Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Aboo BTC china 800 dolara vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 serjuhan said: Ya btc-e'den payeer gibi sitelerden wire transfer diceksin ki uzun sürer bu ve çok yüksek meblağlarsa belki sıkıntı çıkar sonrasında, bu para nereden geliyor gibi. Bir de BTC olarak parayı BTCTurk'e aktarıp orada satıp direk İş Bankası hesabına almak var hızlıca. bu yöntemi kullanmayı düşünüyorum zatende bazen btcturkun satış kosulları en iyi olmuyor o yüzden sordum alternatif bulunsun kafamda diye Editor said: NolaxThensbane said: btceden parayı nasıl reele çekeriz? (iş bankasına) http://bcchanger.com/bitcoin-buy-orders Paypal ile daha güvenli olur ;) bu btce gibi bir site mi nasıl birşey tam anlıyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Btcturk ile diğer sitelerin makası açıldı iyice. Btcturk aldı yürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bitcoin kime gonderdıgım nereye gonderdıgım belli olmuyor denmiste, sallamayalım. zaten zerocoin'ın sırf çıkma olayı bu yuzden. bootstrap.dat ve network'de butun transactionların hepsi mevcut ve geriye dogru takip edilebilinir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 şaka maka btcturk su anda 800$ı gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 payeer da parası olan oradan btc alıp btcturkte satsın deli kar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 https://dl.dropboxusercontent.com/s/hs5mf2rs7xrkk4r/paraninaqum.PNG?dl=1&token_hash=AAHQBaUtTXcleAE2SbkQ6PemfkWIBJ1A4igRnWLHSY8yog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Valla bi para atabilsek btcturk üzerinden satmak çok pis kar getirir şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 deli arbitraj ya oha, para geçmiyor anasını satayım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 http://www.travelersbox.com/ GG adamlar kapatmış dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Kimlerin paraya taptığını öğrendik bu topicten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 820 oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 726 oldu litecoin de 8 dolara çıktı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Abi ne 800 doları ya. Saka mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 chrome said: 726 oldu litecoin de 8 dolara çıktı lan geri mi dondun? yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 5-10 milyar para çeken oldu mu hic? Yoksa hep ufak miktarlar mı çektiniz? Para kalır malirndiye ufak ile mı girsem ya. Litecoin bariz artacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bugun 2. federal oturum olucak spikeda almaya calis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Evi sat arabayi sat bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Ne zaman şu topiğe girsem içim daralıyor lan. İlk maaşı alıyorum aralıkta hepsini bastırcaksınız bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 siz işlemleri nerede yapıyorsunuz? ben btc-e kullanıyordum ama para çekerken sıkıntı olacak gibi. btcturkde kur çok yuksek. btc satmak için btcturk daha uygun gibi. kullanan var mı? para yatırmada çekmede sıkıntı çıkrıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 şu anda gerçekten ürkütücü durumda hem bitcoin hem litecoin nasıl önüne geçecekler onu da bilmiyorum. ancak o siteleri kapattırarak yapabilirler başka yolu yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 400 lirayken almadigima yaniyorum su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 litecoin 5 dolarken payeer e para attım daha geçmedi. =( 10 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Sıçacam halen para geçmemiş. Delirecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 abi temmuz'da 150-tl imiş bu btc. şimdi olmuş 1.5k biz neden hep kaybeden taraftayız? neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar