istanbulbeyfendisi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Kız arkadaşım bu şekil yakında ayrılmayı düşünüyorum yani bu hafta agresif olacakmışım felan filan saçmalıklarını söylüyor, yok yükselenim şöyle böyle cidden bunlara inananlar hangi dinin mensupları, neye inanıyorlar , çözemedim bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 isa musa sen bizi kutsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 inanmıyorum ama bir güç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Koc burssuz geldi aklima niye bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 allaha mi inanak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 ay burcun ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Kiz kova burcuysa bana gonder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 sana dogru yukselen bisi var ama burc degil hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 deno :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Bir seviye alti nazara inanan. Ne zaman basima kotu bir sey gelsi evde nazar diye tutturuyorlar. Ya ben hata ettim, kendim ettim kendim buldum diyorum; inandiramiyorum. Yaptigim hatayi bile uzerime alamiyorum bazen lan, cok doldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 ama nazar diye bişey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Ben inaniyorum çünkü gerçek.Müslümanım.Yengeç burcu harfi harfine ben,sevgilimde tam bir boğa burcu.Baya bilirim burçları,arkadaşlara söylerim mesela sen şöylesin böylesin.Dolunay zamanı inanılmaz gergin oluyorum,ilk kız arkım farkına vardı bunun.Su burcunda olan diğer kuzenlerimde aynı mesela. Karakteri etkilediği doğru fakat bugün şöyle olcan,3 ay sonra böyle olcan onlar kolpa.Para kazanmak için yapılan ayaklar hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Gokteki yildiz nasil karakterini etkileyecek. http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2011/198/8/6/sheldon__s_evil_laugh_by_manongg-d3ysglh.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 koç erkekleri kaka yapar diye okudum gerçekten doğruymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 burçlar karakter yansıtıyor. kesnilikle katılıyorum. zira kova > digerleri boyle seçim gecesi pie chartlarındaki gibi mavi renkle "diğerleri" olarak da yazılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 -Deno- said: sana dogru yukselen bisi var ama burc degil hehe ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 yorucu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 iİi İKİZLER iİi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Esh said: burçlar karakter yansıtıyor. kesnilikle katılıyorum. zira kova > digerleri boyle seçim gecesi pie chartlarındaki gibi mavi renkle "diğerleri" olarak da yazılabilir.dur tahmin edeyim burcun kova ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 bitches pls akrep erkeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 GERGE said: Gokteki yildiz nasil karakterini etkileyecek. http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2011/198/8/6/sheldon__s_evil_laugh_by_manongg-d3ysglh.gif Göğüsteki 200gr yağın etkisine inanıyonda gökteki yıldıza mı inanmıyon ZINDIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 akrep pis, iğrenç, lanet, saman altından su yürüten bi burç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 zipzip said: akrep pis, iğrenç, lanet, saman altından su yürüten bi burç kız en yakın arkadaşına mı verdi, itiraf et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 yok be ben akrebim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar