df Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 payeer'e para atamadım bi türlü bankam sorun çıkarttı. düşükken alınırdı 3-5 lite ne güzel. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 genel trend yukarı olsa da çok hızlı değişiyor. özellikle bitcoin. ilk bunu söylemekle başlayayım. önceki sayfalarda çeşitli metodlar var nasıl alınacağıyla ilgili. eğer paran varsa ve daha çok kazanayım dersen bitcoin..ama riskli, aynı çabuklukla da düşebilir. litecoin daha yeni. o yüzden kur düşük. kar, kazanç da düşük. potansiyeli var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 df said: payeer'e para atamadım bi türlü bankam sorun çıkarttı. düşükken alınırdı 3-5 lite ne güzel. =( Bi önceki sayfada xaty yazmış bak nasıl atacağını. Onla at, 10 dk sürmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 şimdi baktım abim kullanmış kartı ondan limit yetmemiş. kart borcunu yatırayıp çekerim payeer'den. üyelik vs yaptım başka yerle uğraşmayayım tekrar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Tuto yazan var mı? Şimdi 100 sayfanın hepsine bakmak zor geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 df said: şimdi baktım abim kullanmış kartı ondan limit yetmemiş. kart borcunu yatırayıp çekerim payeer'den. üyelik vs yaptım başka yerle uğraşmayayım tekrar =) Payeer.comdan artık alamıyorsun master/visa ile. Kapamışlar. Ben tuto tadında biçok şey yadım geçmiş sayfalarda. Üşenmeyin okuyun, birsürü yararlı küçük bilgi geçtik sohbet arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 tutonun mantığı zaten 100 sayfaya dağılmadan step step tek noktada olması. tuto değil tip seninkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Yoo gayet tip mip değil. Adım adım nasıl hesap açaılacağından, hesaba nasıl deposit yapılacağına kadar her şeyi yazdık işte. Ha ne zaman satmalısın, ne zaman almalısın zaten söyleyemeyiz. Marketing çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 eskidi ama o. artık kabul etmiyor visa/master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ben e-obmenden komisyonla okpaye aktardım okpay ile btc-e'e deposit yaptım oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Param mal gibi Payeer'da kaldı iyi mi :S Onu belli bir komisyonla atacam OKpaye oradan btc-e'ye. 500 dolar 400 dolar olarak geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 kaça kadar düşecek ltc tahmin edebilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 çok uzun boylu düşmeye devam etceğini sanmıyorum şu andan bahsediyorsan, ama 7.5 üstüne çıkar akşama kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 abi btc türk hiç güven vermiyor kullanıcı sözleşmesi tıraş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Kullanıcı sözleşmesi mi var ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 btc 400 e geriledi bugün 350 ye düşer diye tahmin ediyorum. alım yapmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 iyi düştü ha.birileri satıp yaptıkları karla yat filan alıyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 fena düştü ya, kötü oldu. ama şu an btce en düşük orana sahip alternatiflere göre. o da enteresan. dengelenmesi lazım bu siteler arası kur farklılıklarının bi an önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 btcturkten btc-e hesabıma btc gönderdim? ama halen gelmiş değil. gerçi gönderileni Uncommitted transactions kısmında görüyorum ama toplam tutarıma halen eklemiş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 niye yaptın bilmiyorum ama bi anda geçmiyor para, biraz beklemen lazım. kaybı çok yüksek değil mi o işlemin? bişeyi 600$'a alıp 400$'a satıcaksın. tr'den iphone alıp amerika'da satmak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 0.0001000 btcturk kesti evet. edit: 0.04 USD yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Abi niye yüksek BTC Turk kuru bu kadar anlamış değilim. BT-e den btc-Turk'e bit coin aktarıp satan uyanık arkadaşlar yok mu ? Böyle bi yöntem zararlı mı çıkarıyor insanı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 komisyonlardan bahsetmiyorum ben, aradaki fiyat farkından bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 yildirimokur said: Abi niye yüksek BTC Turk kuru bu kadar anlamış değilim. BT-e den btc-Turk'e bit coin aktarıp satan uyanık arkadaşlar yok mu ? Böyle bi yöntem zararlı mı çıkarıyor insanı ? bunu ben de düşünüyorum, bu kadar basit olmamalı diyorum. ama ortalıkta hala btcturk'ten btc alıp btc-e'ye aktaran insanlar var. ayrıca insanlar btc-e'ye de giremiyorlar falan. memlekette herşey pahalı işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 diğer konuya yazdım yıldırım. btcturk marketi çok dingil ya. çok abuk sabuk insanlar var. resmen eline para verilmiş çoluk çocuk sarmış hissi uyandırıyor. en düşük satış fiyat 1275 iken gidip 1225 den 10 btc koyuyor adam anlamsızca. 500 lira falan zarar ediyor durduk yere. çok rastlıyorum bu tiplere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar