reampage Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 mısır şurubu direk, enjoy your cancer.
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 BalisticGel said: Arkadaşım 2 yıl kaldı İrlanda'da. Öve öve bitiremiyor şu zıkkımı. Arada boşluğuna denk getirip Avustralya birası olduğunu belirten cümleler kurup dellendiriyorum. Var mı öyle fanatikleri diye merak ettim. Sanki bütün dünyayı gezdi bütün biraları taddı tarağım bi bunu beğeniyor. Bu arada Real yada Carrefour'da gördüm hiç merak edip almadım. Gustayı çok sevdim ben nedense. Darkını özellikle. gines içenlerde var bi şovenlik
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 irlanda'da mısır bile yetişmez yav, ne şurubu
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 kimyacı varsa beri gelsin. demin bu konuyu araştırayım dedim de, "mısır şurubu kullanılsa bile fermantasyon sırasında vsvsvsvs ya dönüşür kalmaz şurup fln" denmiş doğru mu acep
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 reampage said: mısır şurubu direk, enjoy your cancer. u kiddin'
Somon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 kumburgaz migrosta var bi 2 aydır kimse almıyor benden başka dskfl yalnız 9lira çok pahalı 2 tane carlsberg alıyorum daha iyi not bizim bakkalada gelmiş dün gördüm semt bakkalı esnaf onda bile varsa heryerde vardır yer yeşilköy
Holy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Dworgian said: kimyacı varsa beri gelsin. demin bu konuyu araştırayım dedim de, "mısır şurubu kullanılsa bile fermantasyon sırasında vsvsvsvs ya dönüşür kalmaz şurup fln" denmiş doğru mu acepŞeker, fermantasyon sırasında alkole dönüşüyor. Malttan elde edilen şeker doğal şeker, glikoz şurupları yapay yollar ile ediliyor, sentetik katkılar var içerisinde. Biyopolimerler kullanılıyor hatta. Doğal yollardan elde edilen daha sağlıklı mıdır? Onu da diyetisyenler, doktorlar falan cevaplasın.
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 vejeteryanlar icmesin abi..balik mesanesi varmis icinde .. bilinmez
reampage Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Holy said: Dworgian said: kimyacı varsa beri gelsin. demin bu konuyu araştırayım dedim de, "mısır şurubu kullanılsa bile fermantasyon sırasında vsvsvsvs ya dönüşür kalmaz şurup fln" denmiş doğru mu acepŞeker, fermantasyon sırasında alkole dönüşüyor. Malttan elde edilen şeker doğal şeker, glikoz şurupları yapay yollar ile ediliyor, sentetik katkılar var içerisinde. Biyopolimerler kullanılıyor hatta. Doğal yollardan elde edilen daha sağlıklı mıdır? Onu da diyetisyenler, doktorlar falan cevaplasın. Malt olmayanlar bağırsak zarına zarar veriyor diye konuştum bir beslenme uzmanı ile tabi miktar konusunda bilgi yok.
Oski Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 bayadir Irlanda ve UK'de yasiyorum. ayda bi kere falan guinness icerim. onda da bi pint guinness icer, sonra lager - viskiye gecerim sahsen biranin gazli bogazini hafif yakarak gecen serinletici etkisini seviyorum. guinness de bunu bulamayacagin icin bi tadini alip birakiyorum ama kendi icin cok guzeldir kesinlikle. en krali dublin'de icilir muhabbeti dogru. hatta dublin'de bile guinness'i ile unlu publar var. irlanda da herhangi bi sehirde ''Guinness Quality Team'' diye gezen arabalar gorursunuz. publari gidip incelerler, nasi koyuyolar guinness'i, tapler saglam mi vs. sise veya kutudan icicekseniz, Extra Stout yazan siselerden alin. onlar hafif gazli oluyo ve sadece sisede satiliyo zaten. kutular direk cop. default pint'ta ustunde bulunmasi gereken yaklasik 2 parmaklik tabakayi kutu ile yapmak imkansiz. burda kutu guinness alan insan gormedim. tr'de tapten dolduran yer bulup orda deneyin. edit: istanbul da u2 irish pub vardi. orda denemistim, normal guinness ti iste.
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Holy said: Şeker, fermantasyon sırasında alkole dönüşüyor. Malttan elde edilen şeker doğal şeker, glikoz şurupları yapay yollar ile ediliyor, sentetik katkılar var içerisinde. Biyopolimerler kullanılıyor hatta. Doğal yollardan elde edilen daha sağlıklı mıdır? Onu da diyetisyenler, doktorlar falan cevaplasın. yani yapay bişiler fructose vs kullanılsa da öyle kalmıo o. e iyimiş :|
huun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 reampage said: [ quote=Holy] Dworgian said: kimyacı varsa beri gelsin. demin bu konuyu araştırayım dedim de, "mısır şurubu kullanılsa bile fermantasyon sırasında vsvsvsvs ya dönüşür kalmaz şurup fln" denmiş doğru mu acepŞeker, fermantasyon sırasında alkole dönüşüyor. Malttan elde edilen şeker doğal şeker, glikoz şurupları yapay yollar ile ediliyor, sentetik katkılar var içerisinde. Biyopolimerler kullanılıyor hatta. Doğal yollardan elde edilen daha sağlıklı mıdır? Onu da diyetisyenler, doktorlar falan cevaplasın. Malt olmayanlar bağırsak zarına zarar veriyor diye konuştum bir beslenme uzmanı ile tabi miktar konusunda bilgi yok. o alkolün doğal sonucu zaten, malt ya da değil fark etmiyor.
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Dworgian said: kimyacı varsa beri gelsin. demin bu konuyu araştırayım dedim de, "mısır şurubu kullanılsa bile fermantasyon sırasında vsvsvsvs ya dönüşür kalmaz şurup fln" denmiş doğru mu acep Üstad mısır şurubunu malzeme olarak kullanıp alkol filan çıkarıyo işte.Besin olarak alıyo kendine bakteri...
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Kadıköy'de en iyi guinness nerede içilir? (Ayı'da içtim ben)
Seru Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 bu mu dediğiniz, hiç içmemiştim bi tane aldım
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Bu biraysa ben bira sevmiyorum.
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Hala kutulu satışı yok değil mi? Geçen gün kutulu servis ettiler, ümitlendim satışa başlayacaklar diye.
Öne çıkan mesajlar
RamsesII
Üstad mısır şurubunu malzeme olarak kullanıp alkol filan çıkarıyo işte.Besin olarak alıyo kendine bakteri...
RamsesII
Seru
bu mu dediğiniz, hiç içmemiştim bi tane aldım
yildirimokur
aquila
yildirimokur
Aluriel
LathspeLL
Fistan