yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 OLM ÇOK FENA DÜŞÜYOO LAN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 LAN TUTUN ŞUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ahahahahhahahaa ofiste sesli sesli güldüm çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 =)))) Ben çok eğleniyorum ya özellikle chatde dönen dramayı görünce. Bazı mallar da panikleyip 28bin dolarlık satıp iyice katkıda bulunuyolar. Abi böyle bişey yok. Lan sabretmiyolar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Bak 1,5 dkda vurgun nasıl yapılır kanıtı bu işte. Şİmdi geri tırmanıyo. Panik yapanlar gg ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 aldınız umarım 380'den :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 cinde bankalar kapanmadan satayim yiyeyim diyenler satiyo heralde sdf panik yok 350 ye duser 1000 e cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Ben LTC'ye oynyorum abi. 5,8 den aldım yine mauhsuhaushauhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Çok iyi iş abi, az önce 350'ye indi. 1-2 saat sonra 700 görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 400 ile 510 arasını 1 dakka da aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Bitcoin mi iyi ltc mi iyi ltc ve bitcoin i nereden alıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ahaha efsana kafa. çok konuşuyorsunussss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 btc e ye nasıl para gönderiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 fenn said: btc e ye nasıl para gönderiyorsunuz paypal ile rus bi siteye aktardım, ordan btce'nin kabul ettiklerinden birine aktardım, ordan da btce'ye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 abi ben btcturkde para tutacam, bu sekıdle anı ınıs cıkıslarda, yakalayabıldıgım kadar dusukten yakalayıp toparlanınca yukarı dogru al sat denıcem bakalım, bide oyle deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 hangi site o payeer mi ? onun altında paypal görünüyor cunku, ordan halledebilirmiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 xaty said: fenn said: btc e ye nasıl para gönderiyorsunuz paypal ile rus bi siteye aktardım, ordan btce'nin kabul ettiklerinden birine aktardım, ordan da btce'ye :D abi hangi site paypaldan aktardıgın rus. oradan hangısıne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Lan BTC Türk acayip geriden geliyo ya. Resmen kâr et al sat yaparak diyor bana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Ahh ya btcturk'de düşmüş. Yeniden para aktarana kadar makas kapanmış. Ama açılır diye bekleyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 serjuhan said: Ahh ya btcturk'de düşmüş. Yeniden para aktarana kadar makas kapanmış. Ama açılır diye bekleyelim bakalım. makasın açılcağını sanmıyorum, yakın olması gerek zaten tüm piyasalardaki kur farklarının. 3 gün bekleme muhabbeti olmasa macro yazıp zengin olabilirdim uo misali. birileri oluyor zaten btce'ye para mı aktarsam %5 komisyonla .p potansiyel var sanki bu işte bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Sen karar verene kadar =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ne bitcoinmiş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Rotweiler said: Lan BTC Türk acayip geriden geliyo ya. Resmen kâr et al sat yaparak diyor bana . ben BTCTURK vs BTCHINa kasyıroum 10dk geriden gelio btcturk... acayip vurgun yaptım la dün 2bin dolar koydum şuan olan param 25bin dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 BTCChina'ya nasıl üye olup para vs aktarıyorsun? Bu arada btc-e'ye deposit yapamıyorum. Payeer.com seçeneğini seçince dün bir arkadaşa olduğu gibi metod çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 başlığın highlight adamları editör ve fistan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar