sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 nick ve oyun içi isimleri eu west / Bloodless - Targrimus - http://www.lolking.net/summoner/euw/35550550 şeklinde buraya yazalım. güncel isim listesi burada bulunuyor sleepingdeath'in mesajı DoruK'tan once atilip topici actim, genel topic altinda nickler ve serverlar yazilmis ama karisiklik olabilir elimden geldigince burada liste seklinde guncel tutmaya calisirim, zaten hemen hemen her gun giriyorum foruma, Nickname - Server seklinde yazarsaniz kim nerde oynuyor en azindan fikrimiz olabilir, ben EU West'deyim genelde paticik kanalinda bir kac kisi olabiliyor iletisimi bu tarz kanallar araciligi ilede saglayabiliriz. TR ChaosVII [forum kullanıcı adı: HarveyQuinn] Solidhammer [forum kullanıcı adı: kthxbye] Suvorov [forum kullanıcı adı: Promenader] Puskevit Core [forum kullanıcı adı: Fakkoo] EU West normhull [forum kullanıcı adı: Mithat] Karach [forum kullanıcı adı: Jim_E_Rustler] Targrimus [forum kullanıcı adı: Bloodless] Raptoid [forum kullanıcı adı: sleepingdeath] argustance [forum kullanıcı adı: Fin] EU Nordic & East NA /doruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 eu west - argustance kimin kim olduğunuda yazarsan nicklerin yanına güzel olur. banlendim yeni hesap kasıyorum 21 lvl falanım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 guzel fikir yapayim hemen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 benden önce açman iyi oldu en azından millet meh diyip sallamazsa saçma olacaktı. yalnız nickleri şu şekilde yazsak patide kimin nicki ne diye bulması çok daha kolay olur: [EU West] Fin - Argustance - LoLking gibi isteyen lolking sayfasını da ekler. akşama güncellerim ilk mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 LoL nick: Elisttrea, EU West. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 [EU West] - zeawee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 TR - Kısrak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Dostum benim nick pati nickimi Xunn olarak degistir istersen, alt account bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 benim vitaminsiz account ilk postu zamani gecti diye guncelliyemiyor su an, gun sonunda guncel post atarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 TR - velisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 TR - Sedh http://www.lolking.net/summoner/tr/347479 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 oh be valla süper oldu bu çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 [EU-West] Jeeztro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 eu kitap tr benimadimkirmizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?34,7005014 sticky konuyu açtım, buraya yazılanları update edeceğim sürekli. lolking sayfalarını da boş bir zamanımda eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 TR ExtraJudicaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 EU West cl0ckw0rk 0range Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 benim nickten iki tane olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 west - Noyzura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 eu west - wastyrx tr - phnxtroy mu ney öyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitewolf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 West EU: Legendofnurialco Whitewolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 TR - Bonjo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 EU Nordic&East Nick:Hardter1912 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 TR Name:Hatg Silver IV Premade vs. varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar