GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 ulan spartacus bitti GOT sezon bitti, da vinci desen oda lezzetli çipetpet değil onunda sezonu bitti, vikings hadi neyse güzel dedik loki dedik ragnar dedik oda mola verdi eee biz ne izlicez abi , vardır sizde kenarda köşede bişeyler ben yeni yeni sarmış adamım bu dizi işlerine aranızda vardır bu tarz adamlar bize bir yol gösterin.Biz niye et yemiyoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Güzel yaz dizisi varsa yazın hakikaten. True Blood başladı. Dexter yakında başlıyor sanırım. Ergen dizisi kotasında Pretty Little Liars var. Entourage bitmeyecekti, o çok kötü oldu tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Darkfall oyna kan,şehvet,3,5 ,ticaret ,sex her şey var yazı geçirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 et istiyosan Rome izle. Tarihi et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 hannibal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 iyi lan bu dizilerin yeni sezonalrını izlemmeiştim oturur izlerim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 hannibal izle. yeterince kan var, ama meme sınırlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 İzlemediysen; Shameless US Banshee True Blood şiddetle tavsiyemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 true blood vampirli memeli falan bir dizi ismiymiş gibi geliyo çok pis önyargılarım var o konuda kasdkasopdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Fringe ve The Next Generation izliyorum ben. Yazlar benim icin eski dizileri kapatma donemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 oz mu izlesem ya daralsam evde bütün gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 kapıcılar kralını izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 GONDARCENGIZ said: true blood vampirli memeli falan bir dizi ismiymiş gibi geliyo çok pis önyargılarım var o konuda kasdkasopdk Meme yok, vampir çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 1 ay'dan az kaldı breaking bad geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 hannibal iyiymiş ya farkında değildim izlenir. bu arada kaygısızlar full sezonların linki olan varsa atsın skdfskdop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Masticore said: 1 ay'dan az kaldı breaking bad geliyor come to papa http://i.imgur.com/nq4fS1a.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Şu an sadece mad men ve hannibal var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 black mirror izle bir kaç 1-2 gününü alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Quadrophenia said: Entourage bitmeyecekti, o çok kötü oldu tabii. Hala zaman zaman gözlerim doluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 bana da curb your enthusiasm, it crowd community veya arrested development gibi bu dizilerin herhangi birine eşdeğer komikli dizi önerir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 O tierde bi Office var sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 onu da izledim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 akasya durağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 yaz dizisi olarak falling skies izliyorum hani büyük beklentiye girmeden izlemek gerek. Zaman geçirtmelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 komedi dizisi olarak "workaholics" tavsiye ederim. çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar