Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pati içi oyuncuların kim kimdir şeklinde listesinin olduğu bi konu yapalım diyorum, başlığa sadece nick-eu west nick-eu na vs. şeklinde mesaj atılsın mesajlara göre ilk postu güncelleyip sticky yapabilirim ayrı bir başlıkta.
Mesaj tarihi:
açıkcası ben Türkiyede turnuvalara kasıcam ya. Malum kekoli cok yüksek derece yapman çok büyük ihtimal.Şimdilik level 12 oldum.30 olasıya kadar baya baya heroların coğunu çözmüş olurum.İtemlar aklımda olur neyim rahatça dövebilirim herkeşi
Mesaj tarihi:
tr çok ilginç ya division atlıycan diye bitaraflarını yırtıyorsun flawless oynuyorsun kaybediyorsun trollemeye giriyosun kazanıyorsun. Dün 2 ranked attım 1 draven 1 teemo ikisinde de firstblood alarak oyuna başladım sonra trolledim supporta uyuz olup yada top teemo mu olur diye bıdı bıdı yapan cahellere karşı (darius counter olarak almıştım) baya bildiğin karşı takımın içine kamikazee yaparak oynadım ama kazandık.
Mesaj tarihi:
aynen sabah kahvalti ederken bir stream izledim(evet kahvalti ederken tv yerine streame bakiyorum daha eglenceli) adam botk cikmis %50 hpsi vardi ayni item derecesinde %100 hpli rengari catir catir dovdu, cok agir nerf gelir bu champa yakinda, zaten ben 1st picker olsam direk banlarim.
Mesaj tarihi:
Bu arada gecen bir test edilmisti en cok doven adc olayinda, duz attackda draven dovuyor passive bayaa etkili, skill kullanincada vayne dovuyor, condemn ulti bayaa farm sagliyor. Ama bence takim oyunu icin Varusda fena degil.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...