şekilde bitirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 yok o bloodbending iyiydi aslında ama bok gibi işlediler. hala amon'un nasıl ability blockladığı oturmadı tam kimden nasıl öğrendi falan. lin beifonga polisçilik oynatıyorlar allah gibi toph'un kızı lan az probending görelim istiyorum mesela. bendingler yetersiz çok bariz hani o parşömendeki hareketleri yapıp bending yaparlardı dragon dance falan bu sezonda zippo çakmak gibi firebending atıyorlar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Sparkcaster said: şöyle bişey olcak sonda bence ilk avatar harmony bilmemne döneminde oluştu, sonuncusu da sıradaki harmony bilmemne sırasında ölecek veya görevini tamamlayacak ve avatar döngüsü tamamlanacak. Korra ölürse elemental teenage series zırvasına devam edemezler. Muhtemelen Unolak Vaatu yu salıcak, Korra da Raava ve Vaatu yu tekrar birleştirmeye kasıcak. Ama birleştikten sonra ölmeyecek normal insan olarak kalıcak kezbanlığına devam edebilsin diye. Ama öleceğini sanmıyorum. Ascension tarzı bir şeye filan da bağlayabilirler aslında, ama 1. si daha büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 bide hep merak ederdim niye avatar heykelleri angut gibi spiral şekilde ortaya doğru gidip bitiyor diye. SO THATS WHY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar