Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Suikast Market? SDGSSDAGDSDAS Dipnot Haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 imamizer said: diğer konuya yazdım yıldırım. btcturk marketi çok dingil ya. çok abuk sabuk insanlar var. resmen eline para verilmiş çoluk çocuk sarmış hissi uyandırıyor. en düşük satış fiyat 1275 iken gidip 1225 den 10 btc koyuyor adam anlamsızca. 500 lira falan zarar ediyor durduk yere. çok rastlıyorum bu tiplere. wow ah. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 hmm anladım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 xaty said: niye yaptın bilmiyorum ama bi anda geçmiyor para, biraz beklemen lazım. kaybı çok yüksek değil mi o işlemin? bişeyi 600$'a alıp 400$'a satıcaksın. tr'den iphone alıp amerika'da satmak gibi oncede soyledim ama bunun bir onemi yok , hatta teknik olarak hic ama hic kaybiniz yok bu hareketten. yapmaniz gereken tek sey tum tradelerinizi bitirdiginizde , coinlerinizi bozdurucaksaniz btcturk e aktarik gene o kurdan bozdurun. yani / btc-e de cashout yapmadiginiz surece 0 kayip. btc-e nin amaci zaten orda daha ucuz iluzyonu yaratmak. kafasi biraz calisan biri zaten hayatta orda cashout etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 birseyi 600 dolara alip 400 dolara satmis olmuyorsun yani. birsey satin aliosun 600 dolar ettigi yerden , 400 dolar ettigi yere goturup orda ticaret ediosun geri gelip 600 dolar ettigi markette bozduruyrsun bukadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 kafası çalışan biri orda cashout etmez diyorsun da tam tersinin neden tamamen önemsiz olduğunu söylüyorsun. yazdığının başıyla sonu çelişmiş kendisiyle adam btcturk'te btc almak için harcadığı aynı parayla btc-e'de daha çok btc almicak mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 imkansiz bu dedigin cunku hayvan gibi cut var orda , btcturke para yatirirken sifir kesintiyle yatiriyorsun, turk bankasina eft yaptigin icin atiyorum 5000 yatiricaksan 5000 yatiyor hesabina ve masraf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 btcturk ile btc-e arasında 200 lira kadar fark var. Btcturkten alıp btcede oynamak çok mantıksız abi. Kayıp olur gözle görülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 biz secenegimiz olmadigi icin yok payeer yok okpay lerle euro uzerinden islem yaparken kar etmek hikaye oldu zaten. ki bircok insanin parasi kitlendi escrowda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Öle bir sorunda var tabi. Hizmet bedeli koymuş adamlar resmen üstüne temiz kazanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 yükseliyor yine güzel bir şekilde. bu arada pmden bet yapabileceğim bir site gönderecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 hani dediginiz olay sorunsuz olsaydi super olurdu cidden ama ben aylardir btc-e de takiliyorum , gina geldi abi biktim usandim yani. silkerim 100 lirasini dedim sonunda. bir para yatiricam bin dereden su getiriosun , sikik customer support ingilizce bilmiyor , aptal saptal verificationlar , sacma sapan para yatirma limitleri , yok CIS bolgesi kartlari gecerlidir falan , Your transfer amount must be below 0 EUR gibi beyinsiz msjlar.payeerdan okpaye ordan btce ye gecirmek zorunda kaliosun cift masraf odettiriyorlar vs vs aciorm mobil bankacilik uygulamami , btcturke yolla 500 kagit diorm. 30 dk sonra 500 kagit btcturkte. yukardakiyle ugrasicagima . 100 kagit domalirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Uzun vadeli özellikle LTC düşünen için hiç önemi yok aradaki farkın esasında. Ama hani kısa vade de oynarım diyenler için sorun. Ben LTC mi aldım koydum kenara da şimdi de BTCde arbitraj filan peşine düştüm. Koyduğumun payeer ödemeleri patlamasaydı sorun yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 LTC bugün çok güzel düştü 5 dolara kadar şimdi yükseliyor buradan sonrada düşmez gibi bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Dediği gibi; Btc-e de oynamanız bitince, direk btcturkden yadırın gitsin. BTC-E git gide pain in the ass modeunda takılıyor. Bi para yatıracaz, anamız ağladı kaç gündür. Ha ben hallettim de, bazı arkadaşlar halen kara delikte semayı geziyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 RaidenXelRu said: imkansiz bu dedigin cunku hayvan gibi cut var orda , btcturke para yatirirken sifir kesintiyle yatiriyorsun, turk bankasina eft yaptigin icin atiyorum 5000 yatiricaksan 5000 yatiyor hesabina ve masraf yok dün 40tl çıkardım kredi kartımdan, btc-e'ye ulaştığında 18.20$ falandı. bununla şuanki kurdan (400btc/usd diyelim) 0.0455 btc alıp btcturk'e geçirsem (0.001 btc komisyon var) 0.0445 btc oluyor. onu da 1120tl'den bozsam 49.84tl. bu kar olmuyor mu yani? hayvan gibi cut var diyorsun da aradaki kur farklılığı daha hayvani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 abi bunu abuse edebiliyorsan et tabiki, ama miktar arttikca confirmasyon sikntilari cikiyor zamanla sende goruceksin . o senin btce ye para aktardigin aracilar sen 300 euro yu gectiginde HOOP BILADER verify et diyor hesabini. fatura kimlik fotosu gondermek gerekiyor ozaman cok ugrasiosun ama ilerleyen surede sen kendi tecrubelerini aktar ona gore inceleriz durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Ben de şimdi e-obmen'den atmayı deniyorum da OKPaye, tamamlanmıyor işlem. Payeer'da kalan paramla ilgili supporta ticket atıyorum adamların cecabı iki kelime; try later. La sigtirin gidin ya. Paypala çektim parayı yüzde 15 civarında bir zararla, ipneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 xaty said: RaidenXelRu said: imkansiz bu dedigin cunku hayvan gibi cut var orda , btcturke para yatirirken sifir kesintiyle yatiriyorsun, turk bankasina eft yaptigin icin atiyorum 5000 yatiricaksan 5000 yatiyor hesabina ve masraf yok dün 40tl çıkardım kredi kartımdan, btc-e'ye ulaştığında 18.20$ falandı. bununla şuanki kurdan (400btc/usd diyelim) 0.0455 btc alıp btcturk'e geçirsem (0.001 btc komisyon var) 0.0445 btc oluyor. onu da 1120tl'den bozsam 49.84tl. bu kar olmuyor mu yani? hayvan gibi cut var diyorsun da aradaki kur farklılığı daha hayvani (tu) 2 gündür merak ettiğim şey bu benim de. Yok mu bunu yapan aramızda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Ben şu an deneme amaçlı yaptım ve oldu ki paranın gidiş yolunu söylüyorum. Payeer.com -> Xmlgold.eu -> OKPay -> btc-e Bu şekilde kredi kartımdan çıkan yaklaşık 46 dolar btc-e'den alır almaz BTC'yi btcturke aktarmamla 105 TL oluyor. Bu da yüzde 10. Fena değil. Yüksek meblağlar için taş attın kolun mu yoruldu. Ama aradan Payeer.com'u bir şekilde çıkarmak lazım. Adamlara para atmak da sancılı. Aslında e-obmen'den atabilsem OKPaye yüzde 5 ile çok çok güzel olacak direk CCden ama atamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 payeer -> perfect money -> btce yolu da var. onu yaptım dün ama 2. yüklemede 1 gündür processing payeer. tam karın ağrısı. zaten komisyonu hesaplayınca perfect money -> btce yapmak yerine payeer -> bitcoin dönüşümü daha karlı. ama o dönüşümü denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 serjuhan said: Ben şu an deneme amaçlı yaptım ve oldu ki paranın gidiş yolunu söylüyorum. Payeer.com -> Xmlgold.eu -> OKPay -> btc-e Bu şekilde kredi kartımdan çıkan yaklaşık 46 dolar btc-e'den alır almaz BTC'yi btcturke aktarmamla 105 TL oluyor. Bu da yüzde 10. Fena değil. Yüksek meblağlar için taş attın kolun mu yoruldu. Ama aradan Payeer.com'u bir şekilde çıkarmak lazım. Adamlara para atmak da sancılı. Aslında e-obmen'den atabilsem OKPaye yüzde 5 ile çok çok güzel olacak direk CCden ama atamadım. obmen üstünden 2dk sürmedi benim btc-e'ye para akıtmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 dusmesine sebep olan olayi bilen var mi? niye dustu bu kadar? biri olumsuz bisey mi soyledi amerikada falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 bilmiyorum ama korkutuyor bu durum beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 En sonunda hallettim direk CCden e-obmenden OKPAYe oradan btc-e'ye. 100 dolar 92,12 olarak geçti. Ve çok hızlı oldu, güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar