hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 gazi mahallesine taşın olay oldu mu temden gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 darphane taraflarıan bak ucuz oralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Pendik tuzla güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Şile iyidir şile. Denize girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 imamizer said: bana kalsa oturulmaz, yaşanmaz ama bi iş ihtimali var diye soruyorum. istanbulu bilmiyorum o yüzden semt seçimi ve ulaşım kolaylığı konusunda sıfırım. iş barbaros bulvarında. nerede kaça oturulur? beşiktaş pahalıymış kümes için 1500 lira istiyorlar mesela. tavuğumu oraya koysam ben nerede kalıcam diye düşünüyorum. tavsiye pls Cevap veriyorum; İstanbul'da işine yakın yerde oturulur. İşin İstanbul'un tırt bi yerindeyse, babalara gelirsin hayat kalitesi olarak, her şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 boşver abi istanbulu gel işte izmire. penislerimize gevrek geçirip haftada 6 gün türkiye'deki en güzel kızlarla seks yapıyoruz. daha da güzeli ulaşım baya kolay. izban falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 HAHA gevrek nedir diyenleri işitir gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 deadwoll said: Metrobüs'te valium değil doğum kontrol hapı alıyon. Aman diyim metrobüse kanıp da ucuz kiraymış metrobüs hattında bir yer tutayım deme. Ne kadar maaş alıyorsun bilmiyorum bu arada ama 1.8k kiradan bahsedilmiş; yapmayın etmeyin. O parayı verdikten sonra barbarosta dükkan tutsun içinde yaşasın direk sdf bu arkadas sallamis metrobus suan ne kadar boktanda olsa en iyi cozum !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Deniz yolu , yuruyus > metrobus (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 kadıkoyden avcılara gel ozaman yuruyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Merterden sonrasi istanbul sayilmiyor. Merter de o guzel kalbin icin dahil oldu yedek kontenjandan. Insana biraz daha insan oldugunu hissettiren yerlerde yasayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 moda akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Esh said: Merterden sonrasi istanbul sayilmiyor. Merter de o guzel kalbin icin dahil oldu yedek kontenjandan. Insana biraz daha insan oldugunu hissettiren yerlerde yasayin. neresi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 kuzeye git, kuzeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 FİKİRTEPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 bck said: deadwoll said: Metrobüs'te valium değil doğum kontrol hapı alıyon. Aman diyim metrobüse kanıp da ucuz kiraymış metrobüs hattında bir yer tutayım deme. Ne kadar maaş alıyorsun bilmiyorum bu arada ama 1.8k kiradan bahsedilmiş; yapmayın etmeyin. O parayı verdikten sonra barbarosta dükkan tutsun içinde yaşasın direk sdf bu arkadas sallamis metrobus suan ne kadar boktanda olsa en iyi cozum !! metrobüsün kendisi iyi de çevresi kötü. özellikle sabah 7.30-8.30 arası ve akşam 5.30-7 arası falan. korkunç ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Etiler ulus bebek akmerkez Nereye gitsek karılar peşimizde Maçlarda barlarda her türlü ortamda Kolumda ben hep karılarla Bebekte ben hep arabamla Ceplerim dolu hep paralarla Piyasanın kralı ortamın adamı Genç kızlar hep bana takıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Fatih karagümrük ya da balat gerçek dostluklar ve berber muhabbetinin tr de ki son temsilcileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Black-ice said: HAHA gevrek nedir diyenleri işitir gibiyim. İzmirde kondoma gevrek denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindsnake Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Sessizliği, sakinliği ve yeşili seviyorsan Ataköy'ü düşün derim. Hele bir de emekli takımıyla aran iyiyse tam senlik yerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 isyeri besiktas merkeze yakinsa uskudar, balmumcu tarafindaysa fulyadan sariyere kadar metro hatti uzerinde herhangi bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 yeşilköy'de iş var iyi para verdiler oralar nereler ya gidilir mi ta allansiktirettiği yerler gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 yesilyurt yesilkoy avrupa yakasinin asya yakasi. yesil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ben çeliktepedeyim ağustostan beri 2+1 0 daireye 1200 lira kira veriyorum. fazla bir kira ama bana öyle evler gezdirdiler ki 800 lira civarı diye yani yaşamaktan soğudum. çeliktepe biraz garip bir yer, gerçi kimse kimseye karışmaz gibime geliyo, ha çok ta umrumda değil de belki bi nebze açık giyinen bir bayan için az buçuk rahatsız bir durum olabilir/olmayabilir. ama genel anlamıyla güzel buralar ya ulaşım falan filan. çok canım sıkılırsa mecidiyeköye falan yürüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Kadıköy Moda lan işte atlarsın vapura sabahleyin hop Barbaros'un aşağısındasın, çok üşendin yukarıya yürüyerek çıkmaya minibüsle çıkarsın yokuşu. Memurluğu bırakıyor musun lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar