Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 supporta yazdın mı okpay cevap alabildin mi tüh önce soyleseydin ben atmazdım okpaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Ben de OKPay'e para atmak için kredi kartının borcunu ödemeye gidiyordum. Ödemeyim bare ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 btc-e'ye swift yapayım diyorum onda da 2000 dolar alt limit diyo ayılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Parayı döndürme olayı yapanlar kardan zarar ederek bitcoin alabilir direk 24changeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Hala para atamadım şu btc-e'ye. 24change'ten deniyorum kapanıyor. OkPay sıçış diyorsunuz. E ne yapacağız yani. İlla btcturk havale mi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 BTCturk'ten coin alma sakın. Orası zenginlere coin sattığımız yer sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 zaten kolay olsaydı herkes yapardı burdaki ona da bi sınırlama bişey getirirlerdi. yoksa havadan para sürekli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 sınırlamayı kim getircek? adamlar da para kazanıyor bu işten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Btcturk un fiyatinin fazla olmasi btcturk suan kendi borsasini olusturmadimi bi nevi? Yani btcturkte o fiyata talep oldukca satista olur degilmi? Bu durumda btcturk herturlu kazaniyo komisyondan takir takir. Neyi engelleyecek abi adamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Serju buarada senin maximum mastercardmi visami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 24change'de pending durumundayken cancel etmiştim bi exchange'i, canceled oldu. şimdi mail geldi completed diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 şu iş sanal kart ile 24change'den olaydı güzel olacaktı da... kabul etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bu liqpayda falan linklenen kartları nasıl silecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 applev0dka said: give kiss get btc-e sjkhaskla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ben her türlü işlem için (3d secure lar için özellikle) garanti sanal banka kartını kullandım şu vakte kadar sorunsuz. garanti kartıyla işlem yapılıyor değil mi 24change de? açılınca oradan girişeyim bakayım accık accık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yapılmıyor dwor benim hiçbir sanal kartımı kabul etmedi parakartından sanal mc ye miles and similes visasına kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 oooo tatsız oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 sabah garanti bonusla 24change üzerinden işlem yaptım ben. ben de şaşırdım olduğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi yandex money niye denemiyoruz? Add money to any account using a bank card On our website, you can add money to any account using your VISA or MasterCard even if you don't have a Wallet. All you need to do is specify the recipient and enter your card's details. Money will be credited in a matter of seconds. Commission is 49 rubles irrespective of the amount added. Be aware: your card will be accepted if it was issued by a bank in Russia, Azerbaijan, Belarus, Estonia, Israel, Kazakhstan, Turkey, or the Ukraine; your card must be protected by 3-D Secure technology — if it is, you confirm payments made with your card by entering special passwords; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bende neden rusça çıkıyor acaba birde sağlam komisyon alıyordu diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Denemiştim de nolduğunu hatırlamıyorum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 btce de bi de interkassa.com diye bi rus sitesi var, o nasıl ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 photographer said: bende neden rusça çıkıyor acaba bayrağa bas, ingilizce de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfenstein Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bende dünden beri 150 dolar okpayden bekliyorum hala hesaba gecmedi para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 interkassayi denedim olmuyo yandex instant yok kredikarti ile bi de komisyonu fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar