Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Milli ickimizi de konusalim diyorum. Ulker'in ustune yok diyerek ideolojik gorevimi yerine getirdikten sonra bir anini anlatarak konuyu acmak istiyorum. Darisi salgam suyunun basina diyorum artik, bu baris yolunda o da bir milli ickidir bir yerde. Biraz once de bir litre Sutas ayran aldim, tadi berbatti, oldugu gibi doktum; evde yaptigim gibi guzel olan bir hazir ayran biliyor musunuz? Useniyorum genelde yapmaya canim istediginde. Aniyi unuttum bu arada, saglik olsun. Ustune ayran iceyim bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 eker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Sek naneli ayran :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 süzme yoğurt al su dök tuzla karıştır iç. edit: ha bi de içine nane yaprakları atıp buzdolabında bikaç saat bekletirsen süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 sek yoğurt + buz + dereotu win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 denemedim bu arada uydurdum dhksfvgdkljs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 mutfaktan fake haberler geliyor zello'dan alalım arkadaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Sparkcaster said: eker eker yayık ayranı cam şişe üstü yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 arkadaşlar yoğurdu tütsülenmiş at çenesinde 2 ay bekletin ve içerken alnınıza tıp tıp vurun böyle 3 parmak ile. sonra geri kalan 2 parmak ile kulağınızın arkasını temizleyip kalan ayranı başınızdan aşağı mes edercesine dökün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 biraz ekşi ayrana soda koydun mu kralların içeceğini yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Vingthor said: arkadaşlar yoğurdu tütsülenmiş at çenesinde 2 ay bekletin ve içerken alnınıza tıp tıp vurun böyle 3 parmak ile. sonra geri kalan 2 parmak ile kulağınızın arkasını temizleyip kalan ayranı başınızdan aşağı mes edercesine dökün. denedim bunu arkadaşlar %1oo ÇalışıyoR ;);)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 NolaxThensbane said: Sparkcaster said: eker eker yayık ayranı cam şişe üstü yok Aynen, koyu kıvamı ile gerçekten ayran içtiğini anlıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 En iyi kafayi hangisi yapiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 2 litre eker icsem , yarim saate arinclasir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Aslında tam şu an milli içki hype'ı da varken 330 ml tenekede aynı cola gibi ayran çıkarsalar, doğru düzgün reklam yapsalar falan, hatta ramazan da geliyor. Coca colayla pepsinin pazar payının yarısını çalarlar asffsdsfd. http://www.birekmek.com/system/products/pictures/000/004/828/large/sutas_ayran_200_ml.png?1362084725 Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Theridone said: Vingthor said: arkadaşlar yoğurdu tütsülenmiş at çenesinde 2 ay bekletin ve içerken alnınıza tıp tıp vurun böyle 3 parmak ile. sonra geri kalan 2 parmak ile kulağınızın arkasını temizleyip kalan ayranı başınızdan aşağı mes edercesine dökün. denedim bunu arkadaşlar %1oo ÇalışıyoR ;);)))))) ibretlik kardşim rep++++1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 sütas guzel aslinda eker bir de tikvesli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 1 bardağa 2 kaşık yoğurt + 1şişe sosayı yavaş yavaş dökerek karıştırın üstüne de yarım limon sıkın... Dünyanın en güzel şeyi gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 ben dedim onu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 bundan bir tane edinin sonra konuşalım!! http://1.bp.blogspot.com/-ZpfygzCapig/TpHkP0zjBsI/AAAAAAAABhs/EAAT0spCbng/s1600/Green+Apple+Blender.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 http://www.gaziantepyemekleri.net/yemekresim/resim_93.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 ayran güzel içecek de, 1 büyük bardağı aşarsam bütün gün karnım ağrıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 sanssizsansli said: ben dedim onu lan Lan mı? Seni şamil tayyara havale ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 canın saolsun çipetim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar