applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 btc-e ye girdim. şimdi bana hem ltc hem btc barındırabilcegim bir wallet önerirmisiniz ? başta ltc önceliğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bitcointalk forumlarına gitseniz aslında komple , hem orada bak turkçe kısmı da var ingilizce de var takılırsınız, burayı baya kirlettiniz genel olarak sorularınızla birazcıkta orası ilgilensin. Bizde o arada güncel başlıkta biraz rahat rahat takılırız bitcoinsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 sana mi sorucaz abi nereye ne yazcagımızı lol kafaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 harbiden Mithat, Çok gereksiz oldu şu yazı. Hatta bayaa talihsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ahah salağa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mithat banla yavrucum kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 yanlış hatırlamıyorsam mithat vaktinde btc kazmış etmiş sonra onları kumar sitelerinde ezmişti. şu an içi gidiyor olabilir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ozan güvenin kendisi için çok güzel bir videosu var izlesin zaman bulunca lol konumuza dönelim neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Ya yaz buraya istediğin kadar yaz canım kardeşim hobi olarak yine yaz. Yok şaka bir yana orası komple bitcoinle alakalı olduğundan en azından kesin bilgi alırsınız. Sonra 20 sayfa 'POROMO VORMODOLOR' diye ağlayan kaynıyor , hani buraya yazın elbette ama sonuç bekleyeceğinize , gidip bitcointalkta yazın çat diye gelsin cevap zaten. Ne hype yapmış bitcoin ya , kaybettiğim 150 lira aslında kaybettiğim 4300 lira aldı bi anda. 150 lira kaybettiğime üzülmemiştim ama bi anda o paranın şuan 4300 lira olduğunu öğrenince bayaaaaaaaa koydu . Tabii 4300 lira dediğim btcturke geçirip satabilseydim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 4300olunca mithat çoluğu çocugu dövmeye başlamış yaşlı teyzelerin emekli maaşlarına göz dikmiş bitcoin evinizi barkınızı yıkar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 4300 lira lan! Hayvan herifler 1600 tlden alıyordu demin baktığımda. O 1600den alan arkadaşları bulup ince ince küp şeker yapacak derecede doğrayasım var şuan. TL;DR : Çok bitcoin kaybettim , gidin bitcointalka , zira siz burda yazdıkça moralim bozuluyo görüp görüp üzülüyorum. HATIRLATMAYIN ULAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 payeer + liqpay'dan kart olayını yapamıyorum. payeer'da ki diger secenekleri deneyen var mı? bu arada kısıtlı bir miktara kadar virwox kredi kartı odemesı kabul ediyor ama komisyonları cok yuksek (%20-30 arası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ukden arkadaş payeerdan denemiş 3 hafta sonra geçmiş hesabına hehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 zorla mi sokuyorlar abi bu başlığa seni sacmalıgını sıvama calışmaları mı yapıyorsun anlamadım ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 hacı o zaman dün iyiki görmemişsin 1982ye satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Bitcoin düşüyor btc türk yükseliyor ! Bitco,n nereye kadar yükselir 570 dolar çok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Yok lan güncelde görüyorum başlığı , görünce sinirlenip girip gıcık edip çıkıyorum. Hepinizin parası bir yerlerde takılı kalırda fiyatlar 5000 tl olana kadar giremezsiniz diye temennilerim var. Bu arada o 2000 tl olduğu dönemde 6000 tl falan ediyodu yaklaşık , biraz daha duygusal olsam oturur ağlardım şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 olur öyle takma kafana tekrar gir, şimdi banka hesabından btc-e ye en kolay ve az komisyonlu para transfer yöntemini acıklayacak baba yiğit aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Valla total paranın yüzde10unu ordan oraya derken komisyon diye gözden çıkarmak lazım. Ama buna rağmen btc-e'den btcturk'e atarak trade etsen 200 tl kalıyor gibi BTC başına. Ben girecem bu işe 3-4 BTC ile bakalım. Bu arada LTC de iyi düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 btc-e->payeer->liqpay denedim yapamadım. btc-e->payeer->okpay denicem simdi. okpay account verification icin dokumanlari gonderdım. virwox var dedigim gibi ama komisyon oranı ucuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 abovvv cakılıoooooo 456$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Hangi siteden bakıyorsunuz http://preev.com/ Btctürk sabit duruyor 1550 tl de takıldı kaldı. Bitcoin 620 den 500 e düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Blockchain için bi mesaj olayı vardı bir ona bakın isterseniz bildiğin kontor ile alıyosun ergen gibi ama açık ara en rahatı oydu en son , tabii duruyosa bu kadar olaydan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-buy-bitcoins.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Maedhros said: ukden arkadaş payeerdan denemiş 3 hafta sonra geçmiş hesabına hehehehehe ciddi olamazsın. hazır da deli gibi düşmüşken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar