arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Gizli said: korranın yapım ekibinde martial art kareografisi hazırlayan biri olduğunu sanmıyorum.fightlar bu nedenle bu kadar berbat geliyor bizeo karakterle alakalı birşey. şu anki karakterler armut. ilk sezon kyoshi savaşçıları, ty lee, dai li falan çok belirgin stile sahipti. zuko ve sokka'yı da sayabiliriz sonlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Gizli de hakli olabilir. Last Airbender'da still vardi. Yaraticilik vardi. Islenen bir hikaye vardi neredeyse her bölümde. Korra'da bunlarin hicbirine rastlayamiyorum. Hatta cok daha fazla eksigi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 of asami http://3.bp.blogspot.com/-4EL_xgLUiPY/T_9m6omjdfI/AAAAAAAAF20/2q04Cpjsosc/s400/oh+honey.gif sevdim bu bölümü korra gözükmüyo hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Ember Island'a falan düşmüş olmasın Korra ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Bu haftaki bölüm(ler) çok iyiydi. 2 sezondur ilk defa Korra'dan cacık olabileceği konusunda ümitliyim. theorycraft Vaatu nun hapsedildiği ağaç Koh un yaşadığı ağaca cok mu benziyor ben mi abartıyorum? hani formlarıda birbirine benziyor, Koh=Vaatu falan olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 eyvah çizimler ne kadar kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ilk avatarın ismide 0ne ne yaratıcılık hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 one değil wAn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Bu hafta cok iyi idi (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Oh süperdi bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 2 bölümde çok iyiydi TLA havası vardı tamamen + müzikler çok çok iyiydi ama çizimler hoşuma gitmedi pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 7 ve 8 çoook iyi ya. TLA kalitesinde olmuş resmen, bayıldım. Korra kezbanını çizeceklerine Wan ı anlatsalarmış 2-3 sezon çok daha başarılı olurmuş. Bending koreografisine doyduk, story de daha güzel, karakter çok daha iyi. Şunun bi bölümünü geri kalan bölümlerin bütün sezonuna değişmem. Çok başarılı (tu) Yalnız birazcık retconlamışlar sanırım, TLA de Earthbendingi köstebeklerden, Waterbendingi moon spiritten öğrendiler filan diye anlatıyorlardı. Gerçi bending gücü spiritbendingden geliyor diğerleri gücü vermedi de tekniğini öğrettiler filan diye yorumlanabilir hala. Firebending sahnelerinde dragon filan gösterdiler en azından o yüzden çok itiraz edemiyorum, ama o kısma daha fazla değinselermiş daha hoş olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 abi hiçbi yerde bulamıyorum testis mi geçiyosunuz :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 dizimag ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 nickelodeon direk http://www.nick.com/videos/playlist/play/legend-of-korra-book-2-the-beginnings-playlist.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 sunu iki bolum yerine korranin geberirken gecmis hayatinin film seridi olarak aktigi bir sezona yaysalarmis keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Fin said: dizimag ? http://www.filmmakarasi.com/wp-content/uploads/2011/02/ayin-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 nick ülkeye servis etmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 hola unblocker kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ÖM atamadım, dalgalara alerjiniz yoksa dalgaz.eu'da aratın Korra diye. Dalga = bildiğin P2P dalgası işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 indirmiyeyim dedim ama gene en temizi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 klavyeyi kemirdim o son bölümde. müthiş olmuş. beklenti çok düşük olunca hiç bitmesin istedim bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Saeros said: Fin said: dizimag ? http://www.filmmakarasi.com/wp-content/uploads/2011/02/ayin-1.jpg AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH bölümler ne kadar iyiydi ama ya. Savaş alanında yalnız ölmesine bayağı üzüldüm. Bi bölüm daha uzatıp tüm elementleri almasını gosterselermis iyi olurmuş. Biraz havada kaldı/açıklar var gibi su an. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 abi bu işte ya.çok güzel olmuş.sorun korradaymış demek ki tahmin ettiğimiz gibi.korranın olmadığı bölümler çok güzel geçiyor bir de işin içine senaryonun ilerlemesi ve mistik öğeler girince TLA havası yakalanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar