Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burçlara inanan insanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@dasaaa ahahasdf sag yanak mi sol yanak mi

@senko aciklayamam o kadar teknik acidsn irdelemem mumkun degil.
ama molekuler seviyede titresimlere etkisi olur falan ne bileyim.
aslinda neutrino gelse o daha guzel bi seyler uydurur bence.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

gezegenlerin ustumuzdeki cekim etkileri...

kuantum....

tokatlayasim geldi yemin ediyorum.

http://www.canertaslaman.com/wp-content/uploads/2011/03/caner_taslaman.jpg

k1nJo temsili, tokatlayabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Mal said:

https://www.astrologyzone.com/horoscopes/

burdan girin burcunuza tıklayın. adresteki ay ismini değiştirip geçmiş ayları felan okuyun. şu an haziran çıkıyor hala girince. hastalanmış yazamamış daha bu ayı.

son 4 ayımı şu gün, şu, şu şekilde olacak diye birebir anlattı.

susan miller ünlü bu konuda bayağı da bildiğin nitelikli dolandırıcı işte ya.
Mesaj tarihi:
biyolojik özellikler nedeniyle de burçlara inanmaya eğilimli olabiliyor insanlar. Bende önceden aptal olduğunu düşünürdüm burçlara inanların ama hepsi öyle olmayabiliyor. Ama tabi geneli aptallığından inanıyor. Bir kısmı da doğuştan gelen beyin yapısı nedeniyle inanmaya eğilimli bu tür büyüsel düşüncelere. Merak edenler şizotipal kişilik ve şizotipal kişililik bozukluğunu araştırsın.
Mesaj tarihi:
karakter tahminleri örtüşüyor demek için karakterlerin mutually exclusive sınıflanması lazım.
A B C D E karakter özelliklerinden herkeste bir miktar bulunuyorsa
Boğa'lar B diyince de doğru olur, İkizler'ler (lerlerler) B diyince de doğru olur.
Boğalar B ise, hiçbir ikizlerin B olmadığının ispatlanması gerekir.
Ya da en azından belli bir güven aralığında boğaların normal dağılım göstereceği varsayımı altında ortalama B özellikli boğanın, diğer burçlardaki ortalama B özelliklilerden anlamlı bir oranda ayrışması lazım.
Var mı buna ilişkin bir çalışma bilmiyorum. Kaldı ki bunun çalışması zor zira B özelliği nicel bir kavram değil ve insanlar kendini ay evet B'yim ya da değilim diye öznel bir şekilde tanımlayabilir.
  • Yeni Oluştur...