reampage Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 mısır şurubu direk, enjoy your cancer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 guinness mi mısır şurubu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 BalisticGel said: Arkadaşım 2 yıl kaldı İrlanda'da. Öve öve bitiremiyor şu zıkkımı. Arada boşluğuna denk getirip Avustralya birası olduğunu belirten cümleler kurup dellendiriyorum. Var mı öyle fanatikleri diye merak ettim. Sanki bütün dünyayı gezdi bütün biraları taddı tarağım bi bunu beğeniyor. Bu arada Real yada Carrefour'da gördüm hiç merak edip almadım. Gustayı çok sevdim ben nedense. Darkını özellikle. gines içenlerde var bi şovenlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 irlanda'da mısır bile yetişmez yav, ne şurubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 kimyacı varsa beri gelsin. demin bu konuyu araştırayım dedim de, "mısır şurubu kullanılsa bile fermantasyon sırasında vsvsvsvs ya dönüşür kalmaz şurup fln" denmiş doğru mu acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 reampage said: mısır şurubu direk, enjoy your cancer. u kiddin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 http://i.imgur.com/kQDKkaM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Nişantaşı Macro Center'da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 kumburgaz migrosta var bi 2 aydır kimse almıyor benden başka dskfl yalnız 9lira çok pahalı 2 tane carlsberg alıyorum daha iyi not bizim bakkalada gelmiş dün gördüm semt bakkalı esnaf onda bile varsa heryerde vardır yer yeşilköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Dworgian said: kimyacı varsa beri gelsin. demin bu konuyu araştırayım dedim de, "mısır şurubu kullanılsa bile fermantasyon sırasında vsvsvsvs ya dönüşür kalmaz şurup fln" denmiş doğru mu acepŞeker, fermantasyon sırasında alkole dönüşüyor. Malttan elde edilen şeker doğal şeker, glikoz şurupları yapay yollar ile ediliyor, sentetik katkılar var içerisinde. Biyopolimerler kullanılıyor hatta. Doğal yollardan elde edilen daha sağlıklı mıdır? Onu da diyetisyenler, doktorlar falan cevaplasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 vejeteryanlar icmesin abi..balik mesanesi varmis icinde .. bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Holy said: Dworgian said: kimyacı varsa beri gelsin. demin bu konuyu araştırayım dedim de, "mısır şurubu kullanılsa bile fermantasyon sırasında vsvsvsvs ya dönüşür kalmaz şurup fln" denmiş doğru mu acepŞeker, fermantasyon sırasında alkole dönüşüyor. Malttan elde edilen şeker doğal şeker, glikoz şurupları yapay yollar ile ediliyor, sentetik katkılar var içerisinde. Biyopolimerler kullanılıyor hatta. Doğal yollardan elde edilen daha sağlıklı mıdır? Onu da diyetisyenler, doktorlar falan cevaplasın. Malt olmayanlar bağırsak zarına zarar veriyor diye konuştum bir beslenme uzmanı ile tabi miktar konusunda bilgi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 bayadir Irlanda ve UK'de yasiyorum. ayda bi kere falan guinness icerim. onda da bi pint guinness icer, sonra lager - viskiye gecerim sahsen biranin gazli bogazini hafif yakarak gecen serinletici etkisini seviyorum. guinness de bunu bulamayacagin icin bi tadini alip birakiyorum ama kendi icin cok guzeldir kesinlikle. en krali dublin'de icilir muhabbeti dogru. hatta dublin'de bile guinness'i ile unlu publar var. irlanda da herhangi bi sehirde ''Guinness Quality Team'' diye gezen arabalar gorursunuz. publari gidip incelerler, nasi koyuyolar guinness'i, tapler saglam mi vs. sise veya kutudan icicekseniz, Extra Stout yazan siselerden alin. onlar hafif gazli oluyo ve sadece sisede satiliyo zaten. kutular direk cop. default pint'ta ustunde bulunmasi gereken yaklasik 2 parmaklik tabakayi kutu ile yapmak imkansiz. burda kutu guinness alan insan gormedim. tr'de tapten dolduran yer bulup orda deneyin. edit: istanbul da u2 irish pub vardi. orda denemistim, normal guinness ti iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Holy said: Şeker, fermantasyon sırasında alkole dönüşüyor. Malttan elde edilen şeker doğal şeker, glikoz şurupları yapay yollar ile ediliyor, sentetik katkılar var içerisinde. Biyopolimerler kullanılıyor hatta. Doğal yollardan elde edilen daha sağlıklı mıdır? Onu da diyetisyenler, doktorlar falan cevaplasın. yani yapay bişiler fructose vs kullanılsa da öyle kalmıo o. e iyimiş :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 reampage said: [ quote=Holy] Dworgian said: kimyacı varsa beri gelsin. demin bu konuyu araştırayım dedim de, "mısır şurubu kullanılsa bile fermantasyon sırasında vsvsvsvs ya dönüşür kalmaz şurup fln" denmiş doğru mu acepŞeker, fermantasyon sırasında alkole dönüşüyor. Malttan elde edilen şeker doğal şeker, glikoz şurupları yapay yollar ile ediliyor, sentetik katkılar var içerisinde. Biyopolimerler kullanılıyor hatta. Doğal yollardan elde edilen daha sağlıklı mıdır? Onu da diyetisyenler, doktorlar falan cevaplasın. Malt olmayanlar bağırsak zarına zarar veriyor diye konuştum bir beslenme uzmanı ile tabi miktar konusunda bilgi yok. o alkolün doğal sonucu zaten, malt ya da değil fark etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Dworgian said: kimyacı varsa beri gelsin. demin bu konuyu araştırayım dedim de, "mısır şurubu kullanılsa bile fermantasyon sırasında vsvsvsvs ya dönüşür kalmaz şurup fln" denmiş doğru mu acep Üstad mısır şurubunu malzeme olarak kullanıp alkol filan çıkarıyo işte.Besin olarak alıyo kendine bakteri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Kadıköy'de en iyi guinness nerede içilir? (Ayı'da içtim ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 bu mu dediğiniz, hiç içmemiştim bi tane aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Bu biraysa ben bira sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 bira degil bu stout. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Yüreğime su serptin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 efes içmeye devam go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Hala kutulu satışı yok değil mi? Geçen gün kutulu servis ettiler, ümitlendim satışa başlayacaklar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 var her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
RamsesII
Üstad mısır şurubunu malzeme olarak kullanıp alkol filan çıkarıyo işte.Besin olarak alıyo kendine bakteri...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş
RamsesII
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş
Seru
bu mu dediğiniz, hiç içmemiştim bi tane aldım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş
yildirimokur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş
aquila
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş
yildirimokur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş
Aluriel
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş
LathspeLL
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş
Fistan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş