Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 adamlar her maç tecavüz ediyor , yst nin üstüne tbf de geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 o leblanc ... cannot unsee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 bela vursun ona,keşke söylemeyeydin,ben büyütüp bakmamıştım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ben de bilerek yazmamıştım millet görmesin diye de. çok kötü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 öf türk turnuvası ne leş silver3 mk. aaahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 abi bilemiyorum tr serverinda oynayıp tr turnuvalarında başarılı olmak ne kadar iyi, hani izlediğim aralarında en iyileri dp onlarıda zaten avrupada bir maçını izledim derece maçıydı sanırım bayaa net bir şekilde adı sanı duyulmamış bir takım tokatlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 savunma derdinde değilim de ,dreamhack'te 2. oldu adamlar,elendikleri takım da cw öyle bilinmedik bir takım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Nooba hero tavsiyesi lazım Tr de eğlencelik bir hesap açayım. Lol oyuncusu değilim. Buna göre 1-2 düzgün hero söyler misiniz? Şöyle rahat rahat kasabileceğim (kazanabileceğim :P ). Oynamasının zorluğu önemli değil. Burst damage iyi olur aslında. Çok delikanlı vardır tr serverında (yarı hp ile gezen). Belki sararda biraz dota biraz lol takılırım (moba oyuncusu değilim aslında. Yinede dotadaki gerilim hoşuma gitmişti. Lol e de haksızlık olmasın, 30 göreyim oradaki maçlara bakayım istiyorum) not: daha önceden bir kaç hero söylenmişti ama. üstünden epey geçti. Unutmuşum, geçmiştede göremedim. O yüzden aynı soruyu sormuş gibi oluyorum. Kusura bakmayın. edit: elbet kahramanlar arası bir denge vardır. Fakat yinede benim istediğime uygun, ucuz yollu birşeyler söylerseniz çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 bazılarını pek oynamasam da benim bildiğim zevkli burst yapabilen herolardan yazayım garen(yarı hp dediğin için yazıyorum bunu :) ultisi dota'daki necro gibin) tryndamere ( tam burst özellikleri,skilleri yok ama feci snowball yapabilen bir hero,crit üzerinden burst yapabiliyor) akali (noob avcısı,silver bronz falan akarsın ) gragas (q+r+e yine pro maçlarda pek alınmayan ama oynaması zevkli bir hero) lux - leblanc talon elise-jayce-khazix ( elise pek burst değil ama oynaması zevkli) rengar-riven zed (burst allahı,king of kings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 garen'e ok de, diğerleri pek noob friendly herolar değil, adamı oyundan soğutursun :) bir de full melee gitmişsin, başlangıçta oyun mekaniklerine aşina olana kadar ranged gitmesi daha mantıklı olur. başlangıç için 450 ip'lerden annie , ryze falan al. Garen denmiş, o da tam pubstomper, onunla da bayaa eğlenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 tam burst sayılmaz ama kenan al para kasınca. ulti ve q+w ile üzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 @stimpak 'Oynamasının zorluğu önemli değil.' yazdığı için ona dikkat etmedim,bi de işte kendi oynadıklarımdan yazdım o yüzden melee ağırlıklı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Söylediğiniz heroları araştırayım. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 450 ip'liklerden al al oyna işte, bir de her hafta hero draft değişir, her heroyla 1-2 kere oynamaya çalış. Skilleri ne işe yarıyor, neler yapabilirsin kolaylıkla öğrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 düşük level larda her karakter iş yapar o oyunlarda en çok zevk alabileceğin veigar var. oynaması çok zor değil ve burst açısından imba. Q sunu iyi kasmaya dikkat edip kombosuna alışabilirsen mega tanklar haricinde alayını tek seferde indirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ad garen ap katarina hibrid teemo low lvlda kafa kesmece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Açıkcası veigar önerisi hoşuma gitti. Carry alayım eseyim kafasındakilerin kafalarını kırabilir miyim :P (bu arada elbet söylenen diğer heroları araştırıp, bir çoğunu açarım. Fakat veigar biraz cezbetti beni. Kafadan onu açabilürüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Loadingler efsaneymiş. tabletlemi oynuyorlar. 5 dakika loading. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 loadingler harbi patates terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 son patchlerden sonra bi mallık geldi oyuna yalnız benim client loadingin başında hep donuyor eskiden 2 dakkada yüklerken şimdi daha fazla zaman alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Birazdan veigar açacağım. İtiraz yok dimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 son kararınız mı? :D. ufak bi video izleyeyim barim. Öneriler için tekrar teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ad garenle intihar edersin sakın yapma tank kas birde ad itemi al tamamdır hem ölmezsin hemde ağız burun kırarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 aç, veigar güzeldir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar