NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 benim bu kadar olmadan önce btcturkten btcye atmak 1saatten fazla sürdüydü belki öyle birşeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Forumlara bakmadimda, redditte 2-3 tane adam var biri wire transfer edip alamamis. Abi paranin gucu, simdi surekli kazanmak varda, gidisatinda %100 netlik olan bisey yok neticede. btc-e ustunde milyon dolarlik para var, surekli komisyonlami yetinecez kafasina giripte öyle bisi yaparlarsa of diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Abi hayır işte... Withdrawal yapar yapmaz geçmesi lazım diğer cüzdana. Diğer cüzdanda 8 saattir görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bitcoin 3. dunya savaşı sebebi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 senin dışında yapan var mı yakın zaman içersinde onlarda ne oldu acaba olm tırstırdın bak beni şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Skype - btc-e.support E-mail - [email protected] Rot, şuralardan sorsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Sikinti yasayanlar var illaki, ama cozulende cok böyle bekleyip. Yarina duzelir bence rot senin olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Deniyorum skype felan. Tickete cevap vermeyen adamlar maile on saniyede cevap verip help deskten ticket aç diyor. Ulan dallama 3 tane ticket açmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfenstein Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 btc atmsinden haberdar olan var mi kesin olarak cekilmiyor yani degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Bakin beyler tekrar soyluyorum. Sitelerden alim yapmayin. Hepsinin patlama riski var. Kimlik bilgileriniz ikametgahiniz nufusunuz herseyinizi aliyorlar. Yarin obur gun giyabinizda sirket kurabilecek doneye sahip oluyorlar. 3 kurus kazanicam derken basiniza is alirsiniz. Hadi illa aldiniz oradaki walletta tutmayin bari paranizi. Millet p2p satiyor zibil gibi komisyonsuz birseysiz.. Bilgi vermek yok bir sey yok. Al gulum ver gulum. Azicik forum falan kurcalayin. Siteler var bir suru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 cidden kimlik ve ikametgah atan var mı aranızda beyler bu sitelerden birine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfenstein Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ben btc-turk ve okpaye yolladım acikcasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 okpay'i kullanmaya gerek bile kalmadi direk btc-e ye atılıyor artık 24change ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 chrome un dediği çok doğru bu arada. adamlar ellerindeki milyon dolarlık bitcoin ve tonlarca kimlik bilgisi ile kaçmayı istese gık diyemezsiniz şu an misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 hatta daha bugün bddk açıklama yaptı. tam izlemedim ama kısaca "yapmayın etmeyin" tarzı bir uyarı yaptılar. ha tabii kontrol edememeleri de bu uyarıda etken de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 fistan yollaıştı galiba ikametgah kimlik falan sdfs gömmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 fistan şirket sahibi olmuş hayali ihracat bile yapıyor olabilir dsakşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 chrome, havale yapıp BTC alabileceğimiz tek adres btcturk değil mi şuanda? 1.5 BTC almayı düşünüyorum. LTC'e yatıracam. birde ben alana kadar ltc 20$ olur diyordum öyle olacak gibi görünüyor pff. tam 3-4 gündür ciddi ciddi başlayacam dedim bütün market coşmuş iyicene. bir günde ltc 10 dan 19.5, nvc 10 dan 27, nmc 2.8 den 7 e fırladı. şimdi alsam bütün coinlere crash gelir amk. ne yapsam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Günaydın LTC = 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 OKPay'e ikametgah vs göndermenin ne gibi sorun olacağını bilmiyorum. Zaten adamların işi bitcoin değil ki online wallet. BTC'den önce de vardı muhtemelen. Bunun dışında burdan konuşuyosunuz da yol gösterin adam gibi madem biz de öyle yapalım arkadaş. Şöyle yapın böyle yapın. Biz diyor muyuz burada sorana az forum kurcala diye. Oturup anlatıyoruz elimizden geldiğince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Abi buarada localbitcoins, litecoinslocal falan ilan actim dun. Yani guven olurmu alakasiz adamlara oda var. Aliim 1000 euroluk diyorum adam önce para diyo. Kapatsa gitse ne kimligi var ne biseyi var. Okpay falan yine daha guvenilir bence. Su alisveris mevzusu bitince karti kapattirip yenisini alcam ben zaten. Genelde öyle yapiom sanal kart olmadigindan burda. Tr hesabimda bi 120 dolar vardi anca onla girdim btce ye. Para atamadim adamakilli, netekim 120 dolar 100e dustu kesinti vs ile. Suan 300 dolaresi gecti para lol. Scam mevzularindan tirsmiyoda deilim ama bi 500 eu atiim diom eger rot'un coinlerde bi sikinti olmazsa dfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Abi aynen dediğin gibi yani adamı bulsan bir siteden trade için nasıl güvenecen. Ha bu btc-e vs.de kapatıp gidebilir ama en azından bir bireyden daha güvenilir geliyor. Bunun dışında bu 24change'e ve OKPaye kafam ya. 24change'den yine btc-e alınamıyor. OKPayde accountu verify etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 http://www.businessinsider.com/introduction-to-litecoin-2013-11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Sıkıntı çözüldü. Sorun btc türkdeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar