imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 12 saatlik stabil bi yükseliş trendi var. sert bi düşüş öngörmüyorum ama 600$ psikolojik sınırında bir müddet oyalanacaktır. sonra tekrar yükselişe geçeceğini tahmin ediyorum. http://www.advisorworld.com/images/financial-advisor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Umarım 100 dolara falan düşer bitcoin. o sırada siz de pahalıdan satmış olun. sonra hep birlikte tekrar alalım ve 1000 dolara çıksın. mayhem de girerse bu oluşuma olmaması için bir sebep kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 BeIlow said: denemek için 24change para yatırdım ne kadar sürüyor bunun onaylanması. Awaiting approval diyor 10 dk dır filan 24 change'e para yatırmak değil abi. 24 change aracılığı ile OKpay hesabına para aktarmak lazım. Eğer böyle yaptıysan hemen aktarılıyor olması lazım. Mail ile confirmation geliyordu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Öle yaptım ama bekliyor hala mailden onay şeyi gelmedi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 yalnız artık 2 kere düşünün derim. çünkü btc-e ile btcturk arasındaki kur farkı kapanmaya başladı. çünkü btctürk de işlem yapanların elindeki btc stoğu azdı. biz dahil bir sürü insan btce den aldığı btcleri btcturke taşıyor. yakında eskisi kadar büyük kur farkı yaratmayacak. bunlar hep değerli bilgiler arkadaşlar. yabana atmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 sen hisse senetlerini baya takip etmişsin jargonu iyi biliyorsun imam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 imamizer said: yetmiyor o. saatlik veriler onlar. günlük haftalık aylık değişimi falan göstermiyor. yada ben yetemedim. meta trader 4 vardır, btc e den hesap aç direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 imamizer said: şuraya not düşeyim o zaman Alış 1,281.00 TL Satış 1,299.00 TL Alış 1,342.00 TL Satış 1,349.00 TL 1260 da alış için pusudaydım. telefon geldi ona dalmışım o arada uçmuş fiyatlar. shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 40 yıllık dealer sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/02/single.gif cheqemeyen anten taqsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ama cidden işin aslı http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/11/I-have-no-idea-what-I-am-doing.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 24change den hala param okpay a geçmedi mail filan de yok awaiting payment diyor normal midir bu ? Kredi kartıyla yatırdım mastercard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 su emegin 10% unu forex veya stock gibi gercek fundemental ve technical indicatorlari olan bir seye verseydiniz su an en azindan birseyler ogrenmistiniz. bitcoin kumarina devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ya bi kere önüme forexle ilgili reklam videosu açıldı merak ettim izledim adamın yaptığı işlemler bildiğin kumar gibiydi ya da ben anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 lolcoin konusunda oldugumuz icin drail etmeyecegim, o videolari falan izleme, kumar gibi ogretiyorlar tabi ki, sadece teknik analizle olacak is degil o is, reklam gibi olan videolardan ve guidelardan uzak dur, harbi traderlarin tavsiyelerini bulmaya calis. bundan daha fazla da bisi yazip pic etmeyecegim topigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 YAZMA ZATEN Sanki economy 101 Biz mutluyuz. Seni de BTC'de görmiyim sonra. sfdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 sfd forex diyen var hala ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 oha... adamlar forexle tassak falan gecip lolcoin falan diyor. 2000'lerin lale balonunda size iyi eglenceler ahahahahaa. bi de teknik analiz falan yapmissiniz, piskolojik sinir falan diye ahaha btcde hersey piskolojik destek ve sinir zaten... olayin kendisi piskolojik arkadas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 btce'de ben eur/usd/rur arası döndürüyorum parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Azmodai said: oha... adamlar forexle tassak falan gecip lolcoin falan diyor. 2000'lerin lale balonunda size iyi eglenceler ahahahahaa. bi de teknik analiz falan yapmissiniz, piskolojik sinir falan diye ahaha btcde hersey piskolojik destek ve sinir zaten... olayin kendisi piskolojik arkadas... nato kafa nato mermer forex / stock marketin fundemental olarak coin piyasasindan ne farki var bilader ? hepsinde ayni mantik hype cycle gir bak bu butun piyasalarda ayni bokun soyu davranis. balon dedigin seye balon demenin sebebi nedir bir arguman sunsan en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ahaha bitboyumuz varmis... noldu gardas, hayali para biriminin hayal oldugunu belirtince uzuldun mu... :( vallahi yazmayacaktim bir sey ama inanilmaz adamlar varmis burda, kalmaya karar verdim. Soylesene kanka, peri masallarin para biriminin denetleyicileri kimler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 kibristan yeni haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Azmodai said: ahaha bitboyumuz varmis... noldu gardas, hayali para biriminin hayal oldugunu belirtince uzuldun mu... :( vallahi yazmayacaktim bir sey ama inanilmaz adamlar varmis burda, kalmaya karar verdim. Soylesene kanka, peri masallarin para biriminin denetleyicileri kimler? ahhahahahhahahah abi tamam hayali diyerek potansiyelini belli ettin bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ben bu işi mrktan inceliom azmodai niye böyle girişti? kimse para kazanamadı mı bu bitcoinden bu güne kadar anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 imamizer said: ama cidden işin aslı http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/11/I-have-no-idea-what-I-am-doing.gif sdhasduasud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar