Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 abi ltc almak lazım galiba. 5 10 alıp atalım kenara seneye bakarız mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ahah aynen ben de . bi 500 tl yatırayım diyorum 1 ay filan sonra ne kadar olur acaba. btcturk de komisyon alıyo ki. hatta daha yüksek sanırım.ama para yatırırken komisyon alınmıyorsa karlı yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Tamam da işte o 5-10 taneyi alıyosun , atıyorum tanesi 10tlden alıcağına 15 tlden almış oluyosun kafadan zamlı geliyo. Ltcturk falan tarzı bir yer açsın birinizde bizde rahatlıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 btcturk yakında açar da, şimdi ben buradan btc-e den ltc alsam, 2 3 ay sonra btc ye dönüştürsem btcturk den cash e dönüştürebiliyorum dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 litecoin alabildim. şöyleki; -Btc-e'den ve Btcturk'ten hesap oluşturdum -Btcturkten bitcoin aldım -Aldığım bitcoinleri btc-e'deki wallet'a gönderdim. -Oradan Btc-Ltc exchange yaptım. Voila! Artık 1 Litecoin'im var deneme amaçlı yaptım oluyor :) Ben Litecoin'in 20 hatta 50 dolara kadar çıkmasında bir engel görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Evet. Bu arada hani ltc alayım atayım kenarda dursun diye düşünüyorsanız zaten o aradaki komisyonları şu an umursamazsınız. Zaten amaç 1e 100 filan kazanmak olacağı için o aradaki 5-10 dolarlık komisyonu düşünmek anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 arada transfer fee var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 serjuhan said: Evet. Bu arada hani ltc alayım atayım kenarda dursun diye düşünüyorsanız zaten o aradaki komisyonları şu an umursamazsınız. Zaten amaç 1e 100 filan kazanmak olacağı için o aradaki 5-10 dolarlık komisyonu düşünmek anlamsız. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 btc-e ye kredi kartıyla para yatırırsak geri çekebilmek için btcturk e filan mı yollamak lazım. yoksa başka bi yolu var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 payeer sms yollamıyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bence btcturk üzerinden yapmak daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bende btcturk'den btc alıp btc-e'ye aktarıp, ltc'ye cevirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 btcturk güvenilir midir ? bi de bunların gecelik tutma faizleri mi var yoksa işlem yaptığınız zaman aldıkları komisyon mu var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 koca paypal ile alışveriş imkanı veren bi btc trade sitesi yok mu? sanki mahalle bakkalından ödemek istiyoruz arkadaş. paypal ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 SDFSDFSDF balon diyenlerin totolari tutustu rakamlari gorunce hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 df said: koca paypal ile alışveriş imkanı veren bi btc trade sitesi yok mu? sanki mahalle bakkalından ödemek istiyoruz arkadaş. paypal ya =) paypal coin olaylarini desteklemiyor , crypto-currency paypal killer oldugu icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 btcturk bakıma girmiş, patlamasın sonra :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 heryere google reklamı vermişler sanmıyorum patlıcagını iyi kazanıyorlar 1. 2 hafta once website dizaynını deiştirmişlerdi belki onla ilgili falandır ama yinede siz paranıza güvenli bir yer bakın derim ben btcturkte tutmuyorum şahsen coinbase yatırım falan almış güvenli gibi geldi bana şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 OH İYKİ YATIRMAMIŞIM BELLİYDİ BALON BU İŞLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 http://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/1qs2wy/travelers_box_in_istanbul_airport vay vay, atatürk havalimanı'nda bitcoin atm'si açılmış. Bu arada çok reklam yapıyorlar güvenilir diye bir mantık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 doğrulayan cıkmadı o atm fotosunu fakat bu 6 ay içinde istanbulda bir kaç tane atm görmemize engel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 https://products.butterflylabs.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 gerçek o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 eldar said: http://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/1qs2wy/travelers_box_in_istanbul_airport vay vay, atatürk havalimanı'nda bitcoin atm'si açılmış. Bu arada çok reklam yapıyorlar güvenilir diye bir mantık olmaz. oha hemen distiribitörlüğünü almaliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bu geçenlerde fed'in çıkardığı bi makale vardı sanal para birimleri için. diablo konusunda koymuştu biri. abd bi sıkıntı çıkarır mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar