Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Meh. adc oynayamıyorum ya.. Millet 1-2 tane adc yi oyun açılır açılmaz kilitliyor. Son pik adc alan bile var (olduğu halde). 1-2 kez "sen nasıl olsa kilitlememişsin" diye savunan bile oldu :D Çoğuda kasamıyor, beceremiyor. Bu kadar kırılgan sınıfı niye seçmeye zorluyorlar? Esprisi ne anlayamadım. Az önceki oyun pro ashe vardı. Zorla adc yi aldı. Bende elise aldım. 9/0/7 bitirdim oyunu. Adc miz ise, 1/8/2. Birde bir tespitim var. Darius alanların %90 ı oyunu bilmiyor düşük seviyede. Yani takımda afk bile olsa, karşıma darius ve başka birşey geldiği zaman seviniyorum. O derece ön yargı oluşmaya başladı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 DARIUS OP111! az biraz iyi oynayan bi darius bunları domine etmiş, bunlar da yememiş içmemiş ip biriktirip darius almışlar, intikam almaya çalışıyor kamiller. ama bilmiyorlar ki her rambo con rambo değil, 1 vs all çekmek netice ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 incdarkness said: S-H said: var http://kaspersky.dp-gaming.org/haberler/item/353-wcg-iran-elemelerinde-ilginc-kural.html GameX Dijital Oyun Fuarında da Türkiye elemeleri gerçekleşecek World Cyber Games'in İran elemelerinde ilginç bir kural dikkatleri çekti. Kural kitapçığına göre, Annie haricinde bütün kadın karakterlerin alınması ve oynanması yasaklandı. Bu kural Dünya genelinde büyük tepkiyle karşılandı. Annie’yi özel kılan sebep henüz tam olarak bilinmiyor fakat karakterin çocuk olması onu ayrıcalıklı yapabilir. Şimdi ise bütün Dünya elemelerin nasıl oynanacağını merakla bekliyor. kogmaw erkek mi kiz mi?kog erkektir de ezreal gay kontenjanından yasaklanmalı bence haşemalı skin çıkarsınlar irana özel hepsini oynarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Elise in özelliği o zaten darius garen renekton gibi heroalrı çiğniyor.Pushlatmalarına izin verme kule altına sürüklemesinler seni çok cs kaçırırsın. Elise i bende alacaktım iyi oldu 6300+skin geliyor.Sezon ne zaman bitiyor ? Sezon bitmeden plat olayım istiyorum ama bırak ranked atmayı bi aram atıp first win alacak zamanım yok bu aralar amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ayısı erkek başı bağlı demişler yoksa pedo direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 2 saat zamanım var silver 5 im var mı duo atıcak nick aynı Jeeztro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ne oynasam yaradı bu akşam, silvera kadar düşen gizli elomu toparlayıp üstüne bi de gold iv'e çıkardım. adam gibi oyuncular gelmeye başladı çokşkür hiç oynayasım gelmiyordu westte ranked. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 kfam güzel ranked girdim leonayla supp, 0 / 8 küsür oynuyom, sefalet + rezalet + hıyanet eğlenmiyorum da amk ne diye oynuyosam, alt tabdayken adamlar inhibitör skerttiler bi de pieüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bugün çok lag yaşıyorum. sıkıldım oynamakdan bu şartlar altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 2-3 gündür var o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=NX8-ofhendI&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 doruk sende lag olmuyor mu. giriyorum ranked oyundaki 3-4 kişi garanti patlıyor, ya dc ya crash yada deli delay gözükemyen hp barlar vs son patchten beri adam gibi oyun atamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 oluyor ya tahmin ederek oynuyorum bazen resmen. öyle böyle değil sıkı delay geliyor 1 sn falan ama karşı takımdan da 1-2 kişide oluyor. öyle oldu mu 1 saat ara veriyorum oynamaya zaten ranked disable edip çözüyorlar problemi öyle giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 serverlerdeymiş sorun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 1-2 sn delay yine iyimiş. karakter tıkladığım yere de gidiyor ama ekranımda gözükmüyor, combat bitiyor fln en son piyango gibi sonuçlara bakıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 eu ve tr'de server lag var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Sitelerinde de aciklamislar, servis saglayicilarinda problem varmis vs uzerinde calismalar devam ediyormus, bir sure daha boyle idare edin gibisinden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 dun aksam 6.3k ya vurdugumda zaci alip logoutladim bu aksam zac oynayacam nasil bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bende dun aksam oyun slow motiondi boyle bi garip adamlar teleport oluyo karakter %99 slow yemis gibi yuruyo falan garipti. bide hayrina layk falov neyin atarsaniz sevinirim :P Vitaefinis @ Twitch Vitaefinis @ FB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 twitch den geçmiş bir yayını açtım. Bi ara kamera görüntüsünü resim zannettim. Hani hiç konuşmamanı geçiyorum, ara sıra göz kırp bari :P. Bu canlı yayın hedelerinde konuşulmadımı çok sıkıcı oluyor ya. Zaten seçmece bir maç izlemediğimiz için sıkıcı geçebilme ihtimali var. Üstüne yayını yapandan birşeyler gelmeyince anlamsız geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 onlar mayıstan kalma ya, tek başıma oynarken öyle oluyo konuşmaları görmeyince malesef. yarın yeni pc geliyo işte laptopı sırf chat okumak için kullancam muhabbet edebilcem insanlarla yoksa bilmiyorum kim ne diyo napıyo vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Brand bu aralar çok seçiliyor hatta son 5 maçımda sadece mid lane de onu gördüm, lisandra ile karşı gelmek zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 kassa,fiz,le'blanc vs alıp dürtmüyolarmı brandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 offf trde plat ne kötü ya şu liglere bi ayar çekmeleri lazım 0 lp ile 5'ten düşmemek falan kalksın yeminle west goldda oynadığım oyunlarla tr platta oynadıklarım arasında uçurum var öyle böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Dorukcum, canim benim, hic o avatar olmus mu? Hic olmamis. Daha claßy bir sey yapsana sunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar