LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Ben de 4'e yüklemeyi planlıyorum ama beta 2'yi bekleyeceğim muhtemelen. Eylül'de yeni iPhone'lar ile birlikte çıkar final sürümü. 4'ü upgrade etmenin zamanı geldi ama ekranın da yanlardan biraz olsun genişlemesini istiyordum ben.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Ben de 4'e kurdum da, gerçekten kötü bir update olmuş. Tasarımdaki tüm sezgiselliği ortadan kaldırmışlar, hani bebeğe ver kullanır diyorlardı ya önceden, artık öyle olmaz muhtemelen, 40 yıllık iphone kullanıcısı olarak ben bile epey yanlış yaptım, daha ekran kilidini açarken bile elim aşağıdan yukarı gidiyor tasarımda kullanılan ok yüzünden. Çok canlar yanacak.
reampage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 2 tane android appını birleştirip os yaptık diye çıkarmışlar
spompas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 behran said: kurdum bende beta 1'i 4'e. 3d wallpaper falan yok kısıtlamışlar. teli biraz kastırdı ama beta 1 olduğundan büyük ihtimal. görsellik dışında çok aşırı fark yok. yeni şeylerde zaten arak. safari update chrome'dan multitask wp8 den alttan çıkar c center android'den. 4s değil dimi?
patrickstar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 kullandığım 4s de 10 saat dayanabildim, şimdi downgrade yaptım kafam rahat.
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Ben de yükledim, feature'ları çok beğendim ama acaip yavaş 4'te, beta süreci ilerledikçe hızlanacaktır biraz daha ama ios6'dan yavaş olacağı kesin.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 4, 4S, 5 icin hangi feature'lar var, hangileri yok listesi var mı?
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 http://www.teknobites.com/2013/06/11/ios7-feature-compatibility-chart/
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 saol. airdrop 4s'te desteklenecek yazmıs yukarda ama alttaki tabloda tik yok. ben de desteklemeyecek diye okumustum baska bir kaynakta.
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Bu arada ios7'de uygulamalara "60 FPS video kaydı" yetkisi veriliyormuş. Sanırım bu yeni iPhone'un özelliği olacak.
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 abi şimdi bu ios7 yavaşlatıyorsa 4 leri, e programlar zorunlu 7 isteyene kadar mı ömrü var iphone 4 ün yani
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Bir smartphone'un omru sizce ne kadar olmalı? PC gibi dusunun artık telefonları. Highend bir pc ile ne kadar uzun sure bir oyunu sorun yasamadan full ayarla oynayabiliyorsun? Bir sure sonra smart olma ozelliginin "bir kısmını" kaybedecek eski modeller.
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 telefondan beklentine, neler için kullandığına göre göre değişmez mi o sorunun cevabı?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Moore's Law'a bakarsak 4 yil aslinda kabaca. Galaxy S ucuncu yilinda ve kullanilirligini yitirmeye basladi hizla, gecen yil hala is goruyordu. iPhone 3GS tam 4 yillik, artik degistirmek gerek onu da, kac programi kaldiriyor App Store'daki? iOS 7'de gelmeyecek.
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Sonuçta popüler app'ler kendilerini geliştiriyor içerik, animasyon, stil olarak. Geliştikçe de işlemciyi daha çok kullanıyor. Önceki versiyonları kullanacaksanız eski app'leri kullanacaksınız. Şikayet etmenin bir manası yok.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Aluriel said: telefondan beklentine, neler için kullandığına göre göre değişmez mi o sorunun cevabı? O yuzden smartphone olarak sinirladim zaten.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 kanküler bunun tasarımını ben hiç tutmadım ya. o pusula'dır, ekranda buton olmamasıdır, yazı ağırlıklı olmasıdır çok kıl oldum. bu gidişle bunların durum sıkıntıda. bloga yazdım bir şeyler merak eden varsa okursunuz http://cnr0.org/teknik/ios7 öpt kib bye
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 reampage said: 2 tane android appını birleştirip os yaptık diye çıkarmışlar Herşeyiyle android'e benzettim ben de. "İnsanlar bunu istiyor ama biz istemiyoruz" Apple'ından sonra "İnsanlar bunu istiyor o zaman koyalım" Apple'ını görmek ilginç oldu. Eski iOS tasarımı daha bir Apple kokuyordu, kaba, hipster, orjinal, yenisi fonksiyonel, trendy, modern olmuş. iPhone 5 almayı düşünüyordum ama artık iOS 7'yle gelicekse aletler vazgeçeyim.
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 hayatta update etmem, ios5ten 6ya geçtim diye üzülmüştüm zaten. bu 7 direk ilkokulda alınan oyuncak telefonlar gibi olmuş.
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 patrickstar said: kullandığım 4s de 10 saat dayanabildim, şimdi downgrade yaptım kafam rahat. nasıl geri alınıyor
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 http://www.redmondpie.com/downgrade-ios-7-beta-to-ios-6.1.3-6.1.4-how-to-tutorial/
behran Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 beta 2 çıktı. daha iyi çalışıyor ama makyajlı ios6 dan başka bişi deil
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Aslında işin aslı öyle değilmiş, bugün Apple ile içli dışlı olan bir arkadaşımla konuştum, aslında çok büyük değişiklikler getiriyor iOS7 developer tarafında diyor. Bir çok yeni API, daha fazla resource falan sunuyormuş. Bambaşka App'ler göreceğiz dedi.
Öne çıkan mesajlar