Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 joffrey'siz geçen GoT bölümleri gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 no korra no cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 fena değildi de bolin bi kedine gelsin artık sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bolinden sokka yaratmaya çalışıyorlar ama nafile ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 mako tam bi göt çıktı yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 korra'ya ettiğimiz beddualar tutmuş arkadaşlar(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 mako tam bir erkek ya ergeni gördü tekmeyi bastı serideki tek mantıklı karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 varrick ne çıktı öyle ya beklemezdim o adamdan ama bişeyler var gibiydi. bide o korra'nın düştüğü yer ruhlar dünyasımı eğer ruhlar dünyasıysa bükme nasıl oluyor ? ruhlar dünyası değilse o deniz niye öyleydi son sahnede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ne vardı ki denizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 pft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Kaç defa böyle deniz gördün seride ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ahah ne bileyim abi. denize bakıp da oha ruhlar dünyasına girmiş diye düşünmedim ateş ulusundan adamları görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 eğer ruhlar dünyası değilse orası bu ateş bükücüler bunu eğitip ruhlar dünyasına falan sokup hafızasını getirmeye çalışacak galia diğer avatarlarla iletişim kurup edit: büyük ihtimal rokunun tapınağı ora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 haftaya 2 bölüm birden var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 fire temple işte keşişlerden kung-fu öğrenecek sdfsdf kötü adamların fire çıkmasına alışmışız. bize böyle bölümler çok ters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 niyeyse geçen seridede aang kaybolunca büyük değişimler yaşamıştı umarım korradada görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 farkettiyseniz uyaninca ilk hava buktu bu da ic huzurunu buldugunu simgeler, bizi turk kezbanindan avrupaliya upgrade olmus bir korra bekliyor hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 yoo bence tam tersine gidip bolin'e pas atıcak kesin mako kıskansın diye sonra bolin çıkma teklif edince ama ben seni arkadaş olarak görüyorum dicek sonra mako'ya sürttür dicek ama içine girmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 korra direk iroh'a akar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 iroh köpek çekerse ona akar evet ama pek ışık göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 yok abi dinginlik gelmez buna. hanı aang'in ahva bücükcüüğü earthle cakısıyoduyapmnıyoduya. bununda kezbanlığı dinginlikle cakısıyo. asla rahatlıyamıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 allah jesus buddha lütfen biri yardım etsin şöyle sahneler görelim, heyecanlanalım biraz http://www.youtube.com/watch?v=-mHxNtbmcpw http://www.youtube.com/watch?v=eg6bJ4C-rtY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 mako tarihin en kötü planını filan yaptı herhalde. yalnız uneleği iyi adam filan çıkmasın lütfen iki bölüm sonra. korra kendine gelene kadar bitecek seri galiba heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 korranın yapım ekibinde martial art kareografisi hazırlayan biri olduğunu sanmıyorum.fightlar bu nedenle bu kadar berbat geliyor bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=SwUkFWk8eQg ne tatli dövüsüyolar. yerim ben onlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar