BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 copry said: BabacumMostors said: copry said: BabacumMostors said: 2 iyi 2 isteyen yemeğine isteyen demlenmesine gelsin sen burda mısın dedecim ? buradayım elbet akşam gezideyim bi kendi gözlerimle göreyim ortamı hiç hoş şeyler duymadım mevcut durum hakkında bu akşam gitme yarın git ben yokum akşam yarın y,ine gelirim ki dönüşte Caka'da kahve içeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 ooo güzel plan , satan şevki olsun diyip imza atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 adminler mangal yaksinlar. reklam dahi aldik. Nereye sicacaz. yönetim bu paralarla ne yapiyor aciklama gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 22sinde yapın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Hmm bende mi gelsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 gelirim ben farketmez bana tarih saat vs. 2. seçenek diyorum bende. kaan dışarıdan alır biraları yada votka her neyse, kadıköy asmalı arası bi fiyattan sokarsın bunlara işte. 20 30 kişi olursa zaten orda rakı falan yapılmaz. 2. seçenek o yüzden en uygunu. kalkın gelin zamanınız yoksa bile bir bira içip gezi parkı dışında bi sosyal etkinliğe katılın. feritin her zamanki eventlerde klasik ağlaması gelmiş yine "bilmem kaçı olsun yeaa" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 senin ağzını yırtarım. her etkinliğe geldik it de çorumda olcam hafta sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 tarih saat ve menu farketmez gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mangalda köfte yapın, yiyek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 uğrayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Şimdi buluşma yapılıyor mu ? Yarın mı Cumartesi mi bir şey söylenirse ona göre hazırlık yapacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 gençler ne oldu bu iş? alooo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 bi gün belirlensin buluşalım işte ikisi de uyuyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Saeros said: bi gün belirlensin buluşalım işte ikisi de uyuyor bana yalan söylüyor. sonra 'çkmdym mglsm glmyrıuuuum' diyo buna güvenip iş yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 okul bitti lan ne çekimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 bu ite güvenmeyin. sivil polis bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 arkadaşlar gümüşsuyu tarafı temiz ordan gidelim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 9 senedir hic bir buluşmaya gelmedim. Buna gelicem. Ama kaça kadar sürer baya gec uğrarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 O zaman Cumartesi günü saat 19.00 diyorum başlangıca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 ben c.tesi katılamayacağım :/ ama gidin lan çok eğleneceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 beilow taksimde yakalanıp, pazarlık etmiş olmasın polislerle. sizlere daha fazla adam getiririm diyip bizi satabilir lan. VAY HAİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 iki gün de uyar. ama sonra beraber takılıp, meydan-park takılacaksak uyar. aklım orda kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 gelirim ben ama gazi Deno'nun dediği gibi olursa tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 -Deno- said: iki gün de uyar. ama sonra beraber takılıp, meydan-park takılacaksak uyar. aklım orda kalır. Ictikten sonra ters olur biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 babam geliyor haftasonu ya. ben de gelmeyi planlıyordum ama yalan oldum direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar