Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 serjuhan said: En sonunda hallettim direk CCden e-obmenden OKPAYe oradan btc-e'ye. 100 dolar 92,12 olarak geçti. Ve çok hızlı oldu, güzel. CC ney? adres ver bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 credit card sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 MasterCard bre. Bir de Payeer'dan parasını çıkaramayan varsa xmlgold.eu ile çıkarabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 credit card 2 gün önce söylediğim yöntemi sonunda deneyen olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 serjuhan said: MasterCard bre. Bir de Payeer'dan parasını çıkaramayan varsa xmlgold.eu ile çıkarabilirler. exchange kisminda goremiyorum xmlgold.eu yu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 serjuhan said: En sonunda hallettim direk CCden e-obmenden OKPAYe oradan btc-e'ye. 100 dolar 92,12 olarak geçti. Ve çok hızlı oldu, güzel. obmen hayatımda gördüğüm en leş tasarıma sahip. allah kahretsin adamları. payeer gibi bu da liqpay alt yapısı kullanıyor. garanti kartlarla liqpay sorunlu. benim sanal kartla yükleme yapamadım bir türlü. 3dsecure kısmını bile geçiyorum yinede ne para çekiliyor nede bi hata veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 e-obmene alternatif şurası da fena değil https://24change.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Oha exchange rate %6 28 dolar 23 dolar diye geçiyor direk btc-e ye ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 imamizer said: serjuhan said: En sonunda hallettim direk CCden e-obmenden OKPAYe oradan btc-e'ye. 100 dolar 92,12 olarak geçti. Ve çok hızlı oldu, güzel. obmen hayatımda gördüğüm en leş tasarıma sahip. allah kahretsin adamları. payeer gibi bu da liqpay alt yapısı kullanıyor. garanti kartlarla liqpay sorunlu. benim sanal kartla yükleme yapamadım bir türlü. 3dsecure kısmını bile geçiyorum yinede ne para çekiliyor nede bi hata veriyor. sanal kartla hallettim ben dün bu arada sürekli para mı akıtıyor herkes anlamadım gitti. bi kere aktardım para, yetti o iş. bi daha uğraşmadım sonra kendim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 24change.com visa usd -> okpay yaparsam 500$ 485$ olarak geçiyor. sonra okpay -> btc-e 485$ 475$ olarak geçiyor. toplam kayıp %5. bayağı iyi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 İyi de kredi kartı için onay monay yazıyor o sitede o nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 24change de liqpay anasını satayım. garanti sanal kartlar nedense onay görmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 fizban said: 24change.com visa usd -> okpay yaparsam 500$ 485$ olarak geçiyor. sonra okpay -> btc-e 485$ 475$ olarak geçiyor. toplam kayıp %5. bayağı iyi görünüyor. Exchange rate 3.0% (min 5.0 USD) o 5 dolar kötüymüş. 166 doların üstünde yatırmak gerekiyor uygun olması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 evet olmadı garanti visa kartım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 okpay'de 300€ limit vardı sanırım. verified değilseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 C.tesi günü payeer dan garanti ile denedim transfer olmadı ama axess ile 200$ yüzde altı komisyon ile 194$ direk geçti para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Kısa günün karı. 82 dolares. Bu kadar hareketli olması inanılır gibi değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Herkes kazanıyor da kim kaybediyor Amg ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Art said: C.tesi günü payeer dan garanti ile denedim transfer olmadı ama axess ile 200$ yüzde altı komisyon ile 194$ direk geçti para. 200$ 6% komisyon ile 194$ olarak geçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 yildirimokur said: Herkes kazanıyor da kim kaybediyor Amg ? day trade yapanlardan cok kaybeden var (anlik trade edip yanlis kararlar alanlar) , ki bende yaptim . ama yok artik biraktim short term dusunmeyi . gelecek cok yakinda gelecek :D bknz imza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paron %3 muş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 liqpay olmayan bişey lazım bana olmuyor liqpay ile benim kartlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Abi garanti disinda birsey kullan. Ben Akbank ve İş Bankasiyla sorunsuz atiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 şimdi en zahmetsiz ve hesaplı deposit hangi yöntem oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Bana sorarsan 24change'e kredi kartiyla para yatirip oradan OKpaye ve daha sonrasinda btc-e. Hem hızlı hem diğerlerine göre komisyon totalde yüzde 8 gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar