Kaede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Esh said: Dota Esh said: adam top lel http://i.imgur.com/LW1aaLs.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Jim_E_Rustler said: Black-ice said: Kısaca yetemiyorsun yani. :)))) yoo yetersin de, keyifsiz yani. Farming: The game oluyor, last hitting mobanın zaten sıkıcı kısmı. tam bir kızsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Black-ice said: haa bi de deny yokmuş lan. LEL NEWBSz ;))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Jim_E_Rustler said: hon çok kötü bir oyun. En güzeli LoL. tıısısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Regalya said: Black-ice said: haa bi de deny yokmuş lan. LEL NEWBSz ;))) http://media1.break.com/dnet/media/2012/3/6/6a18698b-9cd8-46b0-b999-952d1b4537d0.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 teori kısmında dota>lol karakteri yönetmek kısmında lol>dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 hon > kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 deny olmayan moba yı savunmak. ULAN TÜRÜN OLAYI DENY ZATEN AMK. MAL MISIN AHMET. POSITIONING KASIYORUM DIYOR YA. GIT KAFEDE CS AT O ZAMAN. oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Hon ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 sus la nubkeyk deny deny tuturdunuz bırakın hipsterliği huzur lol de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 sipeyskeyk said: deny olmayan moba yı savunmak. ULAN TÜRÜN OLAYI DENY ZATEN AMK. MAL MISIN AHMET. POSITIONING KASIYORUM DIYOR YA. GIT KAFEDE CS AT O ZAMAN. oh. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 sipeyskeyk said: ben hon oynuyorum gel hon oynayalım Dota'ya geç sen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Hon'da oyun daha akıcı ve hızlı. 110ms ile oynamamıza rağmen o dotadaki aşırı gecikme hissini hon'da hissetmiyorsun. Moba konularının tümünde yapılan yorumlara göre ; - Hon hızlı bir oyun, herkes oynayamıyor. - Arkadaş çevren yoksa yine oynamak zor. Community leş. - Bu oyunu beceremeyenler kesinlikle "en kötü hon" argümanının kullanıyor. - En hızlı patch gelen, hero zenginliği ve çeşitliliği en fazla olan moba dolayısıyla hon. Kısaca; Hon en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 cigara içip hon mid wars oynayın efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Kaede said: Esh said: Dota Esh said: adam top lel http://i.imgur.com/LW1aaLs.gif konu başlığından aldığım en büyük kazanım herhalde sali-habi-kun un paylaştığı gif olmuştur Koe de Oshigoto! imiş indiriyorum izleyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Dota 2 nin grafiklerine alışamadım, iğrenç ötesi yenilikleri sevmem zaten eski kafalıyımdır , Yaşasın Osmanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Jim_E_Rustler said: Gizli said: lol mü casual?abi yapmayın heroları açmak için bile deli gibi çaba harcaman lazım Lan ne yaptın, para verip alıyosun en kötü dfg. Deny'ı aramıyosun ya, büyük yalan "aa deny yok demek ki yapacak daha az şey var" kafası. Ayrıca oyunu ferahlatan birşey deny'ın olmaması, hp barlara bakmaktansa biraz daha position'ing kasabiliyosun, saçma bi sistem deny. Ama abi şunu of abi ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Ya sus casual gamerdan oyun mekanigi ögrensem ya. git gud or die mirin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 sipeyskeyk said: deny olmayan moba yı savunmak. ULAN TÜRÜN OLAYI DENY ZATEN AMK. MAL MISIN AHMET. POSITIONING KASIYORUM DIYOR YA. GIT KAFEDE CS AT O ZAMAN. oh. http://i.imgur.com/UTe9WVe.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 şu deny muhabbetine hastayım. dota'nın lol'den üstün yığınla yeri var ancak insanlar noob vede bilgisiz olduğu için bunları açılamak yerine sadece deny üzerinden basit bir muhabbet çevirebiliyor. önce oturup bi adam gibi oynayın da öyle eleştirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 aynen katılıyorum. açıklamaya üşeniyorum ama biri açıklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 valla lol oynasam açıklıcam çok güzel işte bende. dota iyi ama lol yok benim de sıkıntı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 lolkızoyunudotaerkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 deme lan? kız düşüyor mu lol da? abi NEDEN DAHA ÖNCE SÖYLEMEDİNİZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar