paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Aktivasyon kodu gelmedi hala oyuna giremiyorum. Lan steamde ekli işte niye hala kullanıcı kaydı istiyorsun arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Tropico 3 var 4 e gerek var mı çok fark var mı aralarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 0.4 dolardı tropico 4 ve dlcler lol. aldıktan 2 dakika sonra değiştirdiler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 http://www.epicbundle.com/game bundlelar gösteriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 based gaben comiket indirimi yaptı japon oyunları için: http://store.steampowered.com/sale/japaneseindiefestival son 1 saat ama sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 humble bundle fena değil bir bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 2 adet pixel piracy %25 indirimim var isteyen ozel mesaj atsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 humble bundle işe yaramayan crusader king dead light falan alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ooo kof 8 icin alsam mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 13 olmasin abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ahahahahaha kafa mı kaldı. evet 13 mus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 humble'dan fazla terraria gelirse talibim gençler, yıllardır bi türlü deneyemedim 2 saat oynayıp bayıcam diye de bi türlü elim gitmedi almaya. bi denemek istiyorum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Bundleın verdiği crusader 2 dlc leri işe yarar dlc ler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Deadlight https://www.humblebundle.com/gift?key=fK5RVktsHbPGNGkU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ObuzHapsever said: Deadlight https://www.humblebundle.com/gift?key=fK5RVktsHbPGNGkU haydaa, ben siteye gitcem diye tıkladım bi de mail fln yazdım buna skdfdf bundledan baya oyun giftledim ama hiç almamıştım böyle miymiş :D isteyen varsa vereyim ben alıcam bundle ı ya da dursun alınca onu koyarım buraya ya np sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 teşekkürler bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Ben de fazla keylere talip olabilirim zira kartta limit yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 millet bundle'dan crusader kings 2 alınır itinayla. bu arada deadlight için lethe'ye teşekkürler tekrar burdan da belirtelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ageof lar için 15 dolar cok ya humble bundle çok bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 King of fighters. Alırım bir dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 age of icin 15 cok yahu. Neyse diger oyunlarda aciklansin, oyle alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 orcin wing commander 3 vereyi beleş arşivcilere duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 düz borderlands 2 var bende season pass alırsam tüm dlc leri veriyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 10 cent varmış aralarında neyse cok sacma oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ya ben gamersgate'den oyun alacağım da gift olarak inventory'e düşürmek istiyorum. Add product yapınca şimdi fark ettim inventory'e düşürmüyor direkt atıyor library'e buna izin vermiyor mu steam ? bu arada bundle'ı da alıyorum, dayanamıyorum asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar