Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitcoin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahah aynen ben de . bi 500 tl yatırayım diyorum 1 ay filan sonra ne kadar olur acaba.

btcturk de komisyon alıyo ki. hatta daha yüksek sanırım.ama para yatırırken komisyon alınmıyorsa karlı yine de
Mesaj tarihi:
Tamam da işte o 5-10 taneyi alıyosun , atıyorum tanesi 10tlden alıcağına 15 tlden almış oluyosun kafadan zamlı geliyo. Ltcturk falan tarzı bir yer açsın birinizde bizde rahatlıyalım.
Mesaj tarihi:
litecoin alabildim.
şöyleki;
-Btc-e'den ve Btcturk'ten hesap oluşturdum
-Btcturkten bitcoin aldım
-Aldığım bitcoinleri btc-e'deki wallet'a gönderdim.
-Oradan Btc-Ltc exchange yaptım.
Voila! Artık 1 Litecoin'im var deneme amaçlı yaptım oluyor :)
Ben Litecoin'in 20 hatta 50 dolara kadar çıkmasında bir engel görmüyorum.
Mesaj tarihi:
Evet.

Bu arada hani ltc alayım atayım kenarda dursun diye düşünüyorsanız zaten o aradaki komisyonları şu an umursamazsınız. Zaten amaç 1e 100 filan kazanmak olacağı için o aradaki 5-10 dolarlık komisyonu düşünmek anlamsız.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Evet.

Bu arada hani ltc alayım atayım kenarda dursun diye düşünüyorsanız zaten o aradaki komisyonları şu an umursamazsınız. Zaten amaç 1e 100 filan kazanmak olacağı için o aradaki 5-10 dolarlık komisyonu düşünmek anlamsız.

aynen
Mesaj tarihi:
koca paypal ile alışveriş imkanı veren bi btc trade sitesi yok mu? sanki mahalle bakkalından ödemek istiyoruz arkadaş. paypal ya =)
Mesaj tarihi:
df said:

koca paypal ile alışveriş imkanı veren bi btc trade sitesi yok mu? sanki mahalle bakkalından ödemek istiyoruz arkadaş. paypal ya =)

paypal coin olaylarini desteklemiyor , crypto-currency paypal killer oldugu icin
Mesaj tarihi:
heryere google reklamı vermişler sanmıyorum patlıcagını iyi kazanıyorlar
1. 2 hafta once website dizaynını deiştirmişlerdi belki onla ilgili falandır ama yinede siz paranıza güvenli bir yer bakın derim ben btcturkte tutmuyorum şahsen coinbase yatırım falan almış güvenli gibi geldi bana şu an
Mesaj tarihi:
http://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/1qs2wy/travelers_box_in_istanbul_airport

vay vay, atatürk havalimanı'nda bitcoin atm'si açılmış.

Bu arada çok reklam yapıyorlar güvenilir diye bir mantık olmaz.
Mesaj tarihi:
eldar said:

http://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/1qs2wy/travelers_box_in_istanbul_airport

vay vay, atatürk havalimanı'nda bitcoin atm'si açılmış.

Bu arada çok reklam yapıyorlar güvenilir diye bir mantık olmaz.

oha hemen distiribitörlüğünü almaliyim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...