serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Abi direk 24changeden Mastercard USD -> Bitcoin. Tanesi 980 dolar ama. terbiyesizler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 olm çok kötüsünüz aslında ya. delirip kenardaki 3 kuruşla giricem bir düşecek, eşim evden kovacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 sanal kart ile mi aldın yoksa diret kredi kartı numaranı mı verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Ahaha abi valla ufak ufak denedim ben. Baktım oluyor şimdi 1 btc 1 btc atıyorum :D Ama işte o patlama riski düşündürüyor. Gerçi patlamaz gibi geliyor. Ha patlarsa da sanırım yaptığım kar gider. Boşuna vakit harcamış olurum. Ama patlamazsa güzel olur. Bir de bu şekilde 2-3bin TLler ile yapınca sanmıyorum ki yarın bi gün maliye ile uğraşalım. Hayırlısı be ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 20 dakikalık işlem. karttan çıkan 205 lira. 10 dakika sonra karta yatan 268 lira. taktiğimi söylemem B)- gidip parayla action figure alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 photographer said: sanal kart ile mi aldın yoksa diret kredi kartı numaranı mı verdin? İş Bankası kartımla Maximum. Sanal değil. Zaten 5bin limiti var. Yatırıyorum buradan para limiti doluyor, sonra gelince btcturkten hemen tekrar yatırıyorum, limiti boşaltıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 imamizer said: 20 dakikalık işlem. karttan çıkan 205 lira. 10 dakika sonra karta yatan 268 lira. taktiğimi söylemem B)- gidip parayla action figure alayım. OOOoo ama olmaz söylemezsen yüzde 30 çogiyimiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 BTC-E AÇILMIYOR PARAYI ALIP KAÇTILAR KESİN !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Açılıyor yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 şimdi en az komisyonsuz btc-e nasıl para aktardınız arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 aktaramadık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Kafalarina gore para cekseler bankadan msj geliyo abi iptal ederiz. Bir de bu exchange sitelerinin yamuk yapcagini sanmiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 24change>btc-e açılında haber edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 LiqPay'in kredi kartını reddetme olayı var mı? Ben sanal kartla kullanıyodum orayı, şimdi kullanamıyorum. Sebebini de anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 liqpay zaten herkesin sorunu bence bi calisiyor bi calismiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 hemen sorayım 24change de give=> ? get=> ? ne yapıyoruz btceye bitcoin gönderirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 give kiss get btc-e yapsak çok hoş olurdu tabi... ama give usd get btc-e yapcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 mastercard btc-e yapıyoruz şu an açık değil ama btc-e ye gönderme ben okpay'e gönderdim oradaki wallet'a da geçmedi daha yine patlattık kartı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 dünden beri para gönderemiyorum ben, tam halloldu derken kitlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 açık olmamasının sebebi 47k reserved olma durumu dimi? saat kaçta sınırlanıyor peki bu muhabbet fikriniz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 benim okpay'e dün gönderdiğim para hala geçmedi. bi de completed görünüyor bayadır ama okpay'de yok para. her koldan yürürken her tarafta sıkıntılar çıkmaya başladı, hoş olmadı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kaç para lan bu bitcoin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bi ara 3bin falandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar