imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 e abi tamam işte. acı çeken bi sürü insan var. swift %1 se deli karlıymışda. toplayalım birinde parayı swift yapsın. sonra btc-e den btc falan neyse artık alıp göndersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Abi onun için nakit olacak bir de şimdi kredi kartından kredi gibi çekip döndürüp anaparayı koyuyoruz. Nakit varsa daha mantıklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 OHA BTC-E'YE DİREK SWIFT MI VAR? NİYE SÖYLEMEDİNİZ HIRBOLAR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abiii 24change üzerinden isbankası visa kabul etmiyor dediydim ya yanılmışım meğersem error veriyormuş ama cart diye çekiyormuş allahtan deneme için az miktarda çektyidim 4tane order oluşmuş asdha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfenstein Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bide bu liqpayde bazi yerlerde odeme yaparken sms geliyo giriyorum orda payment methodda bos kaliyor orasi birsey secemiyorum. bunu interkassa da vs yapiyor 24changede yapmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Swift için bi ton evrak + ticket falan istiyorlar baktım da. Ama yapacak birisi çıkarsa ortak olurum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 NolaxThensbane said: abiii 24change üzerinden isbankası visa kabul etmiyor dediydim ya yanılmışım meğersem error veriyormuş ama cart diye çekiyormuş allahtan deneme için az miktarda çektyidim 4tane order oluşmuş asdha çekiyomu? provizyon mu alıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 request henüz iptal nerden ediliyor bileniniz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 "BTC-e'de USD Deposit seçince" said: Beneficiary: Mayzus Financial Services Ltd Beneficiary Address: 869 High Road, London, N12 8QA, UK Beneficiary Account: 4030200327 Beneficiary Czech Bank Code: 7910 Beneficiary IBAN: CZ6979100000004030200327 Beneficiary Bank: Deutsche Bank AG Beneficiary Bank Address: Jungmannova 34, 110 00 Praha 1, Czech Republic Beneficiary Bank SWIFT: DEUTCZPX Details of Payment: edik Fee: 1% (min fee 20$) Min sum allowed: 2000$ Our bank may ask your documents due to a high fraud activity. If you seen in your btc-e account a money hold please provide a copy of you ID and utility bill in high res quality (>300DPI), create ticket with your ID in subject at https://hdbtce.kayako.com and upload your docs inside Details of Payment is required field. Without correct Details of Payment we can't credit money to your account. Funds will be credited within 3-7 days. aynen uğraşıcak biri çıkarsa bende ortak olurum 1 hafta beklemek bile şu btcturk'e bayılmaktan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Hm iste ben 24change okpay arasi iliskiyi anlamadim. Dur bakim anlarim bir sure sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 %1 çok iyi. 200 dolarlık provizyonum var. o sonuçlanırsa 500 dolarla swifte ortak olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Bu arada okpay'e aktarmayı başarırsanız okpay'den btc-e'ye anında geçiyor para, sayfa refreshlendiğinde geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 xaty said: provizyonda kaldı para. okpay'e geçmedi nedense. diğer ödemede provizyonda olmasına rağmen okpaye geçmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 aracı ne kullandığına göre değişiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ne enteresan, şimdi 5 dk sürmedi 200$ btc-e'ye atmak, sabahtan beri tepiniyorum 20$ aktarmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 mine ederek ne kadar sürede 1 bitcoin kazanılıyor peki ? yani mine edilebiliyor mu daha doğrusu hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 xaty said: Bu arada okpay'e aktarmayı başarırsanız okpay'den btc-e'ye anında geçiyor para, sayfa refreshlendiğinde geçti Abi şu OKPAY verify ederse accountumu valla bahtiyar olcam ben de. Bide bilmiyordum limit muhabbetini 700 dolar filan atmıştım oraya, hali ile limit dışında kalan kısım da mal gibi yatıyor orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 benimki de onaylı değil de yeni hesap açmayı niye denemiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 İçinde para var ya. Bir de 300 euro 300 euro uğraşılmaz ya yeni hesaplarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 hesaplar arası transfer edebiliyo olabilirsin, limitten mi sayıyor onu da? 300€ 300€ dediğin 190-190tl olarak geri döncek. taş atıyosun da kolun mu yoruluyor.. 30 hesap açsan, hergün bi tanesinden para çevirsen bile 5700tl kazanıyosun bu şartlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 cempostaci said: mine ederek ne kadar sürede 1 bitcoin kazanılıyor peki ? yani mine edilebiliyor mu daha doğrusu hala ? değmez uğraşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Abi bi şey dicem 300USD atmaya kalktım kartta limit olmadığı için iptal geldi. Gittim para yükledim karta. Şimdi de 10USD yollayabilirsin diyor. Neden iptal edileni limitin içine dahil etti bu deyyus site. (eobmen.net) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Bu arada alfacashier ile attığım para için 4,5 saat sonunda BTC-e redeem code gönderdiler. Yüzde 5 gitti totalde yatırdığım paradan. Valla yavaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Fistan said: 24change>btc-e açılında haber edin AÇILDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Swift'i sadece garantinin internet şubesinde yapıyor sanırım. en az 2k dolar da btc-e yapmanı istiyor ama şöyle bir durum var Garantide açıklama kısmı var swift yaparken oraya sadece sayı girebiliyorsunuz diyor örneğin abone numarası gibi yazmış ancak btc-e'deki açıklamalarda "Details of Payment: FFC ACC.9311.25460 ACC ID S283583E" gibi harfli sayılı bişey var. fizban said: OHA BTC-E'YE DİREK SWIFT MI VAR? NİYE SÖYLEMEDİNİZ HIRBOLAR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar