Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de 4'e yüklemeyi planlıyorum ama beta 2'yi bekleyeceğim muhtemelen.

Eylül'de yeni iPhone'lar ile birlikte çıkar final sürümü. 4'ü upgrade etmenin zamanı geldi ama ekranın da yanlardan biraz olsun genişlemesini istiyordum ben.
Mesaj tarihi:
Ben de 4'e kurdum da, gerçekten kötü bir update olmuş. Tasarımdaki tüm sezgiselliği ortadan kaldırmışlar, hani bebeğe ver kullanır diyorlardı ya önceden, artık öyle olmaz muhtemelen, 40 yıllık iphone kullanıcısı olarak ben bile epey yanlış yaptım, daha ekran kilidini açarken bile elim aşağıdan yukarı gidiyor tasarımda kullanılan ok yüzünden. Çok canlar yanacak.
Mesaj tarihi:
behran said:

kurdum bende beta 1'i 4'e. 3d wallpaper falan yok kısıtlamışlar. teli biraz kastırdı ama beta 1 olduğundan büyük ihtimal. görsellik dışında çok aşırı fark yok. yeni şeylerde zaten arak.
safari update chrome'dan multitask wp8 den alttan çıkar c center android'den.

4s değil dimi?
Mesaj tarihi:
Bir smartphone'un omru sizce ne kadar olmalı? PC gibi dusunun artık telefonları. Highend bir pc ile ne kadar uzun sure bir oyunu sorun yasamadan full ayarla oynayabiliyorsun? Bir sure sonra smart olma ozelliginin "bir kısmını" kaybedecek eski modeller.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Moore's Law'a bakarsak 4 yil aslinda kabaca. Galaxy S ucuncu yilinda ve kullanilirligini yitirmeye basladi hizla, gecen yil hala is goruyordu.

iPhone 3GS tam 4 yillik, artik degistirmek gerek onu da, kac programi kaldiriyor App Store'daki? iOS 7'de gelmeyecek.
Mesaj tarihi:
Sonuçta popüler app'ler kendilerini geliştiriyor içerik, animasyon, stil olarak. Geliştikçe de işlemciyi daha çok kullanıyor.

Önceki versiyonları kullanacaksanız eski app'leri kullanacaksınız. Şikayet etmenin bir manası yok.
Mesaj tarihi:
kanküler bunun tasarımını ben hiç tutmadım ya. o pusula'dır, ekranda buton olmamasıdır, yazı ağırlıklı olmasıdır çok kıl oldum. bu gidişle bunların durum sıkıntıda. bloga yazdım bir şeyler merak eden varsa okursunuz http://cnr0.org/teknik/ios7 öpt kib bye
Mesaj tarihi:
reampage said:

2 tane android appını birleştirip os yaptık diye çıkarmışlar

Herşeyiyle android'e benzettim ben de. "İnsanlar bunu istiyor ama biz istemiyoruz" Apple'ından sonra "İnsanlar bunu istiyor o zaman koyalım" Apple'ını görmek ilginç oldu. Eski iOS tasarımı daha bir Apple kokuyordu, kaba, hipster, orjinal, yenisi fonksiyonel, trendy, modern olmuş. iPhone 5 almayı düşünüyordum ama artık iOS 7'yle gelicekse aletler vazgeçeyim.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Aslında işin aslı öyle değilmiş, bugün Apple ile içli dışlı olan bir arkadaşımla konuştum, aslında çok büyük değişiklikler getiriyor iOS7 developer tarafında diyor. Bir çok yeni API, daha fazla resource falan sunuyormuş. Bambaşka App'ler göreceğiz dedi.
  • Yeni Oluştur...