2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Burçlara inanan insanlar
günlük yorumlar değil ama burç özellikleri olarak karakter tahminleri genelde örtüşüyor
karakter tahminleri örtüşüyor demek için karakterlerin mutually exclusive sınıflanması lazım.
A B C D E karakter özelliklerinden herkeste bir miktar bulunuyorsa
Boğa'lar B diyince de doğru olur, İkizler'ler (lerlerler) B diyince de doğru olur.
Boğalar B ise, hiçbir ikizlerin B olmadığının ispatlanması gerekir.
Ya da en azından belli bir güven aralığında boğaların normal dağılım göstereceği varsayımı altında ortalama B özellikli boğanın, diğer burçlardaki ortalama B özelliklilerden anlamlı bir oranda ayrışması lazım.
Var mı buna ilişkin bir çalışma bilmiyorum. Kaldı ki bunun çalışması zor zira B özelliği nicel bir kavram değil ve insanlar kendini ay evet B'yim ya da değilim diye öznel bir şekilde tanımlayabilir.
A B C D E karakter özelliklerinden herkeste bir miktar bulunuyorsa
Boğa'lar B diyince de doğru olur, İkizler'ler (lerlerler) B diyince de doğru olur.
Boğalar B ise, hiçbir ikizlerin B olmadığının ispatlanması gerekir.
Ya da en azından belli bir güven aralığında boğaların normal dağılım göstereceği varsayımı altında ortalama B özellikli boğanın, diğer burçlardaki ortalama B özelliklilerden anlamlı bir oranda ayrışması lazım.
Var mı buna ilişkin bir çalışma bilmiyorum. Kaldı ki bunun çalışması zor zira B özelliği nicel bir kavram değil ve insanlar kendini ay evet B'yim ya da değilim diye öznel bir şekilde tanımlayabilir.
Kıyamam bir de açıklıyorsun ya :(
Kova bende %98 tutuyo, bogadan bi kac name dinliyorum mesela i ih.
Öne çıkan mesajlar