Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Darksun said: 3 tane aldım ben şu ana kadar o kadar zor değil yahu. Beleşlerden bahsediyorum. Beyod Good and Evil aldım mesela. 200 key vardı. 10 saniyede falan tükendi herhalde ama 20 tab açıp alabildim. Beleşleri yakalamak imkansızla tavla oynamak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Gergin bekleyiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 verilen tüm oyunlar http://www.reddit.com/r/GameDeals/comments/1qjevg/gog_fall_insomnia_megathread_limited_quantity/ rogue legacy :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 gitti beleş spellforce hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 free oyun gördum 1 sn durdu lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 500 Internal Server Error nginx Lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 inquisitor'u almam ya, herkes dandik diyor offf spamden ban yiyecem şimdi. We're sorry but this offer has expired. Head back to the frontpage to check out our new deal. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 fear1 giftlicek var mı? isteyen olursa daha önce ki humblelardan kullandığım keyler vardı takas falan olur neler var bakmam lazım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 BEYOND GOOD AND EVIL PLANESPACE TORMENT Hey Redeagle, your order was completed successfully. :) + humble bundle battım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Beyond good and evil süper oyundu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ahahaha tomb raider tam günah çıkartma saleı oldu bu ya çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Free olanlar var zaten bende neyse yatabilirim demek ki. LoL demin Psychonauts free iken basmistim oylesine site hata verdi ama almisim :P Halbuki steamde vardi zaten oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 https://www.humblebundle.com/ Batmanları almayan varsa kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Kaciran da uzulmesin giveaway yapacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 It looks like GOG are now repeating deals albeit with larger numbers of each one. So the thread will not be updated further - their post said 101 games and we are well past that so no idea when they might decide to stop or how long this post might end up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Şimdi sektörde bir ilkmi yaşandı ? Bundle'la verilen ilk MMO LOTR oldu (gerçi F2p ama quest pack armor vb varmış Steely Dawn Starter Pack'de ) THQ' nun yaptığı bundle nasıl diğer şirketleri getirdi ise buda diğer MMO 'ları getirecek muhtemelen.Bundan sonra MMO görmeye hazır olun HIB' da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bu gog ne çakalmış lan..... daha önce her yerde aynı hatta belki daha yüksek indirimlere giren oyunları, sanki az sayıda ve muhteşem indirimlermiş gibi sunup satışları arttırıyor adamlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Arkham Asylum ve City GOTY isteyen var mıdır acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Flassh said: lotr online için başka paketler almak gerekiyor mu? ve aylık subs var mı? edit:f2p imiş fakat triple pack diye ayrıca bi paketi daha varmış meh bundleı averaja yükseltmekten caydım fear1 kullanmıcak varsa, açığım tekliflere lotr online hani ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Batman™: Arkham Origins DLC = https://www.humblebundle.com/gift?key=b3YeMwbNzvpk4P8b Batman™: Arkham Asylum GOTY == https://www.humblebundle.com/gift?key=bCYhxvNYqu2pxaGd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 aldım saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ben wb için averaj üstü ödedim mortal vs hepsi geldi bir lotr online yok? onun özel bir yöntemi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 muhtemelen kendimiz yüklicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ha redeem sayfasında sizde de mi yok lotr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Lotr zaten f2p oldugu icin birsey yapmaniza gerek yok direk dlc yi redeem etmeniz yeterli oyunu steamden indirdiginizde dlc de aktif oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar