Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitcoin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bitcointalk forumlarına gitseniz aslında komple , hem orada bak turkçe kısmı da var ingilizce de var takılırsınız, burayı baya kirlettiniz genel olarak sorularınızla birazcıkta orası ilgilensin. Bizde o arada güncel başlıkta biraz rahat rahat takılırız bitcoinsiz.
Mesaj tarihi:
Ya yaz buraya istediğin kadar yaz canım kardeşim hobi olarak yine yaz.

Yok şaka bir yana orası komple bitcoinle alakalı olduğundan en azından kesin bilgi alırsınız.

Sonra 20 sayfa 'POROMO VORMODOLOR' diye ağlayan kaynıyor , hani buraya yazın elbette ama sonuç bekleyeceğinize , gidip bitcointalkta yazın çat diye gelsin cevap zaten.

Ne hype yapmış bitcoin ya , kaybettiğim 150 lira aslında kaybettiğim 4300 lira aldı bi anda. 150 lira kaybettiğime üzülmemiştim ama bi anda o paranın şuan 4300 lira olduğunu öğrenince bayaaaaaaaa koydu . Tabii 4300 lira dediğim btcturke geçirip satabilseydim :D
Mesaj tarihi:
4300 lira lan! Hayvan herifler 1600 tlden alıyordu demin baktığımda.

O 1600den alan arkadaşları bulup ince ince küp şeker yapacak derecede doğrayasım var şuan.

TL;DR : Çok bitcoin kaybettim , gidin bitcointalka , zira siz burda yazdıkça moralim bozuluyo görüp görüp üzülüyorum. HATIRLATMAYIN ULAN!
Mesaj tarihi:
payeer + liqpay'dan kart olayını yapamıyorum.
payeer'da ki diger secenekleri deneyen var mı?

bu arada kısıtlı bir miktara kadar virwox kredi kartı odemesı kabul ediyor ama komisyonları cok yuksek (%20-30 arası)
Mesaj tarihi:
Yok lan güncelde görüyorum başlığı , görünce sinirlenip girip gıcık edip çıkıyorum.

Hepinizin parası bir yerlerde takılı kalırda fiyatlar 5000 tl olana kadar giremezsiniz diye temennilerim var.

Bu arada o 2000 tl olduğu dönemde 6000 tl falan ediyodu yaklaşık , biraz daha duygusal olsam oturur ağlardım şuan.
Mesaj tarihi:
Valla total paranın yüzde10unu ordan oraya derken komisyon diye gözden çıkarmak lazım. Ama buna rağmen btc-e'den btcturk'e atarak trade etsen 200 tl kalıyor gibi BTC başına.

Ben girecem bu işe 3-4 BTC ile bakalım.

Bu arada LTC de iyi düştü.
Mesaj tarihi:
Blockchain için bi mesaj olayı vardı bir ona bakın isterseniz
bildiğin kontor ile alıyosun ergen gibi ama açık ara en rahatı oydu en son , tabii duruyosa bu kadar olaydan sonra.
Mesaj tarihi:
Maedhros said:

ukden arkadaş payeerdan denemiş 3 hafta sonra geçmiş hesabına hehehehehe

ciddi olamazsın. hazır da deli gibi düşmüşken...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...